gebe kalmak için her duyduğunu uygulayanlar buraya

Cok sagolll senın hormon degerlerın nasıldı yumurtlaman oluyormuydu bende oluyor mu emın degılım progesterona adetlıyken bakılmıyormus galıba ama doktor oyle ıstedı bende ınternetten okudum adetlıyken bıle yuksek cıktı pco denıldı bana ama duzenlı adet oluyorum anlamadım valla
Canım benim adetlerim her zaman çok düzensizdi hiç adet görmediğim ay bile vardı ilaç tedavisiyle ilk aylar düzenli gelişmedi hatta ilk çatlatma iğnemde kist oluştu rahim filmi temiz çıktı sonra ilaçlarla yumurtam gelişiyodu ama döllenmiyodu hormonlar düzenliydi ama yumurtlama sorunum vardı

Ben de ikinci bebek için duyduğum okuduğum birçok şeyi yaptım. soğan, incir kürleri, aslanpençesi, civanperçemi, hayt tohumu çayları, süt buharı, yakı, kayganlaştırıcı jel. en son hamile kaldığım ay civanperçemi ekstratı, ovulasyon testi ve çörek otu+bal+tarçın kürü kullandım. bu kürü yaptığım zaman ben de kist oluşuyor.

Ben de ikinci bebek için duyduğum okuduğum birçok şeyi yaptım. soğan, incir kürleri, aslanpençesi, civanperçemi, hayt tohumu çayları, süt buharı, yakı, kayganlaştırıcı jel. en son hamile kaldığım ay civanperçemi ekstratı, ovulasyon testi ve çörek otu+bal+tarçın kürü kullandım. bu kürü yaptığım zaman ben de kist oluşuyor.
Allahım ya butun sorunlar kadınları buluyor kıstlerın gectımı pekı bunyen nasıl zayıf mı 2.gebelık ıcın 6 ay gecmesı getek dıyorlar kendını topatlaman ıcın

Allahım ya butun sorunlar kadınları buluyor kıstlerın gectımı pekı bunyen nasıl zayıf mı 2.gebelık ıcın 6 ay gecmesı getek dıyorlar kendını topatlaman ıcın
evet bünyem zayıftır. çok şükür benim ikinci bebeğim oldu şimdi bir yaşında. kistlerim de (iki taneydi) hamilelik döneminde geçti doğumdan sonra tekrar bir tane kistim oldu.

evet bünyem zayıftır. çok şükür benim ikinci bebeğim oldu şimdi bir yaşında. kistlerim de (iki taneydi) hamilelik döneminde geçti doğumdan sonra tekrar bir tane kistim oldu.
Canım ben bekarım ıstenmeyen bır gebelık yasadım vucudum ve bunyem zayıf kıst olustu bende belkı bende gebe kalabılırım tam emın degılım belkı bosa evham yapıyorumdur yeddıgım nane yuzunden sımdı korkuyorum

Canım ben bekarım ıstenmeyen bır gebelık yasadım vucudum ve bunyem zayıf kıst olustu bende belkı bende gebe kalabılırım tam emın degılım belkı bosa evham yapıyorumdur yeddıgım nane yuzunden sımdı korkuyorum
korkma daha çok gençsin inşallah senin de hayırlısıyla bebeğin olur

A
gynera kullanırken gebe kalmıştım , ilaç bebeğe dokunur diye aldırdım.
Ay Canim ya keşke aldirmasaymissin. Haddim değil belki ama Doğum Kontrol hapı içip hamile kalan çok insan var hiçbişey olmuyoki benim ark. Kullanıyordu hamile kaldı sağlıklı bi bebeği var . Doktor mu tavsiye etti ki aldırmani

X