gebe kalmak için her duyduğunu uygulayanlar buraya

sen kullandın mı ben hayıt tohumu falan içiyodum o yükseltti diye bırakmıştım gerçekten işe yarar m ı
Benim prolaktin de yüksek çıkıyo ibrahim saraçoğlu öneriyo aslan pençesini yeni başladım bende kullanmaya. bence işe yarıcak Allahın izniyle .

Canım evet bildiğimiz çay ebe gümeci tazesini bulabilirsen onu al ama yoksa aktardanda alabilirsin

Canım dediğim gibi ikimizde denedik aynı ay kaldık denemekte fayda var ben yap derim
Canım soyle zdeyım benım bsımdan ıstenmeyen bır gebelık gectı hamılryken hormonlarımın dengesı bozuldu bunyemde zayıf kıst oldu bende sımdı prolaktınım az yukseldı regl ıken progedteronumda yuksek cıktı

Rabbim şifa versin inş canım ama Allahtan umut hiç bi zaman kesilmez ol deyince herşey olur ben 1 yıl tedavi oldum sebebi bilinmeyen infertilite dendi yapmadığım şey kalmadı sonuç tedaviyi bıraktım ve bu sebep oldu aynı ay kaldım bide sana tavsiyem adetliyken ve sonrasında 1 hafta boyunca hergün 2-3 fincan adaçayı iç hamile kalmayı kolaylaştırıyor

Canım dediğim gibi ikimizde denedik aynı ay kaldık denemekte fayda var ben yap derim
Gebeliğin hayırlı olsun cnm rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.Bi problemin varmıydı bu kürü yaptın.Benimde tüpümün biri kapalı da işe yararmı acaba ??

Gebeliğin hayırlı olsun cnm rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.Bi problemin varmıydı bu kürü yaptın.Benimde tüpümün biri kapalı da işe yararmı acaba ??
Canım benimki pco vardı yumurtalıklarım çalışsın diye ilaç tedavisi gördüm ama yine olmadı aşılama bile yaptırdım

arkadaşlar ben geçen ay kürtaj oldum , tekrar gebe kalmak için kaç ay beklemeliyim bilen var mı ?

Cok sagolll senın hormon degerlerın nasıldı yumurtlaman oluyormuydu bende oluyor mu emın degılım progesterona adetlıyken bakılmıyormus galıba ama doktor oyle ıstedı bende ınternetten okudum adetlıyken bıle yuksek cıktı pco denıldı bana ama duzenlı adet oluyorum anlamadım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…