Gebeliğe Hazırlık Gebe kalmak istiyorum ama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
niye sana dogum kontrol hapı verdi anlayamadım kan testı ver varsa bısey kesın cıkar senı kontrol etmeden hap vermesi ilgınc olmus ya da kist oluşmuş olabılır mı ??

evet adet düzensizliğinde yumurtlama gününü yakalamanız büyük şans olur zaten. ovulasyon testi öneririm, özellikle innovita'nın.

niye sana dogum kontrol hapı verdi anlayamadım kan testı ver varsa bısey kesın cıkar senı kontrol etmeden hap vermesi ilgınc olmus ya da kist oluşmuş olabılır mı ??
Rahim duvarın çok ince denildi bebek olsada tutunamaz dedi 1 ay doğum kontrol hapı kullanacakmışım birde folikasit verdi.kist oluşsa ağrım olmazmiydi az az kırmızı akinti şeklinde kanamam geliyor sadece peceteye

Ovulasyon testinde koyu gordugunuz günün gecesini vee ertesi günü degerlendirmeniz yeterli.

kesinlikle engel deil.evlenmeden önce de sonrada duzensiz adetim.ilk ogluma evlendikten bi ay sonra hamile kaldım.2 oglumada düşük +kurtajdan 3 ay sonra hamile kaldım.sadece rahat olmak lazım sanırım.nasıpse bi şekilde oluyo.inşallah olur seninde

İnşallah bakalım

Merhaba, bende 3 aylık evliyim ve adet düzensizliğim var. Bende 45 50 günde bir oluyorum ve çocuk istiyorum evlendikten sadece 1 defa adet oldum şimdi adetim 12 gün geçti soğan kürünü denemeyi düşünüyorum adet söktürücü ve yumurtalıkları çalıştırıyormuş. 15 gün deniycem

Doktora göründünüz mü

Yok hayır sordum ben özellikle ama hamile kalmanda sıkıntı olmaz kalabilirsin ama 1 sene içinde olmazsa o zaman tedaviye başlarız dedi
Hormon değerlerinde birşey çıkmadıysa sırun olmaz zaten ya olur inşallah benim hormon değerlerim de normal değil ondan ötürü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…