yok 4 gun var dahaaaaadetin gecti mi
Insallah canim benım Allah razı olsunHayırrrr adet olmayın inşallah yerleşme kanamasıdırdilerim isteyen herkese rabbim nasip eder bebiş sahibi olmayı
Psıkıyatrıye gıdekpsikoljm bozldu bnm napcz
ay bide o ilaclari kullanamam hic .dPsıkıyatrıye gıdek
E kan tahlili verseydin keşkeyok 4 gun var dahaaaa
Benimde agrıyodu sabah canım ama akintim var kokuyor degısıkay bide o ilaclari kullanamam hic .d
sağ kasigim cok fena bugun agrio girio ara sira
gecmeden vermem canm grk yok bosyereE kan tahlili verseydin keşke
ya ben şeyi anlamiom smdi gebe olsam ndn 2 kasikta agrir bi tarafta olmuomu bebisBenimde agrıyodu sabah canım ama akintim var kokuyor degısık
Ay bn dayanamam heralde . Her ay diyorum iyice geçsin günüm sonra test yapayım ama sonra dayanamıyorumgecmeden vermem canm grk yok bosyere
gecen ay gttm ta 7 gun kala yaptrdm yok cikti sonra onada inanmadm bekle alh bkle gunu sonra daha cok stres oldm en guzeli bklemek .dAy bn dayanamam heralde . Her ay diyorum iyice geçsin günüm sonra test yapayım ama sonra dayanamıyorum
Canım bebek yumurtalık ta degil rahimde yasıyor ya oda iki tarafına vuruyor olabilir yada ikiz fılan iki yumurtalıgın da catladıysa bu ay o sekılde bırseyler olmus olabilir eşime ne sorsam ben bilmem diyor umutlanmamı istemiyor gunduz ne hissediyorsun dedım senin bu hevesine korkuyorum olmayacak gibi dedi oturdum hungur hungur agladım. Oda herseye cok aglayan biri oldugum ıcın bilgi vermiyorya ben şeyi anlamiom smdi gebe olsam ndn 2 kasikta agrir bi tarafta olmuomu bebis
ay aglama kizzzz adamlar öyle bu konuda .d bnmkide öyle artik bisey solemiom ondan hasta olunca oldum diom okadar :)Canım bebek yumurtalık ta degil rahimde yasıyor ya oda iki tarafına vuruyor olabilir yada ikiz fılan iki yumurtalıgın da catladıysa bu ay o sekılde bırseyler olmus olabilir eşime ne sorsam ben bilmem diyor umutlanmamı istemiyor gunduz ne hissediyorsun dedım senin bu hevesine korkuyorum olmayacak gibi dedi oturdum hungur hungur agladım. Oda herseye cok aglayan biri oldugum ıcın bilgi vermiyor
Insallah vardır canım son 3ay aglama kizzzz adamlar öyle bu konuda .d bnmkide öyle artik bisey solemiom ondan hasta olunca oldum diom okadar :)
yada ozaman gebelik yok ondan 2 tarafta agrio adet olacam
şey okumustum bu ovulasyon testide gebeligi gosterebliomus lch hormonu oluomus gebeliktede bnm hala silik cizgi gozukuo ovulasyon testindeCanım bebek yumurtalık ta degil rahimde yasıyor ya oda iki tarafına vuruyor olabilir yada ikiz fılan iki yumurtalıgın da catladıysa bu ay o sekılde bırseyler olmus olabilir eşime ne sorsam ben bilmem diyor umutlanmamı istemiyor gunduz ne hissediyorsun dedım senin bu hevesine korkuyorum olmayacak gibi dedi oturdum hungur hungur agladım. Oda herseye cok aglayan biri oldugum ıcın bilgi vermiyor
Bekleyişler son bulmalı artıkgecen ay gttm ta 7 gun kala yaptrdm yok cikti sonra onada inanmadm bekle alh bkle gunu sonra daha cok stres oldm en guzeli bklemek .d
Hıc ovulasyon testi yapmafım canım bı bilgim yok silik olunca noluyoşey okumustum bu ovulasyon testide gebeligi gosterebliomus lch hormonu oluomus gebeliktede bnm hala silik cizgi gozukuo ovulasyon testinde
yapmadgsan boswer canmHıc ovulasyon testi yapmafım canım bı bilgim yok silik olunca noluyo
yapmadgsan boswer canm
yumurtlamayi nasil buluon cnmNasıl yapıldığını bile bilmiyorum dusun
Valla buay ilk defa korunmadık canım doktor klomen verdı bu hafta gun asırı ilişkiye girin dedi yumurtlama fılan takip etmedimyumurtlamayi nasil buluon cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?