Gebeliğe Hazırlık ❤❤GEBE KALMAK İSTEYENLER BURAYA ❤❤❤❤

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba. Ben aranızda yeniyim, bu da ilk mesajım Ben ocak ayında dış gebelik yaşadım sol tüpüm alındı(o dönemde buradaki tecrübeleri çok okudum). Dış gebelikten önce yumurtama günümü test yapmadan anlayabiliyordum. Doktor kontrolünden sonra bu ay yeniden denemeye başladık ama yumurtama tarihimi teste rağmen pek anlayamadım ve şuan 4 gün gecikmem var. Bugün ve pazartesi idrar testi negatif cıktı. Hiç bir belirtimde yok derken bugün biraz pembe bir akintim oldu. Kan testi yaptırıp negatif görmek istemediğimden doktora da gidemiyorum. Hani belki hemen ilk ay olmaz tabii ki ama dış gebelik yaşadığımda 2.ayda gebe kalmıştım. Ve dış gebelik ameliyatından 25 gün sonra adet oldum ve bu zamana kadar adetim de düzenliydi.
Çok uzattim biliyorum adetim gecikmeden önce de rüyamda doktora gitmiştim ve hamilesin sen demişti doktor Kafam çok karışık yazmak istedim.

Pembe akıntı yerleşme kanaması olabilir canım bence kan testi yaptır kurtul bütün sıkıntından varsa vardır yoksa yoktur

aynen canm dogru dion vakti var ama bilmiyoz ne zaman oldugunu

Evet cnm onu diyorum adet olcaksan kesinlikle 1 yada ikigun onceden kuruyosun ama hamilelik varsa kesinlikle kurumuyosun beyaz ayni losyon gibi akintim vardi hala var gerci
İlk defa duydum, benimde bat yarın ama akıntım var. Olabilir mi acaba, yarın kırmızılar gelmezse bende tecrübe etmiş olurum.

Çok geçmiş olsun canım, Allah birdaha yaşatmasın. İnşallah hamilesindir. Değilsende en kısa zamanda olur inşallah. Rabbim isteyen herkese versin...

bnce yap test cnm kesin sonuc alrsn rahatlarsin

Kızlar merhaba ben de sizinle birlikte beklemek istiyorum bir yıldır uğraşıyoruz ama hala gebe kalamadım bu ay da adet olursam doktor femaraya başlayalım dedi femara kullanan var mı klomenden farkı ne acaba biliyo musunuz

bn hic blmiorm canm klomen kullandm bu ay sadece

cok fena agri girio alt tarafa 1 saattr midemde bulaniyor adet olcm
Deniz benimde hıc halim yok oglen uyumusum 12 gibi uyandım annemle konusur Ken basım dondu mıdem bulandı regl olacak gibiyim ama olmayacakda gıbıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…