baktimi yumurtlamana buyumusmu fln dieValla buay ilk defa korunmadık canım doktor klomen verdı bu hafta gun asırı ilişkiye girin dedi yumurtlama fılan takip etmedim
Yok vallahi bakmadım canım eşim istemedi doktor sadece klomen verdı tekrar cagırdı bu hafta gun asırı dedi. Yumurta buyyklugu fılan ayrıntı vermedi benim zaten klomen den once 2 yumurtan gekısmıstı cok saglıklı duruyor dedi klomenle sayı arttı ama bukez sayıyıda soyleyıp benı sanırım heyecanlandıran istemedi. Catlatma da gerek duymuyorum dedi. Sanırım cogul gebelik olmasın diye yapmadı. Esim zaten klomenı kullanma demıstı bana dinlemedim kullandım kasık agrım da cok oldu ama suan regl olacagım kesın belım ve karnım agrıyorbaktimi yumurtlamana buyumusmu fln die
klomen beni maf etti kullanirkn bidaha kullnmcm bn cnm yumurtlamam çatlamam ztn kendi oluyodu en guzeli ovulasyon testiyle takip etmk bi sorun yoksa doktora grk yok bnce . bnmde sivilce cikti kocaman bide cok aciyo nolck bilmem .dYok vallahi bakmadım canım eşim istemedi doktor sadece klomen verdı tekrar cagırdı bu hafta gun asırı dedi. Yumurta buyyklugu fılan ayrıntı vermedi benim zaten klomen den once 2 yumurtan gekısmıstı cok saglıklı duruyor dedi klomenle sayı arttı ama bukez sayıyıda soyleyıp benı sanırım heyecanlandıran istemedi. Catlatma da gerek duymuyorum dedi. Sanırım cogul gebelik olmasın diye yapmadı. Esim zaten klomenı kullanma demıstı bana dinlemedim kullandım kasık agrım da cok oldu ama suan regl olacagım kesın belım ve karnım agrıyor
Bende 1 hafta kasık agrısı cekım resmen 2 gun ayaga kalkamadım ınankı. Bırde esim zaten istemedi kullandım bana sureklı dedi beni dinlemedın olacagı buydu diye. Aslında ilk aydan kullanmamalıydım. Sımdı regl olursam gitmeyeceğim bu ay. Ovulasyon testiyle dogalından olsun gercekten 14.gun o kasık agrısı okadar fecıydı ki. Bırde bende pembe lekelenme yapmıstı sendede oldu muklomen beni maf etti kullanirkn bidaha kullnmcm bn cnm yumurtlamam çatlamam ztn kendi oluyodu en guzeli ovulasyon testiyle takip etmk bi sorun yoksa doktora grk yok bnce . bnmde sivilce cikti kocaman bide cok aciyo nolck bilmem .d
yok cnm bnde leke olmadi kalp carpntm fln oldu fenaydimBende 1 hafta kasık agrısı cekım resmen 2 gun ayaga kalkamadım ınankı. Bırde esim zaten istemedi kullandım bana sureklı dedi beni dinlemedın olacagı buydu diye. Aslında ilk aydan kullanmamalıydım. Sımdı regl olursam gitmeyeceğim bu ay. Ovulasyon testiyle dogalından olsun gercekten 14.gun o kasık agrısı okadar fecıydı ki. Bırde bende pembe lekelenme yapmıstı sendede oldu mu
siskinlik oldu gaz sancisi fln oldu zordu o 5 gün cnmBende 1 hafta kasık agrısı cekım resmen 2 gun ayaga kalkamadım ınankı. Bırde esim zaten istemedi kullandım bana sureklı dedi beni dinlemedın olacagı buydu diye. Aslında ilk aydan kullanmamalıydım. Sımdı regl olursam gitmeyeceğim bu ay. Ovulasyon testiyle dogalından olsun gercekten 14.gun o kasık agrısı okadar fecıydı ki. Bırde bende pembe lekelenme yapmıstı sendede oldu mu
