Gebeliğe Hazırlık ❤❤GEBE KALMAK İSTEYENLER BURAYA ❤❤❤❤

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hic yok canm bilemiyorum skldm ya bunlari dusunmktn adet olnca bile insan nasl rahatliyor kafasi
Dogru diyorsun canım belirsizlik insanı yoruyor ama guzel yorgunluklarımız olsun ınsallah cok duygusallaştım ailem memlekete dondu aglamaktan alamıyorum kendimı

Merhaba kızlar bu ay ilk kez ovülasyon testi yaptım 15 gün çatladı diye düşünüyorum bata 7 gün var krem gibi akıntım başladı 3 gündürde çok yoğun belim az gögüs ağrım yok ama şişti sanki yumuşak bide kasık batmaları var 3 gündürde bel ağrım çok fazla değil erken gebelik testi yapsam çıkarmı acaba

yarin bi dene canm bnce 6 gune cikiyor diyolar ama bekleyeblrsende adet gecince yap kesin sonuç alirsin

yarin bi dene canm bnce 6 gune cikiyor diyolar ama bekleyeblrsende adet gecince yap kesin sonuç alirsin

Elimde erken gebelik testi var canım 6 gün önce ama güvenmiyorum beklicem biraz daha birde geçmeyen kasık ağrım gaz falan bugün biraz temizlik falan yordum kendimi geçti gibi ara ara var ama önceki gibi değil beklemek en iyisi sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…