Gebeliğe Hazırlık ❤❤GEBE KALMAK İSTEYENLER BURAYA ❤❤❤❤

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bnm hic belirtim kalmadi gogus acimasi disinda 🤔🤔🤔🤔🤔
Benimde oyle ama bugun misafirim vardı cok yoruldum bı ara sag kasıgım agrıdı sımdı de belım ama yorgunluktandır bence goguslerımın hıc acımadı normalden regle yakın cok agrır

ay cok kotuyum bu aksam kizlar baş donmem cok midemde bozuk sag kasik agrimio sol agrio cok gogusler aciyor karnim şiş 6 gün kaldi
Ay ınsallah hamilesindır canım basın donuyorsa yarın gecmezse bı doktora gorun bence

Bat günüm 24 nisan 4 aydır bekliyoruz umarım bu ay birşeyler olmuştur ☺️ Gerçi hiçbir belirtim yok adet ağrım gibi ağrım sadece

mrb kızlar tam 13 aydır gebe kalmaya çalisiyorum daha yeni 1 ay önce doktora gittim ilk defa önce vajinal muayene oldum üstten muayene oldum smier testi yapildi ve hormon tahlili yapildi hic birinde sorun cikmadi ..sonra tekrar gel dedi klomen verdi 5 gün onu kullandim ve yumurtlamaya yakin tekrar gittim 18 mm dedi ve ben çatlatma ignesi istemedim ovulasyon testiyle kendim yakaladim.13 nisan yumurtlama 14 nisan çatlama oldu 3 gün degerlendirdik ..bugune kadar ..ve cok agrim var kasiklarda nedeninide merak ediyorum ..sizinle gün gün paylasicam birlikte bat tarihine ulasalm szde gebelk hikayrlnzii yaptrdgnz tedavileri paylasin fikir sahibi olalim 😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Bendede belirtiler var ve adet gunum gecti 3 .gunu leke geldi ve 4 gundn beri hep leke geliyo bende merak ettim kana baktirdim 1.20 cikti erkenmi baktirdim acaba .boyle ckip sonra yukselen varmi

Hayal kırıklığı çok kötü birşey ama ben dördüncü günüm hala hasta olmadım ben bu kadar gecikme yaşamadim:(

canim tam bilmiyorum ama gectigse biraz daha yuksek cikardi 😢
Adetlerim duzenli benim hic sasma olmaz ve leke olmasi hala devam leke acik pembe leke .bakalim beklicem.kizimda temmuzda iliskiye girmistik sonra adet oldum olmadi dedim agustosta hamile oldugumu ogrendim belki bu da boyle oyle degilse neden leke var kafam krisik

Adetlerim duzenli benim hic sasma olmaz ve leke olmasi hala devam leke acik pembe leke .bakalim beklicem.kizimda temmuzda iliskiye girmistik sonra adet oldum olmadi dedim agustosta hamile oldugumu ogrendim belki bu da boyle oyle degilse neden leke var kafam krisik
kisiden kisiye degisiyor canm sen genede ilac fln icme dikkt et olablrde

Back