- 22 Haziran 2016
- 253
- 261
Düzensizliğe bişey yapmadılar mı ne sıklıkla denediniz kendiliğinden ne kadar bir zmaanda tutttu sizin adınıza çok sevimdim
Ozaman bende inşallah diyeyim yaa allah herkese nasip etsin regl düsensizliği bana ciddi bir engel gibi görünüyor gözüm korktu olmaz diye korkuyorumHaftada 4 kere falan. Düzensizlik için bişey yapmadılar zaten kısa süre gittim dediğim gibi. 1 yıl içinde oldu bebeğim.
Ozaman bende inşallah diyeyim yaa allah herkese nasip etsin regl düsensizliği bana ciddi bir engel gibi görünüyor gözüm korktu olmaz diye korkuyorum
Hormon testi nasıl sonuçlanıyor yaptıran varmı yani neye bakıyolar ve nasıl sonuç bekliyorlar hormon testinde herşey belli oluyor muAdet duzensiz olunca yumurtlama da duzensiz olur 3 kez iliskiyle olmamasi normal adet oldugunda git horman testi yaptir baktir istersen
Yumurtlama sadece o aya mı bakıyolar hormon testinde yumurtlama günlerimi nasıl değerlendirebilirimHormon testiyle o ay yumurtlama olup olamadigina bakiliyo emin olursun en azindan
Nasıl yani 3 ayda 1 adet olanlar mı gebelikOvulasyon testiyle takip edin. 3 ay da bir olan kadinlar hamile kaliyor
Genel olarak yumurtlama sistemin calisip calismadigina a dan z ye herseye bakiliyo doktorun anlatir zaten sana gebe kalmayi dusunen herkes bunu yaptirir zaten sende dene biso kaybetmezsin sadece adetinin 3.gunu gidip kan vericeksin hormon testi icin diceksin o kadarYumurtlama sadece o aya mı bakıyolar hormon testinde yumurtlama günlerimi nasıl değerlendirebilirim
Nasıl yani 3 ayda 1 adet olanlar mı gebelik
ben de cok duzenlı oluyorum hatta dedım ki bugun ıcın 22.30a kadar olmazsam yarın sabah test yapcam maalesef oldumEvet eltim duzensiz adet oluyordu 3 ay olmadigi oluyordu evlendigi ay hamile kaldi. Yeterki yumurtlamayi tuttur.
Bende cok duzenli dakikasi dakikasina adet olurdum 5 sene olmadi. Bu işler şans galiba.
Aaaa gerçekten mi 3 ay olmadığı halde hamile kaldı ay çok sevindim sizin afınıza da onun afına da sizin ki nasıl bir süreçtiEvet eltim duzensiz adet oluyordu 3 ay olmadigi oluyordu evlendigi ay hamile kaldi. Yeterki yumurtlamayi tuttur.
Bende cok duzenli dakikasi dakikasina adet olurdum 5 sene olmadi. Bu işler şans galiba.
Daha oralara gelemedim valla bilgim de yokki olmadı ben de bir yumurtlama testi alacağımben de cok duzenlı oluyorum hatta dedım ki bugun ıcın 22.30a kadar olmazsam yarın sabah test yapcam maalesef oldumbıde bızı 2aydır doktor takıp edıyor ılıskı gunlerını verıyor??ovulasyon testi almayı dusunuyroum onda da kullanım vıdesonu ızledım yumurtlamayı yakaladıgınızda ust uste ilişki yaşayın dıyolar ama doktor günaşırı verıyor anlaamdım hangısı daha mantıklı hergun yapmak tabı daha ıyıde sperm kalıtesı bızde vasat sayı 70mılyon hareketlılık %50 ılerı hareketlı %44 a hareket :%8 morfolojı :%4 bu degerlerle ovulasyon kıtı deneyıp yumurtlamayı yakalayınca 3gub ust uste denenırmı kı
Ay tam da yarın 3. Ginü hemen gidp yaptırcam testiGenel olarak yumurtlama sistemin calisip calismadigina a dan z ye herseye bakiliyo doktorun anlatir zaten sana gebe kalmayi dusunen herkes bunu yaptirir zaten sende dene biso kaybetmezsin sadece adetinin 3.gunu gidip kan vericeksin hormon testi icin diceksin o kadar
Aaaa gerçekten mi 3 ay olmadığı halde hamile kaldı ay çok sevindim sizin afınıza da onun afına da sizin ki nasıl bir süreçti
ben de cok duzenlı oluyorum hatta dedım ki bugun ıcın 22.30a kadar olmazsam yarın sabah test yapcam maalesef oldumbıde bızı 2aydır doktor takıp edıyor ılıskı gunlerını verıyor??ovulasyon testi almayı dusunuyroum onda da kullanım vıdesonu ızledım yumurtlamayı yakaladıgınızda ust uste ilişki yaşayın dıyolar ama doktor günaşırı verıyor anlaamdım hangısı daha mantıklı hergun yapmak tabı daha ıyıde sperm kalıtesı bızde vasat sayı 70mılyon hareketlılık %50 ılerı hareketlı %44 a hareket :%8 morfolojı :%4 bu degerlerle ovulasyon kıtı deneyıp yumurtlamayı yakalayınca 3gub ust uste denenırmı kı
Iyi olur canim sonrada doktoruna sor testin sonucunuAy tam da yarın 3. Ginü hemen gidp yaptırcam testi
Nasıl yani tutmadımı sorun neydi yanlış anlamazsanız tüm olanakları öğrenmek istiyorum da allah me güzel nasip etmişBenim ki tup bebek canm
yani sence ben de bu ay yumurtlamayı gördüğümde 3gün üst üste deneyeyim mi??doktorun verdıgı gunlerde tutturamadıkOvulasyon testinde 2 gunun var sadece o gunler iliski. Ama doktor yumurtlamanizi gormesse gun asiri der tabiki.