- 24 Nisan 2019
- 97
- 76
- 38
- 33
Kızlar merhaba. Ben aranızda yeniyim, bu da ilk mesajımBen ocak ayında dış gebelik yaşadım sol tüpüm alındı(o dönemde buradaki tecrübeleri çok okudum). Dış gebelikten önce yumurtama günümü test yapmadan anlayabiliyordum. Doktor kontrolünden sonra bu ay yeniden denemeye başladık ama yumurtama tarihimi teste rağmen pek anlayamadım ve şuan 4 gün gecikmem var. Bugün ve pazartesi idrar testi negatif cıktı. Hiç bir belirtimde yok derken bugün biraz pembe bir akintim oldu. Kan testi yaptırıp negatif görmek istemediğimden doktora da gidemiyorum. Hani belki hemen ilk ay olmaz tabii ki ama dış gebelik yaşadığımda 2.ayda gebe kalmıştım. Ve dış gebelik ameliyatından 25 gün sonra adet oldum ve bu zamana kadar adetim de düzenliydi.
Çok uzattim biliyorumadetim gecikmeden önce de rüyamda doktora gitmiştim ve hamilesin sen demişti doktor Kafam çok karışık yazmak istedim.
aynen canm dogru dion vakti var ama bilmiyoz ne zaman oldugunuAhh canım geçen ay ben bi göğüs ağrısı çektim yumurtlama döneminde başladı tamam kesin hamileyim dedim 5 gün erken hastalandım ben şok
Artık o kadar takmamaya çalışıyorum 1 senedir deniyoruz olmuyor nasip kısmet iste
Ayrıca daha yeni bir tanıdığımız korunuyordu hamile kalmis yani zorlasakta olmicaksa olmuyor ama inşallah olmuştur
yokya girmem alistim hahahaCanım ya depresyona girmeeee birlikte asarız ınsallah gebesındır
İlk defa duydum, benimde bat yarın ama akıntım var. Olabilir mi acaba, yarın kırmızılar gelmezse bende tecrübe etmiş olurum.Evet cnm onu diyorum adet olcaksan kesinlikle 1 yada ikigun onceden kuruyosun ama hamilelik varsa kesinlikle kurumuyosun beyaz ayni losyon gibi akintim vardi hala var gerci
yokya girmem alistim hahaha
Çok geçmiş olsun canım, Allah birdaha yaşatmasın. İnşallah hamilesindir. Değilsende en kısa zamanda olur inşallah. Rabbim isteyen herkese versin...Kızlar merhaba. Ben aranızda yeniyim, bu da ilk mesajımBen ocak ayında dış gebelik yaşadım sol tüpüm alındı(o dönemde buradaki tecrübeleri çok okudum). Dış gebelikten önce yumurtama günümü test yapmadan anlayabiliyordum. Doktor kontrolünden sonra bu ay yeniden denemeye başladık ama yumurtama tarihimi teste rağmen pek anlayamadım ve şuan 4 gün gecikmem var. Bugün ve pazartesi idrar testi negatif cıktı. Hiç bir belirtimde yok derken bugün biraz pembe bir akintim oldu. Kan testi yaptırıp negatif görmek istemediğimden doktora da gidemiyorum. Hani belki hemen ilk ay olmaz tabii ki ama dış gebelik yaşadığımda 2.ayda gebe kalmıştım. Ve dış gebelik ameliyatından 25 gün sonra adet oldum ve bu zamana kadar adetim de düzenliydi.
Çok uzattim biliyorumadetim gecikmeden önce de rüyamda doktora gitmiştim ve hamilesin sen demişti doktor Kafam çok karışık yazmak istedim.
bnce yap test cnm kesin sonuc alrsn rahatlarsinKızlar merhaba. Ben aranızda yeniyim, bu da ilk mesajımBen ocak ayında dış gebelik yaşadım sol tüpüm alındı(o dönemde buradaki tecrübeleri çok okudum). Dış gebelikten önce yumurtama günümü test yapmadan anlayabiliyordum. Doktor kontrolünden sonra bu ay yeniden denemeye başladık ama yumurtama tarihimi teste rağmen pek anlayamadım ve şuan 4 gün gecikmem var. Bugün ve pazartesi idrar testi negatif cıktı. Hiç bir belirtimde yok derken bugün biraz pembe bir akintim oldu. Kan testi yaptırıp negatif görmek istemediğimden doktora da gidemiyorum. Hani belki hemen ilk ay olmaz tabii ki ama dış gebelik yaşadığımda 2.ayda gebe kalmıştım. Ve dış gebelik ameliyatından 25 gün sonra adet oldum ve bu zamana kadar adetim de düzenliydi.
Insallah gelmez cnmİlk defa duydum, benimde bat yarın ama akıntım var. Olabilir mi acaba, yarın kırmızılar gelmezse bende tecrübe etmiş olurum.
bn hic blmiorm canm klomen kullandm bu ay sadeceKızlar merhaba ben de sizinle birlikte beklemek istiyorum bir yıldır uğraşıyoruz ama hala gebe kalamadımbu ay da adet olursam doktor femaraya başlayalım dedi femara kullanan var mı klomenden farkı ne acaba biliyo musunuz
Ben de rahim filmi çekildim ondan umut var içimde bu ay bat 28 nisan ama benim de adet sancılarım geldi her zamanki gibibn hic blmiorm canm klomen kullandm bu ay sadece
Deniz benimde hıc halim yok oglen uyumusum 12 gibi uyandım annemle konusur Ken basım dondu mıdem bulandı regl olacak gibiyim ama olmayacakda gıbıyımcok fena agri girio alt tarafa 1 saattr midemde bulaniyor adet olcm
Adet sancısı ıcın erken degılmı canım belki gebelik fılandırBen de rahim filmi çekildim ondan umut var içimde bu ay bat 28 nisan ama benim de adet sancılarım geldi her zamanki gibi
Benim genelde öyle sinyallerle başlıyor canım kendimi dinleye dinleye anlar oldum erkendenAdet sancısı ıcın erken degılmı canım belki gebelik fılandır
rahim filmi cekilip ilk ay hamile kalan cok cnm ins hamişsindirBen de rahim filmi çekildim ondan umut var içimde bu ay bat 28 nisan ama benim de adet sancılarım geldi her zamanki gibi
bat 28 dio neresi erken kaldi 4gunu :)bzmde bat 27 ama bissuru belirti varAdet sancısı ıcın erken degılmı canım belki gebelik fılandır
İnşallah sizler de öylesinizdir bat tarihlerimiz çok yakın alalım güzel haberlerirahim filmi cekilip ilk ay hamile kalan cok cnm ins hamişsindir
bnde oleyim misafrm var ama uzaniom o dereceDeniz benimde hıc halim yok oglen uyumusum 12 gibi uyandım annemle konusur Ken basım dondu mıdem bulandı regl olacak gibiyim ama olmayacakda gıbıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?