İlaçlarla gelişiyo benim yinede olmuyoHadi yabendede öyleymiş çocukolmayacak diye ödüm kopuyor
Adet duzenın nasıl pekıİlaçlarla gelişiyo benim yinede olmuyo
34 35 günde bi adet oluyorum.Adet duzenın nasıl pekı
Ben 30gun falan ama kanama az oluyor canım bu canımı cok sıkıyor yumurtlamıyormuyum acaba benım basımdan ıstenmeyen bır gebelık gectı alfırmak zorundaydım sımdıde bunlar cıktı korkum var34 35 günde bi adet oluyorum.
Dr gittin miBen 30gun falan ama kanama az oluyor canım bu canımı cok sıkıyor yumurtlamıyormuyum acaba benım basımdan ıstenmeyen bır gebelık gectı alfırmak zorundaydım sımdıde bunlar cıktı korkum var
evet canım gittim prolaktin sınır 23 benim 30.8 çıktı adetliyken progesteronum yüksek çıktı 0.0 çıkması gerekirken 1.49 çıktıDr gittin mi
Aslan pençesi kullan hormonları dengeliyormuşevet canım gittim prolaktin sınır 23 benim 30.8 çıktı adetliyken progesteronum yüksek çıktı 0.0 çıkması gerekirken 1.49 çıktı
sen kullandın mı ben hayıt tohumu falan içiyodum o yükseltti diye bırakmıştım gerçekten işe yarar m ıAslan pençesi kullan hormonları dengeliyormuş
Benim prolaktin de yüksek çıkıyo ibrahim saraçoğlu öneriyo aslan pençesini yeni başladım bende kullanmaya. bence işe yarıcak Allahın izniyle .sen kullandın mı ben hayıt tohumu falan içiyodum o yükseltti diye bırakmıştım gerçekten işe yarar m ı
Tek basına mı ıcıyosun regl gununden ne kadar sonraBenim prolaktin de yüksek çıkıyo ibrahim saraçoğlu öneriyo aslan pençesini yeni başladım bende kullanmaya. bence işe yarıcak Allahın izniyle .
Canım dediğim gibi ikimizde denedik aynı ay kaldık denemekte fayda var ben yap derimBu kesin ise yariyormu
Canım evet bildiğimiz çay ebe gümeci tazesini bulabilirsen onu al ama yoksa aktardanda alabilirsinhayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, şu an adetliyim bitince hemen yapcam bunu,bildiğimiz çay olcak dimi bide ebe gumeci aktar
dan kurumu alıncak,tazesine süt buharına oturmayı duymuştum ama bulamam tazesini sanırım
Canım soyle zdeyım benım bsımdan ıstenmeyen bır gebelık gectı hamılryken hormonlarımın dengesı bozuldu bunyemde zayıf kıst oldu bende sımdı prolaktınım az yukseldı regl ıken progedteronumda yuksek cıktıCanım dediğim gibi ikimizde denedik aynı ay kaldık denemekte fayda var ben yap derim
Rabbim şifa versin inş canım ama Allahtan umut hiç bi zaman kesilmez ol deyince herşey olur ben 1 yıl tedavi oldum sebebi bilinmeyen infertilite dendi yapmadığım şey kalmadı sonuç tedaviyi bıraktım ve bu sebep oldu aynı ay kaldım bide sana tavsiyem adetliyken ve sonrasında 1 hafta boyunca hergün 2-3 fincan adaçayı iç hamile kalmayı kolaylaştırıyorCanım soyle zdeyım benım bsımdan ıstenmeyen bır gebelık gectı hamılryken hormonlarımın dengesı bozuldu bunyemde zayıf kıst oldu bende sımdı prolaktınım az yukseldı regl ıken progedteronumda yuksek cıktı
Gebeliğin hayırlı olsun cnm rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.Bi problemin varmıydı bu kürü yaptın.Benimde tüpümün biri kapalı da işe yararmı acaba ??Canım dediğim gibi ikimizde denedik aynı ay kaldık denemekte fayda var ben yap derim
Canım benimki pco vardı yumurtalıklarım çalışsın diye ilaç tedavisi gördüm ama yine olmadı aşılama bile yaptırdımGebeliğin hayırlı olsun cnm rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.Bi problemin varmıydı bu kürü yaptın.Benimde tüpümün biri kapalı da işe yararmı acaba ??
Dr 3 ay korunma veriyoarkadaşlar ben geçen ay kürtaj oldum , tekrar gebe kalmak için kaç ay beklemeliyim bilen var mı ?
Evet tek başına içiyorum internetten bi bak istersen problemine göre değişiyor kullanma zamanın istediğin zaman başlayabilirsin ben gün aşırı içiyorum.Tek basına mı ıcıyosun regl gununden ne kadar sonra
Cok sagolll senın hormon degerlerın nasıldı yumurtlaman oluyormuydu bende oluyor mu emın degılım progesterona adetlıyken bakılmıyormus galıba ama doktor oyle ıstedı bende ınternetten okudum adetlıyken bıle yuksek cıktı pco denıldı bana ama duzenlı adet oluyorum anlamadım vallaRabbim şifa versin inş canım ama Allahtan umut hiç bi zaman kesilmez ol deyince herşey olur ben 1 yıl tedavi oldum sebebi bilinmeyen infertilite dendi yapmadığım şey kalmadı sonuç tedaviyi bıraktım ve bu sebep oldu aynı ay kaldım bide sana tavsiyem adetliyken ve sonrasında 1 hafta boyunca hergün 2-3 fincan adaçayı iç hamile kalmayı kolaylaştırıyor