gebe kalmak için her duyduğunu uygulayanlar buraya

keçiboynuzu pekmezi, havuç suyu, çakşır suyu, preseed jel, rahim filmi, aşılama, dualar, ilaçlar... :KK43::KK61:
bugünden itibaren 2. aşılamaya başlıyoruz hayırlısıyla, hacdan gelen fatma ana eli otunun suyunu içcez bide

Y
Rabbim büyük. gerçekten çok zor bi süreç sabretmemiz gerek bizede nasip olur inşallah..
bu sırada etrafın hani bebek yok mu ? niye yapmıyorsunuz? yapın artık, bak o da hamile kaldı. ne bekliyorsun annen sağlıklıyken yapda büyüsüjn:..
offff yani bitmiyor ki arkadaş .. diyemiyrsun nereden biliyorsun istemediğimizi, olsun diye nelere başvurduğumuzu, ne dualar ettiğimizi nereden biliyorsun.. diyemiyorsun herkese olmuyor diye millet laf arıyor çay sohbetine konuşmak için
ğ

Y

bu sırada etrafın hani bebek yok mu ? niye yapmıyorsunuz? yapın artık, bak o da hamile kaldı. ne bekliyorsun annen sağlıklıyken yapda büyüsüjn:..
offff yani bitmiyor ki arkadaş .. diyemiyrsun nereden biliyorsun istemediğimizi, olsun diye nelere başvurduğumuzu, ne dualar ettiğimizi nereden biliyorsun.. diyemiyorsun herkese olmuyor diye millet laf arıyor çay sohbetine konuşmak için
ğ
Öyle artık benim isteyip te olmadığını herkes biliyor bu seferde yok şu dr git yok şu hocaya git yok şunu iç bunu ye her kafadan bi ses çıkıyo ne yapacağımı şaşırdım inan.

Öyle artık benim isteyip te olmadığını herkes biliyor bu seferde yok şu dr git yok şu hocaya git yok şunu iç bunu ye her kafadan bi ses çıkıyo ne yapacağımı şaşırdım inan.

çok haklısın, insanlar üzerlerine vafize ediyor onları alakadar etmeyen konuları.. ama ben de artık karşılık veriyorum bana soranların eğer yeni evliyse siz de yok mu? bekarsa sen niye evlenmiyorsun? yaşlıysa torununu gelinini eğer kiracıysa siz ev almıyormusunuz diye söylüyorum , kendime yakıştırmıyorum amaaaaaaaaaaaaa ne yapim önce onlar başlatıyor :KK70:

çok haklısın, insanlar üzerlerine vafize ediyor onları alakadar etmeyen konuları.. ama ben de artık karşılık veriyorum bana soranların eğer yeni evliyse siz de yok mu? bekarsa sen niye evlenmiyorsun? yaşlıysa torununu gelinini eğer kiracıysa siz ev almıyormusunuz diye söylüyorum , kendime yakıştırmıyorum amaaaaaaaaaaaaa ne yapim önce onlar başlatıyor :KK70:

supersinnnnnnn.... iyi fikir valla, can acitmak neymis anlasinlar :KK67:

hahahaaa bu çok iyiymiş. gülümsedim bi an. söylesen de kurtuluşun yok desene

rabbim hayırlısını versin inşallah

keçiboynuzu pekmezi, havuç suyu, çakşır suyu, preseed jel, rahim filmi, aşılama, dualar, ilaçlar... :KK43::KK61:
bugünden itibaren 2. aşılamaya başlıyoruz hayırlısıyla, hacdan gelen fatma ana eli otunun suyunu içcez bide

Slm canım allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda meleğini kucağına alırsın :) bişe sorcam çakşır suyu yazmışsın bunu ne için kullandın bide işe yardımı bende çakşır kökünü aldım onu kullanıyorum umarım bi işe yarar:KK43:

Merhaba kızlar bende sizin gibi ne duysam yaptım 7 ay korundum sonra 2 ay olmayınca hemen tedaviye başladım 1 yıl boyunca klomen çatlatma iğneleri rahim filmi ardından iğne tedavileri ve en son 13 ekimde aşılama tabiki oda olmadı dr tekrar kasımdada aşılama deyince kızdım gitmedim 6 aralıkta gecikmeli olarak adet oldum ablamın komşusunun 4 yıldır çocuğu olmuyodu aşağıda yazacağım şeyi kasımda yaptı ve aynı ay hamile kaldı aralıkta bende denedim ve aynı ay bende kaldım Rabbim herkese nasip etsin ben deneyin derim