Hadi ya vallahi su 3 gun gecsın sonuc ne olursa olsun bu belirsızlık bitecek en azındanyok cnm bnde leke olmadi kalp carpntm fln oldu fenaydim
senin daha ilk ayinmıs bnm 14. ayHadi ya vallahi su 3 gun gecsın sonuc ne olursa olsun bu belirsızlık bitecek en azından
Pembe kanama normalmı acaba hıc okudunmu bı yerde canım. Ben o gunlerde evi bıldıgın indirip kaldırdım cok yorulmustum asırı belım agrıyodu pembe kanında gorunce bebek var dustu sandım oturdum agladım saatlerce yine esimsiskinlik oldu gaz sancisi fln oldu zordu o 5 gün cnm
Canımsın ya kıyamam son ay olur ınsallahhhhhhhhhsenin daha ilk ayinmıs bnm 14. ay14 aydir bunlari yasiom gorr halimiii ☺☺☺
haha e sende ne aglion daha anca yumurtlamassn bile düsermi hicPembe kanama normalmı acaba hıc okudunmu bı yerde canım. Ben o gunlerde evi bıldıgın indirip kaldırdım cok yorulmustum asırı belım agrıyodu pembe kanında gorunce bebek var dustu sandım oturdum agladım saatlerce yine esimdelırdıgımı dusunup neden herseye aglıyosun olduysa oldu tamam dedi adam milleti kesip dpgramaktan elinin altında ölenlerden alısöıs herseye ne desem sogukkanlı
Yaa deniz bugun biri bana dedıkı kilo almıssın hamile misin? Ben sok. Kımseyede demiyorum ya istediğimizi yok daha dusunmuyoruz dedım ama acaba hissetti mı dedimsenin daha ilk ayinmıs bnm 14. ay14 aydir bunlari yasiom gorr halimiii ☺☺☺
ayyy bilmommmmmCanımsın ya kıyamam son ay olur ınsallahhhhhhhhh
bazilari hissediyor ole cnm bnada arkdsm dedi bugun gözlerinden belli dedi bnde sacmlma dedm yok galibaYaa deniz bugun biri bana dedıkı kilo almıssın hamile misin? Ben sok. Kımseyede demiyorum ya istediğimizi yok daha dusunmuyoruz dedım ama acaba hissetti mı dedim
Acemisı olunca ısın. Bide zaten evlendim evleneli herseye aglıyorum Baska memlekete gelin geldim. Cok zor gercekten.. Olur olmaz seye alıyor insan gecenlerde kuşumun tuylerı dokulmus ölüyor bu dedım hıc kırarakhaha e sende ne aglion daha anca yumurtlamassn bile düsermi hic
hay alhhh senii ☺☺☺☺Acemisı olunca ısın. Bide zaten evlendim evleneli herseye aglıyorum Baska memlekete gelin geldim. Cok zor gercekten.. Olur olmaz seye alıyor insan gecenlerde kuşumun tuylerı dokulmus ölüyor bu dedım hıc kırarak
Olur kız ınsallah cogu gitti azı kaldı az sabır edek nedekk Baska care yok fakirin ekmegı umutayyy bilmommmmm
Neden yok olsun ya belkide var beklediğin ıcın regl sancısı bile sanıyor olabilirsinbazilari hissediyor ole cnm bnada arkdsm dedi bugun gözlerinden belli dedi bnde sacmlma dedm yok galiba
Yediğim içtiğimle alakalı birşey değişmedi , su kuşu gibiyim bol su tüketirim. Hatta başka yerde de karşılaştım bununla ilgili , gebelikle de bağlantısı var çünkü bende aynı şeyi yaşadım. İdrar rengim değişti koyulaştı ve bulanıklaştı hayatımda ilk defa gördüm diyebilirim doktora gideyim derken gebeliğmi öğrendim.Canım idrar rengi yedıgın ıctıgınle alakalı eger su ıcmıyorsan sarı hatta daha koyu olur saglıklı idrar beyaz su gibidir eşim ürolog ondan biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?