İnşallah canım hamilesindir.bende soğan suyu mu icsem diye düşünüyorum henüz olmdmay cok kotuyum bu aksam kizlar baş donmem cok midemde bozuk sag kasik agrimio sol agrio cok gogusler aciyor karnim şiş 6 gün kaldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım hamilesindir.bende soğan suyu mu icsem diye düşünüyorum henüz olmdmay cok kotuyum bu aksam kizlar baş donmem cok midemde bozuk sag kasik agrimio sol agrio cok gogusler aciyor karnim şiş 6 gün kaldi
icme bnce gelir ya smdi testte yaptrdn ya vucut rahatlarİnşallah canım hamilesindir.bende soğan suyu mu icsem diye düşünüyorum henüz olmdm
Aynen canimicme bnce gelir ya smdi testte yaptrdn ya vucut rahatlar
Ay ınsallah erken diyedir canımbnmde negatif ama daha cikmzki testte cok erken
Benimde oyle ama bugun misafirim vardı cok yoruldum bı ara sag kasıgım agrıdı sımdı de belım ama yorgunluktandır bence goguslerımın hıc acımadı normalden regle yakın cok agrırbnm hic belirtim kalmadi gogus acimasi disinda![]()
Ay ınsallah hamilesindır canım basın donuyorsa yarın gecmezse bı doktora gorun benceay cok kotuyum bu aksam kizlar baş donmem cok midemde bozuk sag kasik agrimio sol agrio cok gogusler aciyor karnim şiş 6 gün kaldi
Bendede belirtiler var ve adet gunum gecti 3 .gunu leke geldi ve 4 gundn beri hep leke geliyo bende merak ettim kana baktirdim 1.20 cikti erkenmi baktirdim acaba .boyle ckip sonra yukselen varmimrb kızlar tam 13 aydır gebe kalmaya çalisiyorum daha yeni 1 ay önce doktora gittim ilk defa önce vajinal muayene oldum üstten muayene oldum smier testi yapildi ve hormon tahlili yapildi hic birinde sorun cikmadi ..sonra tekrar gel dedi klomen verdi 5 gün onu kullandim ve yumurtlamaya yakin tekrar gittim 18 mm dedi ve ben çatlatma ignesi istemedim ovulasyon testiyle kendim yakaladim.13 nisan yumurtlama 14 nisan çatlama oldu 3 gün degerlendirdik ..bugune kadar ..ve cok agrim var kasiklarda nedeninide merak ediyorum ..sizinle gün gün paylasicam birlikte bat tarihine ulasalm szde gebelk hikayrlnzii yaptrdgnz tedavileri paylasin fikir sahibi olalim![]()
ins vardr canm az kalmis bat a hadi bklm nolckkk sende bizdensinBat günüm 24 nisan 4 aydır bekliyoruz umarım bu ay birşeyler olmuşturGerçi hiçbir belirtim yok adet ağrım gibi ağrım sadece
canim tam bilmiyorum ama gectigse biraz daha yuksek cikardiBendede belirtiler var ve adet gunum gecti 3 .gunu leke geldi ve 4 gundn beri hep leke geliyo bende merak ettim kana baktirdim 1.20 cikti erkenmi baktirdim acaba .boyle ckip sonra yukselen varmi
ah canm bugun gogus acim bile yok btti butun belirtilerAy ınsallah hamilesindır canım basın donuyorsa yarın gecmezse bı doktora gorun bence
havadandr yada stres yapmssndr ilk korunmasz iliski dieHayal kırıklığı çok kötü birşey ama ben dördüncü günüm hala hasta olmadım ben bu kadar gecikme yaşamadim![]()
Aynen canım p.errlt doktora gideceğim bazen iğne veriyorlarmis yumurta çatlatma iğnesihavadandr yada stres yapmssndr ilk korunmasz iliski die
canm yumurtan çatlamistr bu zamana imkansx yumurtladktan sonra 1 2 gune catliioAynen canım p.errlt doktora gideceğim bazen iğne veriyorlarmis yumurta çatlatma iğnesi
Adetlerim duzenli benim hic sasma olmaz ve leke olmasi hala devam leke acik pembe leke .bakalim beklicem.kizimda temmuzda iliskiye girmistik sonra adet oldum olmadi dedim agustosta hamile oldugumu ogrendim belki bu da boyle oyle degilse neden leke var kafam krisikcanim tam bilmiyorum ama gectigse biraz daha yuksek cikardi![]()
kisiden kisiye degisiyor canm sen genede ilac fln icme dikkt et olablrdeAdetlerim duzenli benim hic sasma olmaz ve leke olmasi hala devam leke acik pembe leke .bakalim beklicem.kizimda temmuzda iliskiye girmistik sonra adet oldum olmadi dedim agustosta hamile oldugumu ogrendim belki bu da boyle oyle degilse neden leke var kafam krisik
Yok canim icmiyorum.leke neden boyle oluyo ona sasgm dusunmuyorumda psikolojik de degil ama bakalimkisiden kisiye degisiyor canm sen genede ilac fln icme dikkt et olablrde
1 hafta sonra falan tekrar kan testi yaptr canm gec dollenme olmus bellikiYok canim icmiyorum.leke neden boyle oluyo ona sasgm dusunmuyorumda psikolojik de degil ama bakalim