Malzemeler
1 lt süt
1 avuç kuru nane
1 avuç çay
1 büyük kuru soğan
1 kg ebe gümeci

Yapılışı
Adetinizin bittiği gün banyo yapıp temizlendikten sonra büyük bir tencerede tüm malzemeleri iyice kaynatın ve banyoda altınızı soyup tencerenin buharında oturun tam soğuyunca hiç giyinmeden hemen eşinizle birlikte olun ins Rabbim sebep eder dua edin ve yapın diğer kürlerinize falan devam edin yine ama bence mutlaka deneyin

Merhaba kızlar bende sizin gibi ne duysam yaptım 7 ay korundum sonra 2 ay olmayınca hemen tedaviye başladım 1 yıl boyunca klomen çatlatma iğneleri rahim filmi ardından iğne tedavileri ve en son 13 ekimde aşılama tabiki oda olmadı dr tekrar kasımdada aşılama deyince kızdım gitmedim 6 aralıkta gecikmeli olarak adet oldum ablamın komşusunun 4 yıldır çocuğu olmuyodu aşağıda yazacağım şeyi kasımda yaptı ve aynı ay hamile kaldı aralıkta bende denedim ve aynı ay bende kaldım Rabbim herkese nasip etsin ben deneyin derim

Malzemeler
1 lt süt
1 avuç kuru nane
1 avuç çay
1 büyük kuru soğan
1 kg ebe gümeci

Yapılışı
Adetinizin bittiği gün banyo yapıp temizlendikten sonra büyük bir tencerede tüm malzemeleri iyice kaynatın ve banyoda altınızı soyup tencerenin buharında oturun tam soğuyunca hiç giyinmeden hemen eşinizle birlikte olun ins Rabbim sebep eder dua edin ve yapın diğer kürlerinize falan devam edin yine ama bence mutlaka deneyin
hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, şu an adetliyim bitince hemen yapcam bunu,bildiğimiz çay olcak dimi bide ebe gumeci aktar
dan kurumu alıncak,tazesine süt buharına oturmayı duymuştum ama bulamam tazesini sanırım

Slm canım allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda meleğini kucağına alırsın :) bişe sorcam çakşır suyu yazmışsın bunu ne için kullandın bide işe yardımı bende çakşır kökünü aldım onu kullanıyorum umarım bi işe yarar:KK43:
çakşır suyunu sperm hareketliliği için kullandık, faydası olmadı malesef :KK43: sen tozunumu aldın

A
Slm kızlar bizim sorun Sperm sayısı ve hızı. Ilk başta azosperm ile mücadele etik. Ve bir elin parmakları kadar Sperm çıkışı oldu. Hemen tüp bebek denedik ..olmadı.
Yine bitkisel Çözümler aradık yemediği car çöp kalmadı.. bende her altı ayda incir kürü yapıyorum kendime..
Çok yoruldum bende 2sene oldu bizim bebek hasreti ile yanıp tutuşuyoruz.

Inşallah emeklerimiz dualarimiz karşılığını bulur ve mükafatımızı en kisa zamanda kucağımıza alırız..
Rabbim bizleri evlat hasreti ile sınamasın.
Amin canı. Eşine keçiboynuzu kuru uygula hareketliliği arttırıyor gerçekten ama 1 2 ay degil ssürekli için

Evet arkadaşlar 5 yıllık evliyim ve kimden ne duyduysam uyğuladım hep.eminim benim gibi olan çoktur bu forumda umut dünyası işte ya tutarsa diyoruz.aama şu geliyo aklıma hiçbirşey bizim elimizde değil Rabbimin bileceği iş. tabi bunun yanında boş boş beklemek uygun değil.sizde neler denediğinizi yazın belki birine yaramayan başkasına yarayabilir.Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.
Yazdıklarının çoğunu bende yaptım olmadı fakat.inanıyorum Rabbim nasip edicek birgün o duada ısrarcı olanları sever onun için durmak yok devam edicez inşallah bizde anne olucaz...
Arkadaşlar sizde yumurtlama problemi varmi

Malzemeler
1 lt süt
1 avuç kuru nane
1 avuç çay
1 büyük kuru soğan
1 kg ebe gümeci

Yapılışı
Bu kesin ise yariyormu

X