Yumurtlamam oldu ama 2-3 kasımda pik gördümGeç yumurtluyor olabilirsiniz
3 kasım 4 kasımdada silikleştiFotosu var mı
3 kasım 4 kasımdada silikleşti
Bence hamilesinnn git test yap hemennnKızlar merhaba adetime 2 gün var bat 17 kasım adetime 4-5 gün kala awox marka erken gebelik testi yaptım negatif gözüküyordu bugun 15 kasım ovulasyon testi yaptım ondada t çizgisi koyu gözüküyor acaba hamile miyim bugun erken gebelik testi yapayım diyorum
Yapıcam inşallahBence hamilesinnn git test yap hemennn
Eğer yumurtlama değilse Allahın izniyle hamilesindir ♡ yaa inşallah güzel haberlerini bekliyorum pamuk ♡Kızlar merhaba adetime 2 gün var bat 17 kasım adetime 4-5 gün kala awox marka erken gebelik testi yaptım negatif gözüküyordu bugun 15 kasım ovulasyon testi yaptım ondada t çizgisi koyu gözüküyor acaba hamile miyim bugun erken gebelik testi yapayım diyorum
İnşAllah rabbim isteyen herkese nasip etsinEğer yumurtlama değilse Allahın izniyle hamilesindir ♡ yaa inşallah güzel haberlerini bekliyorum pamuk ♡
Eğer yumurtlama değilse Allahın izniyle hamilesindir ♡ yaa inşallah güzel haberlerini bekliyorum pamuk ♡
Bence hamilesinnn git test yap hemennn
Kızlar ind gebelik testi ile yaptım simdiFotosu var mı
Ben hafifte olsa gördüüüüüüüüm ya kan testi versen çıkar mı acaba ay inan ki senin adına çok heyecanlandım duamdaydın bugün inşallah pozitiftir inşallahKızlar ind gebelik testi ile yaptım simdi
Bencede var gibi kan, ver istersen yada pazar tekrar test yap koyulaşmaya bak ☺Kızlar ind gebelik testi ile yaptım simdi
Bende çok heyecanlıyım sabah yine test yapıcam insallahBen hafifte olsa gördüüüüüüüüm ya kan testi versen çıkar mı acaba ay inan ki senin adına çok heyecanlandım duamdaydın bugün inşallah pozitiftir inşallah
Sabaha yine test yapıcamda sizce kaset test mi yapsam erken gebelik testi mi yapsamBencede var gibi kan, ver istersen yada pazar tekrar test yap koyulaşmaya bak ☺
Ay güzel haberle gel inşallah ♡Bende çok heyecanlıyım sabah yine test yapıcam insallah
Erken yap istersenSabaha yine test yapıcamda sizce kaset test mi yapsam erken gebelik testi mi yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?