Gebeliğe Hazırlık Gebe kalmak istiyorum ama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Düzensizliğe bişey yapmadılar mı ne sıklıkla denediniz kendiliğinden ne kadar bir zmaanda tutttu sizin adınıza çok sevimdim

Haftada 4 kere falan. Düzensizlik için bişey yapmadılar zaten kısa süre gittim dediğim gibi. 1 yıl içinde oldu bebeğim.

Haftada 4 kere falan. Düzensizlik için bişey yapmadılar zaten kısa süre gittim dediğim gibi. 1 yıl içinde oldu bebeğim.
Ozaman bende inşallah diyeyim yaa allah herkese nasip etsin regl düsensizliği bana ciddi bir engel gibi görünüyor gözüm korktu olmaz diye korkuyorum

1 ayda 3 kez çok az . Ben gebelik düşündüğüm ay regl bittikten sonra gün aşısı bazende hergün ilişki yaşadık .

Aslında bazen tek bir ilişki yetiyor ama garanti için günaşırı öneirrim

Ozaman bende inşallah diyeyim yaa allah herkese nasip etsin regl düsensizliği bana ciddi bir engel gibi görünüyor gözüm korktu olmaz diye korkuyorum

Hayır hayır sakın öyle düşünme elbet olur biraz geç olur sadece. Doktoruna gitmeyi ihmal etme tabi.

Adet duzensiz olunca yumurtlama da duzensiz olur 3 kez iliskiyle olmamasi normal adet oldugunda git horman testi yaptir baktir istersen
Hormon testi nasıl sonuçlanıyor yaptıran varmı yani neye bakıyolar ve nasıl sonuç bekliyorlar hormon testinde herşey belli oluyor mu

Yumurtlama sadece o aya mı bakıyolar hormon testinde yumurtlama günlerimi nasıl değerlendirebilirim
Genel olarak yumurtlama sistemin calisip calismadigina a dan z ye herseye bakiliyo doktorun anlatir zaten sana gebe kalmayi dusunen herkes bunu yaptirir zaten sende dene biso kaybetmezsin sadece adetinin 3.gunu gidip kan vericeksin hormon testi icin diceksin o kadar

Evet eltim duzensiz adet oluyordu 3 ay olmadigi oluyordu evlendigi ay hamile kaldi. Yeterki yumurtlamayi tuttur.
Bende cok duzenli dakikasi dakikasina adet olurdum 5 sene olmadi. Bu işler şans galiba.
ben de cok duzenlı oluyorum hatta dedım ki bugun ıcın 22.30a kadar olmazsam yarın sabah test yapcam maalesef oldum😔bıde bızı 2aydır doktor takıp edıyor ılıskı gunlerını verıyor??ovulasyon testi almayı dusunuyroum onda da kullanım vıdesonu ızledım yumurtlamayı yakaladıgınızda ust uste ilişki yaşayın dıyolar ama doktor günaşırı verıyor anlaamdım hangısı daha mantıklı hergun yapmak tabı daha ıyıde sperm kalıtesı bızde vasat sayı 70mılyon hareketlılık %50 ılerı hareketlı %44 a hareket :%8 morfolojı :%4 bu degerlerle ovulasyon kıtı deneyıp yumurtlamayı yakalayınca 3gub ust uste denenırmı kı😔

Evet eltim duzensiz adet oluyordu 3 ay olmadigi oluyordu evlendigi ay hamile kaldi. Yeterki yumurtlamayi tuttur.
Bende cok duzenli dakikasi dakikasina adet olurdum 5 sene olmadi. Bu işler şans galiba.
Aaaa gerçekten mi 3 ay olmadığı halde hamile kaldı ay çok sevindim sizin afınıza da onun afına da sizin ki nasıl bir süreçti

ben de cok duzenlı oluyorum hatta dedım ki bugun ıcın 22.30a kadar olmazsam yarın sabah test yapcam maalesef oldum😔bıde bızı 2aydır doktor takıp edıyor ılıskı gunlerını verıyor??ovulasyon testi almayı dusunuyroum onda da kullanım vıdesonu ızledım yumurtlamayı yakaladıgınızda ust uste ilişki yaşayın dıyolar ama doktor günaşırı verıyor anlaamdım hangısı daha mantıklı hergun yapmak tabı daha ıyıde sperm kalıtesı bızde vasat sayı 70mılyon hareketlılık %50 ılerı hareketlı %44 a hareket :%8 morfolojı :%4 bu degerlerle ovulasyon kıtı deneyıp yumurtlamayı yakalayınca 3gub ust uste denenırmı kı😔
Daha oralara gelemedim valla bilgim de yokki olmadı ben de bir yumurtlama testi alacağım

Genel olarak yumurtlama sistemin calisip calismadigina a dan z ye herseye bakiliyo doktorun anlatir zaten sana gebe kalmayi dusunen herkes bunu yaptirir zaten sende dene biso kaybetmezsin sadece adetinin 3.gunu gidip kan vericeksin hormon testi icin diceksin o kadar
Ay tam da yarın 3. Ginü hemen gidp yaptırcam testi

Ovulasyon testinde 2 gunun var sadece o gunler iliski. Ama doktor yumurtlamanizi gormesse gun asiri der tabiki.

Günaydın kızlar bu ay 2.kez klomen kullandım 30.gun kahverengi lekelenme geldi adet oldum dedim ara ara lekelenmem geliyor bugün adetin 4.gunu halen tam sökülmedi şuan doktor adetin 2.gunu doğum kontrol hapina başla dedi başladım hamile olabilirmiyim yarında ucak yolculuğu yapacam tereddüteyim...

Ovulasyon testinde 2 gunun var sadece o gunler iliski. Ama doktor yumurtlamanizi gormesse gun asiri der tabiki.
yani sence ben de bu ay yumurtlamayı gördüğümde 3gün üst üste deneyeyim mi??doktorun verdıgı gunlerde tutturamadık😏bide aynı saatlerdemi olsun??bir arkadasım siz bu ilişki işinde yanlış bişeyler yapıyosunuz bence dedi🤢biz beceremedik vallahi ha🤭

X