- 13 Haziran 2008
- 202
- 2
- 36
Merhaba arkadaşlar.. çok zor durumdayım lütfen bana yardım edin.. Ağustosun dördünde ilk evlilik yıl dönümümüz… Eşim artık baba olmak istediğini söyleyip duruyor '' 27yaşında '', oda çevredeki yoğun baskılardan dolayı bence..başta ailesi olmak üzere..bense daha 20 yaşındayım kendimi hiç hazır hissetmiyorum.. çalışıyorum..yapmak istediğim daha bir çok şey var.. bu yüzden çok tartışır olduk.. kafayı yemek üzereyim.. ben şimdi ne yapıcam.. ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Eşim korunuyordu şimdi ise sanırım korunmıycak.. ondan gizli benmi korunsam..offff..! yok sa anneliğe mi hazırlasam kendimi..! aklım çok karışık ..çok korkuyorum..! şimdi benim doktora gidip muayenemi olmam gerekiyor bebek için.. evlendikten sonra hiç doktora da gitmedim.. gerçi önceleri de hiç gitmemiştim..sadece evlilik için istedikleri raporlar için kan almışlardı.. nasıl ne olur ne olcak hiç bilmiyorum.. hamileliğe nasıl hazırlık yapılır.. ilk başta ne yapmam gerekiyosenağlama lütfen ablalarım biri bana akıl versin.. :enbuyukkk: