Gebe kalma düşüncesinde yoğun kaygı korku duyma

İlişki yaşamak kendisi zaten korkmak gereken bir şey. Erkeklerden ne kadar hastalık geçiyor, biliyormusunuz?
Erkeklerle ne ilgisi var ki, benim zaten bir ciddi ilişkim var 5 yıldır da , ben muayane olduğum vajinal usg de başka kadının vajinasindan gecebilcek olası spermden bahsettim bu konuda gebe kalabilir miyim bu şekilde diye

Erkeklerle ne ilgisi var ki, benim zaten bir ciddi ilişkim var 5 yıldır da , ben muayane olduğum vajinal usg de başka kadının vajinasindan gecebilcek olası spermden bahsettim bu konuda gebe kalabilir miyim bu şekilde diye
Korkduğunuz şey çok anlamsız. Çünki koruyucu ile bakıyorlar.
İlişkiniz ciddi olur, tabii. Ona diyeceyim yok. Mesela ben evliyim, kocamdan bile korkuyorum bu konuda. Ne bileyim sadaklimi, deyilmi. Malum, erkekler by konuda çoook gevşekler

Evet abla haklısın nerden ne mikrop bulaşacak binbir türlü hastalık var , ben hepsinden ziyade vajinal usg aparatindaki prezervatifi degistirmemislerse ve ilişki sonrası rutin kontrole gelen bir hastadan o aparata bulastiysa ve ben kontrol edilince beni gebe biraktiysa korkusu sarmıştı beni 2 Kasım'da muayene oldum 24 Kasım'da 3 gün süren regl oldum ama çoğu yerleşme kanamasidır, sperm bulaşı olduysa gebe kalırsın diye de korkuttu o yüzden böyle kaygı bozukluğu uykusuzluk çekiyorum eskiden adet olmak rahatlatirdi şimdi oda yok ,birde böyle bir şeyi kaldıramam yani ailrme sevgilime ne derim vajinal usg aparatina bulaşan başka erkeğin sperminden gebe kaldım düşüncesi çok berbat şeylere sürükler beni

Öyle bir şey asla mümkün deyil. Rahat ol, güzelim. Koruyucu olmazsa bile başka kadının rahminden bulaşan spermlerle hamile kalmak imkansız. Emin ol, rahat ol. Hayatda mümkün deyil

Niye kııız sen de hamile olduğunu düşünmüyor musun sende bencil ve kırıcı mısın bu durumda
Mümkünse sizin gibiler yorum yapmasın..Kadın anlatmış sıkıntısını burada..Siz böyle dalga geçerek daha üzüyorsunuz.. Yapmayın..Benim de böyle takıntılarım oluyor..Gayette de normal her insanın başına gelecek şeyler..Böyle düşünebilir insan..Alamadığınız okb ye doğru gidebiliyor sıkıntı..Dalga geçmek yerine bir de rahatlatmayı deneseniz..Bir şey kaybetmezsiniz..

O lanet olası googleda yazan absürt şeyler yüzünden zaten insanın ruh sağlığı bozuluyor..Eskiden böyle miydi? Bu teknoloji ilerledikçe insanda ne morel ne de kafa aldı. Saçma sapan şeyleri yazıp insanların aklına bir ton şey sokuyorlar..

Özel de bir hastane ama o an hiç görmedim hemşire ne yaptı ne etti diye böyle bir şeyden gebelik olsa kendimi nasıl kanıtlarım nasıl ispatlarim bilmiyorum
Seni çok iyi anlıyorum.. Eğer gözünle görmüş olsaydın çıkarıp, yenisini taktigini bu durum senin için sorun olmayacaktı? Değil mi? Bu sebeple kafana taktın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…