- 17 Temmuz 2024
- 204
- 102
- 34
Hadi gözünüz aydınlık olsun Rabbim sağlıkla kucağınızada almayı nasip etsin inşallahKan verdim 59 çıktı varmış
Şimdi yoldayımmm ay heyecandan catlıcamNe zaman vereceksinnn heyecanla bekliyorum
Bende ya ay hadi güzel haberlerle gel inşallahŞimdi yoldayımmm ay heyecandan catlıcam
Bat 16 Ekim ama ben geç yumurtladım 21. Günde 5 Kasım da çatlamıştı yumurtamBirdaha ne zaman kan vereceksin bat ne zamandı benim bat bugun gebeysem böyle cıkıyor
hayırlı haberle gelin inşallahŞimdi yoldayımmm ay heyecandan catlıcam
Allah razı olsun inşaAllahHadi gözünüz aydınlık olsun Rabbim sağlıkla kucağınızada almayı nasip etsin inşallah
Benimde 4 kasımda catladı senin beta normal sayıdamı iyimiBat 16 Ekim ama ben geç yumurtladım 21. Günde 5 Kasım da çatlamıştı yumurtam
Bilmiyorum ki hiç ama ilişki üzerinden 12 gün geçti daha normaldir diye düşünüyorumBenimde 4 kasımda catladı senin beta normal sayıdamı iyimi
Sizin çuktı mı sonuçBenimde 4 kasımda catladı senin beta normal sayıdamı iyimi
Beklemedeyim canım 6.30 gibi cıkar demislerdi ama dayanamadım geldim hastaneye bekliyorumSizin çuktı mı sonuç
Sisteme düşmüyormuymuş canın hastanede neden bekliyorsunnnnBeklemedeyim canım 6.30 gibi cıkar demislerdi ama dayanamadım geldim hastaneye bekliyorum
Özel ya hemen düşmez e nabıza falan kagıtla veriyorlar zaten evimin yanında hastane o yuzden gitmesi kolaySisteme düşmüyormuymuş canın hastanede neden bekliyorsunnnn
Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah haberdar et bizi deBeklemedeyim canım 6.30 gibi cıkar demislerdi ama dayanamadım geldim hastaneye bekliyorum
Ahahaha iyi yapmışsın o zamanÖzel ya hemen düşmez e nabıza falan kagıtla veriyorlar zaten evimin yanında hastane o yuzden gitmesi kolay