Canım ben çalıştığım bfakuktede sordum o şekilde hoca fikir verdi .kendi bransim çocuk hemşiresiyim ama terzi kendi söküğünü dinlemezcanm yumurtan çatlamistr bu zamana imkansx yumurtladktan sonra 1 2 gune catliio
Insaallh ya allah isteyelere saglikli hayirli bebekler nasip etsin1 hafta sonra falan tekrar kan testi yaptr canm gec dollenme olmus belliki
amin canm hepimize inssssInsaallh ya allah isteyelere saglikli hayirli bebekler nasip etsin
Benimde kalmadı ama hala umudum var bilmiyorum allahtan umıt kesilmez canım bekleyelim az kaldıah canm bugun gogus acim bile yok btti butun belirtiler
Canım regl belirtisi yok ne guzel bebıs var hadi ınsallahhic sivilcem cikmadi bide bu ay islahszlk var bnde ya bide kabizlik
bnde hic umutlu deglm nedenseCanım regl belirtisi yok ne guzel bebıs var hadi ınsallah
Aslında en dogrusu umıtlenmemek olursa supriz olur olmazsa uzulmez insan bende buaydan beklemiyorum ama adet belirtin yok diye sevındımbnde hic umutlu deglm nedense
hic yok canm bilemiyorum skldm ya bunlari dusunmktn adet olnca bile insan nasl rahatliyor kafasiAslında en dogrusu umıtlenmemek olursa supriz olur olmazsa uzulmez insan bende buaydan beklemiyorum ama adet belirtin yok diye sevındım
Dogru diyorsun canım belirsizlik insanı yoruyor ama guzel yorgunluklarımız olsun ınsallah cok duygusallaştım ailem memlekete dondu aglamaktan alamıyorum kendimıhic yok canm bilemiyorum skldm ya bunlari dusunmktn adet olnca bile insan nasl rahatliyor kafasi
ah kiyamam iyi dusun bosver 5 gun kaldiDogru diyorsun canım belirsizlik insanı yoruyor ama guzel yorgunluklarımız olsun ınsallah cok duygusallaştım ailem memlekete dondu aglamaktan alamıyorum kendimı
yarin bi dene canm bnce 6 gune cikiyor diyolar ama bekleyeblrsende adet gecince yap kesin sonuç alirsinMerhaba kızlar bu ay ilk kez ovülasyon testi yaptım 15 gün çatladı diye düşünüyorum bata 7 gün var krem gibi akıntım başladı 3 gündürde çok yoğun belim az gögüs ağrım yok ama şişti sanki yumuşak bide kasık batmaları var 3 gündürde bel ağrım çok fazla değil erken gebelik testi yapsam çıkarmı acaba
Evet az kaldı sag kasıgım da ssızı var belimde cok agrıyor regldenmı yoksa bebekmı anlamıyorumah kiyamam iyi dusun bosver 5 gun kaldi
vala bnmde bi gidio belirtiler bi gelio anlamdmEvet az kaldı sag kasıgım da ssızı var belimde cok agrıyor regldenmı yoksa bebekmı anlamıyorum
Benimde ee yanı aynı belirtileri yasıyoruz hayır olsun ınsallahvala bnmde bi gidio belirtiler bi gelio anlamdm
ztn senle ya batcaz ya çikcazBenimde ee yanı aynı belirtileri yasıyoruz hayır olsun ınsallah
Aynen canımztn senle ya batcaz ya çikcaz
ben normlde bekleyemem kan testi verrdm coktan ama bu ay beklicm sanki olcaksamda yakin zamanda gunü gecmeden olck gibiyim yani uzamiycakAynen canımcuma gunu zor gelecek bence
yarin bi dene canm bnce 6 gune cikiyor diyolar ama bekleyeblrsende adet gecince yap kesin sonuç alirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?