• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebe kalmak isteyenler bu başlık altında toplanalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba bende 8 aylık evliyim 6 ayr deniyoruz şu an beklemedeyim bata 6 gün var. 5ay önce de Rahim filmi çektirdim sıkıntı yok klomen+ovitrelle aldım o ay da olmadı sonraki ay sadece klomen kullandım yine olmadı bende genel kontrol dışında doktora gitmeyi bıraktım kist falan oluyordu onun için gidiyorum. İnşallah Rabbim isteyen herkese kısmet eder
Klomen için doktor herhangi bir test istedimi canım bende 20 ağustosta çekildim rahim filmi temiz çıktı

Aleykumselam bacım, ben ayın sonunu bekliyorum 29 u. Ama artik saldim ya bu ay ovulasyonla bile takipnetmicem gun asiri iliski olarak zaten ilerliyoruz akisina birakincada. Bu ay sperm testi vericek esim degerleri yukselmistir umarim bu aydan tek umudum o :işsiz:
Ayy hadi kiz ins hayirli haberlee ver bize ovulasyon yaptk bize bakalim bu ay e

Klomen için doktor herhangi bir test istedimi canım bende 20 ağustosta çekildim rahim filmi temiz çıktı
Yeni doktorum istemedi ma şöyle ki daha önceki doktorlar tahlil yapıp vermişlerdi ama klomen için miydi inan hatırlamıyorum.

Arada gecikme yaşadığım icin akisina biraktim eczane yan binam ve sokagimda 2tane daha var hepsi taniyor artik cekinir oldum
ARKAdaşım frelley 40 adeti 50₺ kargo ücretsiz hepsiburadadan sipriş verdim bende hem tonlarca para harcamaktan hemde artık gittiğim eczaneler beni görmekten bıkmışlardır bence

🌸🌸🌸Kizlarrrr merhaba 1 yildir evliyimmm cocuk istiyoruz olmuyorrr siz ne kadarlik evlisiniz doktora gittiniz mi nasil tedavi surecleri gecirdiniz hepsini burda konuşalim tartisalim derdimize care arayalim.🌸🌸🌸
Kizlar bat tarihlerinizi yazın takip edelim inşallah😍😍👍💕
Bnde 2 aylik evliyim coxuk istiyoruz gecen ay umitliydim olmadi bu ay 29 ogustosta adet oldum adetim biteli 2 3 gun oldu 2 3 gundurde iliskiye giriyoruz insallah bu ay hamile kalirim :(

Bnde 2 aylik evliyim coxuk istiyoruz gecen ay umitliydim olmadi bu ay 29 ogustosta adet oldum adetim biteli 2 3 gun oldu 2 3 gundurde iliskiye giriyoruz insallah bu ay hamile kalirim :KK43:
Daha yeniymissn canim Rabbim gonlune gore versij stres yapma fazla

Back
X