Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım adete 2 gün kala filan hiç alıntı olmuyor kupkuru oluyorKizlar size sunu soyliyim o kremrengi iccamasiri kirleten akinti adet olmazsaniz devam ediyo eger adet olcaksaniz kesiliyo kuru oluyosunuz ben hamileyim hala devam ediyo beyaz losyon gibi kremsi
Evet cnm onu diyorum adet olcaksan kesinlikle 1 yada ikigun onceden kuruyosun ama hamilelik varsa kesinlikle kurumuyosun beyaz ayni losyon gibi akintim vardi hala var gerciEvet canım adete 2 gün kala filan hiç alıntı olmuyor kupkuru oluyor
bnm hic akintim olmuyor yumurtlmada bile cok az geliyoo smdide yok hicEvet canım adete 2 gün kala filan hiç alıntı olmuyor kupkuru oluyor
vallaha bnm gogus uclarim koyu renk oldu 12 gundur aciyoo . adet olcaksamda bu bir ilk ☺☺☺ bu kdr gün acimamisti hicKızlar ikinizide çok merak ettim inşallah Allahım nasip eder bu ay hepimize benimde son 3![]()
Canım benım durum aynı hıc bısey dgısmedıKızlar ikinizide çok merak ettim inşallah Allahım nasip eder bu ay hepimize benimde son 3![]()
Vallahı bilmiyorum canım olabilir ozamanYediğim içtiğimle alakalı birşey değişmedi , su kuşu gibiyim bol su tüketirim. Hatta başka yerde de karşılaştım bununla ilgili , gebelikle de bağlantısı var çünkü bende aynı şeyi yaşadım. İdrar rengim değişti koyulaştı ve bulanıklaştı hayatımda ilk defa gördüm diyebilirim doktora gideyim derken gebeliğmi öğrendim.
ay napim midem bulaniodu sabah uyandgmda goguslerm bii acio bi gecio blmom adet olcm sanki
Sabah benimde mideme bısey oldu geri uyumusum ama ne hamile gibiyim nede regl olacak gibi. Normalde goguslerım adet olacagım zaman asırı agrır suan hıc hissetmiyorum bile. Hayırlısıyla cuma olsunda bakalım bıay napim midem bulaniodu sabah uyandgmda goguslerm bii acio bi gecio blmom adet olcm sanki
bnmde 1 hfta 5 gun kala agrirdi bu sefer 12 gundur agrioSabah benimde mideme bısey oldu geri uyumusum ama ne hamile gibiyim nede regl olacak gibi. Normalde goguslerım adet olacagım zaman asırı agrır suan hıc hissetmiyorum bile. Hayırlısıyla cuma olsunda bakalım bı
Sen hamilesın gibi hissediyorumbnmde 1 hfta 5 gun kala agrirdi bu sefer 12 gundur agrio
bnde seni ole hissediom kendimi hissetmiomSen hamilesın gibi hissediyorum![]()
bnde seni ole hissediom kendimi hissetmiom![]()
adet oldktn sonra bn yokum burda depresyona grcm bidaki ayda takip etmicmE hadı ınsallah canim bekleyelim ikimizde gebeyızdır ınsallah Allah herkese nasip etsın
Ahh canım geçen ay ben bi göğüs ağrısı çektim yumurtlama döneminde başladı tamam kesin hamileyim dedim 5 gün erken hastalandım ben şokbnmde 1 hfta 5 gun kala agrirdi bu sefer 12 gundur agrio
Sen ne kadarlık hamilesin canım belirtilerin nelerdiEvet cnm onu diyorum adet olcaksan kesinlikle 1 yada ikigun onceden kuruyosun ama hamilelik varsa kesinlikle kurumuyosun beyaz ayni losyon gibi akintim vardi hala var gerci
Canım ya depresyona girmeeee birlikte asarız ınsallah gebesındıradet oldktn sonra bn yokum burda depresyona grcm bidaki ayda takip etmicmbole cok zor zmn gcmiioo
Idrarimda limon gibi sapsari parlak olmustu allah allah niye bole olduki diye disunmustum hattaEvet cnm onu diyorum adet olcaksan kesinlikle 1 yada ikigun onceden kuruyosun ama hamilelik varsa kesinlikle kurumuyosun beyaz ayni losyon gibi akintim vardi hala var gerci