- 18 Haziran 2019
- 1.304
- 1.733
- 38
niye sana dogum kontrol hapı verdi anlayamadım kan testı ver varsa bısey kesın cıkar senı kontrol etmeden hap vermesi ilgınc olmus ya da kist oluşmuş olabılır mı ??Günaydın kızlar bu ay 2.kez klomen kullandım 30.gun kahverengi lekelenme geldi adet oldum dedim ara ara lekelenmem geliyor bugün adetin 4.gunu halen tam sökülmedi şuan doktor adetin 2.gunu doğum kontrol hapina başla dedi başladım hamile olabilirmiyim yarında ucak yolculuğu yapacam tereddüteyim...
Rahim duvarın çok ince denildi bebek olsada tutunamaz dedi 1 ay doğum kontrol hapı kullanacakmışım birde folikasit verdi.kist oluşsa ağrım olmazmiydi az az kırmızı akinti şeklinde kanamam geliyor sadece peceteyeniye sana dogum kontrol hapı verdi anlayamadım kan testı ver varsa bısey kesın cıkar senı kontrol etmeden hap vermesi ilgınc olmus ya da kist oluşmuş olabılır mı ??
yani sence ben de bu ay yumurtlamayı gördüğümde 3gün üst üste deneyeyim mi??doktorun verdıgı gunlerde tutturamadıkbide aynı saatlerdemi olsun??bir arkadasım siz bu ilişki işinde yanlış bişeyler yapıyosunuz bence dedi biz beceremedik vallahi ha
Nasıl yani tutmadımı sorun neydi yanlış anlamazsanız tüm olanakları öğrenmek istiyorum da allah me güzel nasip etmiş
kesinlikle engel deil.evlenmeden önce de sonrada duzensiz adetim.ilk ogluma evlendikten bi ay sonra hamile kaldım.2 oglumada düşük +kurtajdan 3 ay sonra hamile kaldım.sadece rahat olmak lazım sanırım.nasıpse bi şekilde oluyo.inşallah olur senindeAdet aralığım çok uzun düzensiz bir adet görüyorum neredeyse 45 50 günü buluyor aralığı 1 yıldır evliyim 3 kez birlikte olarak bebek yapmayı denedik ama tutmadı. Adet düzensizliği bebeğe engel mi bu durumda olanlar varmı lütfen dönüş yapın
İnşallah bakalımkesinlikle engel deil.evlenmeden önce de sonrada duzensiz adetim.ilk ogluma evlendikten bi ay sonra hamile kaldım.2 oglumada düşük +kurtajdan 3 ay sonra hamile kaldım.sadece rahat olmak lazım sanırım.nasıpse bi şekilde oluyo.inşallah olur seninde
Merhaba, bende 3 aylık evliyim ve adet düzensizliğim var. Bende 45 50 günde bir oluyorum ve çocuk istiyorum evlendikten sadece 1 defa adet oldum şimdi adetim 12 gün geçti soğan kürünü denemeyi düşünüyorum adet söktürücü ve yumurtalıkları çalıştırıyormuş. 15 gün deniycemAdet aralığım çok uzun düzensiz bir adet görüyorum neredeyse 45 50 günü buluyor aralığı 1 yıldır evliyim 3 kez birlikte olarak bebek yapmayı denedik ama tutmadı. Adet düzensizliği bebeğe engel mi bu durumda olanlar varmı lütfen dönüş yapın
Doktora göründünüz müMerhaba, bende 3 aylık evliyim ve adet düzensizliğim var. Bende 45 50 günde bir oluyorum ve çocuk istiyorum evlendikten sadece 1 defa adet oldum şimdi adetim 12 gün geçti soğan kürünü denemeyi düşünüyorum adet söktürücü ve yumurtalıkları çalıştırıyormuş. 15 gün deniycem
Evet gözüktüm ve yumurtalıklarımın tembel olduğunu söyledi o yüzden gecikme olduğunu söylediDoktora göründünüz mü
İlaç tedavisi falan önerildi mi doktorEvet gözüktüm ve yumurtalıklarımın tembel olduğunu söyledi o yüzden gecikme olduğunu söyledi
Yok hayır sordum ben özellikle ama hamile kalmanda sıkıntı olmaz kalabilirsin ama 1 sene içinde olmazsa o zaman tedaviye başlarız dediİlaç tedavisi falan önerildi mi doktor
Hormon değerlerinde birşey çıkmadıysa sırun olmaz zaten ya olur inşallah benim hormon değerlerim de normal değil ondan ötürüYok hayır sordum ben özellikle ama hamile kalmanda sıkıntı olmaz kalabilirsin ama 1 sene içinde olmazsa o zaman tedaviye başlarız dedi
Evet hormonlarda sıkıntı çıkmadıHormon değerlerinde birşey çıkmadıysa sırun olmaz zaten ya olur inşallah benim hormon değerlerim de normal değil ondan ötürü