Gebelıge baglı sekerde ölcüm degerlerı ne olmalıdır?

DUYGUSUZduygu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2009
1.247
4
slm canlarim... maglesef bendede seker cikti! ama ilk defa kullndim bugün, aranizda hamilelikte sekeri yüksek cikan var mi? nasil ölcülecegi konusunda bir fikrim yok! nasil ölcüyorsunuz? mesela ac karnina ölctügünüzde yemekten nekadar önce ölcüyorsunuz ve ayni sekilde tok karnina ölctügünüzde ise yemekten kac saat sonra ölcüyorsunuz ve degerlerin nekadar cikmasi gerekiyor???mafoldumben lütfen bir bilginiz varsa cevaplarinizi bekliyorum!:Saruboceq:

kahvaltidan hemen once aclıgı, yemege basladiktan 2 saat sonra toklugu olcuyorum.max 140 olması gerekiyor.2. saartinn sonunda

gecmiş olsun bu arada.bir diyet listesi verdi mi diyetisyen ya da doktor

GeÇmıŞ olsun canım, aÇlık 95 ın altı , yemeĞın ılk lokmasından 2 saat sonra 140 ın altı olması lazım. Bende de gebelık Şekerı Çıktı ordan bılıyorum

Ben da seker yükleme yaptırmadım açlık olcmuyom ama kahvalidan bı saat sonra ölçüyorum ben 149 altı olması lazım

herkese merhabalar şu an 34 haftalık hamileyim.22 haftalıkken yapılan şeker yüklemesinde 50 lik ve 100 lük değerlerim çok yüksek çıktı.ilk öğrendiğimde yıkılıdım nasıl olacak bundan sonra diye.çünkü daha öncede bebeğimi kaybettim.bu sefer rahat bir hamilelik geçireyim diye çok dua etmiştim allaha.of yine omadı işte sorunlu geçecek diye bunalıma girdim.çok şükür bu zamana kadar 12 haftadır diet yapıyorum 4 kilo verdim şu ana kadar hamileliğimin başından beri 2 kilo aldım görenler şaşırıyor beni ben bile halime baktıkça şok oluyorum ben ki hep hayatım boyunca zayıf olmaya çalışan ama olamayan ben şu anda hamileyim ve çok zayıfım.ve hep açım canımın istediklerini yiyemiyorum.insan normalde bile zorlanırken hamileyken çok daha zor ama ne yapayım bebeğim iyi olsun değerlerim iyi çıksın bunada şükürler olsun.günde 6 kere ölçüm yapıyorum yemeğe başlamadan önce ve başladığım andan itibaren 1 saat sonra.açlık 95 altı tokluk 140 a kadar ama ideali tokluğun 120 çıkması.sorularınız olursa beklerim.

Ben gecende bı kere sabah uyandimda ölçtüm 93 çıktı
buarada sen hamileyken kilo vrmissin ama benim Dr bunun sağlıklı bisey olmadınız söylüyor senin Dr ne dedi bende diyetisyene gidiyorum 14 kilo aldım ama bana kilo ver demedi en azından alma dedi

canlarim cok tesekkür ederim cevaplariniz icin! bir sorum daha olacak sizlere! yatmadan da ölcüyormusunuz? ben en son aksam yemekten sonra ölcüyorum. aradan bikac saat geciyor hafif biseyler atistiriyorum süt felan gibi yatmadan yine ölcüyorum!

mrb arkadaşlar benim de değerim yüksek çıktı(193) haftaya 100 gr testim var.moralim çok bozuldu valla.çok kilo da almadım 23 haftada 4 kilo.ne olacak bilmiyorum.bekliyorum.
sağlıklı doğumlar..

merhaba sanırım benimde gebelik diyabetim varmış yada ilerleyen haftalarda büyük ihimalle çıkacağını söyledi dr um. Açlık ka şekerim 116 çıktı. Ve ben o akşam sadece ekmeksiz bir tabak çorba içtim. Eğer yemek yesedim o akşam ne çıkardı bilmiyorum. Benide takibe aldı. Şeker yükleme testi için snaırım 6. ayı beklemeyecek. Bu değer sizce nasıl endişelenmelimiyim. Birde benim annem anneannem teyzelerim halalarım hepsi şeker hastası.

merhaba ben 32 haftalık hamileyim, insülin kullanıyorum, karından yapıyorum ama bana biraz ürkütücü geliyo,sizce karından mı yapılmalı, karından yapan var mı?Cevap yazarsanız çok sevinirim

merhaba ben 32 haftalık hamileyim, insülin kullanıyorum, karından yapıyorum ama bana biraz ürkütücü geliyo,sizce karından mı yapılmalı, karından yapan var mı?Cevap yazarsanız çok sevinirim

canım bende ınsulın vurulıyorum ama ne dıyabet dr ne kadındogumcu ayrıca ınsulın kalemını alırken dıyabet egıtmenı nasıl vurunacagımı anlattı karnından yapma dedı bacak ve koldan yapıyorum karnından yapılmaz dıye bılıyorum hamıleyken sana drmu dedıCADIARZU

benimde gebelik şekerim var
çok şükür diyetler düzende bazen değerlerin üstüne çıltığım oluyo fakat
sınırlı ve saatli vede tatlı yiyememek berbat
sağlık olsun bebeklerimiz sağlıcakla gelsinlerde

Yani seker çıkmazsa aldınız kiloların bı önemi yokmuş bebeğe kötü yonde falan ben Murat berksoy gidiyorum yarın bı takım testlerim var kolesterol vs ama da seker yükleme olmadı neden bilmiyorum
benim Dr riski gebelikler uzmanı oda kilonun bebekle alakası yok diyor alcaksan alırsın diyo ama inşallah bende seker cikmaz insallah
duygu brn 25 haftadayim canım

kızlar benimde 100 lük testim yüksek çıkmıştı.doktor hemen takibe aldı.ilk hafta değerlerim hep iyiydi 80-85 arası çıkıyordu.3 gündür 92-98 arası çıkıyor.3 gün yorucuydu ondan olabilir mi acaba.birde bugün hastaneyi aradım 110 un altında ise sorun yok dedi.sizler 95 altı yazmışsınız.kafam karıştı...

kizlar doktora gittim bugün seker ölcüm sonuclarima bakti doktor iyi dedi, sordum dereceler kac olmali diye AC KARNINA 90 ni, TOK KARNINA ise 140 i gecmemesi gerekiyor dedi!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…