• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebe kalmak isteyenler bu başlık altında toplanalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba🙋‍♀️ 10 aylık evliyim. Evliliğimizin ilk 2 ayı cinsel birliktelik yaşayamadık sonrasında bu korkuyu aştım burada ki arkadaşlar sayesinde 🤗 sonrasında tek isteğim gebelik oldu. Fakat 8 aydır gebe kalamadım. 2 günde 1 birliktelik yaşıyoruz. Bende hormon bozukluğu var bunun tedavisini bekarken gördüm fakat düzelmedi. Hala ilaç kullanmadan gelmiyor tarlusal kullanıyorum. Bunun etkisi olabileceğini dusunuyorum. Devlet hastanesine gittim gebelige engel bir durum olmadigini söylediler fakat olmuyor.. benim gibi hormon bozukluğu yaşayan ve adeti uzun süre ilac kullanmadan gelmeyen arkadaşlar gebe kalabildiniz mi acaba ? Rabbim kimsenin kucağını bos bırskmasın insallah 🕊
Merhaba canim c life macun var onu duydunmu hic adet duzensizligine ve bircok seye iyi geliyor diyorlar

🌸🌸🌸Kizlarrrr merhaba 1 yildir evliyimmm cocuk istiyoruz olmuyorrr siz ne kadarlik evlisiniz doktora gittiniz mi nasil tedavi surecleri gecirdiniz hepsini burda konuşalim tartisalim derdimize care arayalim.🌸🌸🌸
Kizlar bat tarihlerinizi yazın takip edelim inşallah😍😍👍💕

Canım merhaba
14 aydır evliyiz.
6 aydır bebiş için uğraşıyoruz.
Martta bi düşük yaptım 😔😔
Bu ay yine değerlendirdik...
Bat 5 temmuz...
2 günüm kaldı. Benim içinde dua eder misin

Kuzum benim geldi ne yazık ki reglim bu ay da olmadı öbür aya kaldı bakalım🤷🏻‍♀️ gittin mi doktora bebis kac haftalıkmış 😍🤗
Ya önümüzdeki ay gelsin o inşallah o zaman bebiş 😍 gittim kuzum da daha çok küçük keseyi falan görmedim zaten beta takip ediliyor işte şimdilik sadece

Ya önümüzdeki ay gelsin o inşallah o zaman bebiş 😍 gittim kuzum da daha çok küçük keseyi falan görmedim zaten beta takip ediliyor işte şimdilik sadece
Tabi daha erkendir kuzum kese icin... beta değerin sağlıkla güzelce artsın inşallah 🤲🏻😍😘 keseyide haftaya görürsün sonra kalp atısı falan derken her ay heyecanla gecicek kuzum 🤗

Artık çok yoruldum...
Çok ama çok yoruldum...
neden benim bebeğim olmuyor.
Başkaları yanlışlık ile hamile kalırken.
Her sey bir imtihannnn Rabbim diyor insan her istedigini elde edeceginimi sanir diye aynen oyle hayat bu herkesin sinavi farklii her istedgmzi elde edemeyz Rabbim izin vermedkce yaprak bile kimildamazz herseyin hayirlisini isteyip dua edecegz Zamani gelince bizimde yuzumuz gulucek ins😍😍

Her sey bir imtihannnn Rabbim diyor insan her istedigini elde edeceginimi sanir diye aynen oyle hayat bu herkesin sinavi farklii her istedgmzi elde edemeyz Rabbim izin vermedkce yaprak bile kimildamazz herseyin hayirlisini isteyip dua edecegz Zamani gelince bizimde yuzumuz gulucek ins😍😍
Umarım..
Allah beni bu sınavdan geçirsin.
Artık yalvarıyorum geçirsin.

Merhaba canım ben gittim zeynep kamile hemen başladılar bütün testleri yapmaya dosya açıp ama süreç biraz uzun bu arada instagramdan bir ürologa eşimin değerlerini attım değerler normal ama bir yıldır gebelik oluşmuyorsa dna hasarına da bakın dedi aklında olsun siz de yaptırın bence sebepsiz infertilite de özellikle bakılması gerekiyormuş..
Senin adina cok sevindim bende bu ay 3. Aşilamami yaptircam insallah guzel haberler aliriz

Back
X