Gebe kalma düşüncesinde yoğun kaygı korku duyma

Sperm
Vajina dışında
Ya şa ya maz.

Yani sperm vajina içinden ultrason aletine bulaştı diyelim %1 ihtimal.
Her şey senin başına geliyor ya, %1 ihtimal de değiştirmediler.
Spermin yaşama ihtimali yok. %1'in %1 ihtimalini düşünürsek bile imkan yok. Hala ne diyorsun ya ben cidden inanamıyorum sana. Değiştir psikologunu lütfen psikiyatrist acilen.

Abla bana kızma lütfen beni kırmadan incitmeden dalga geçmeden benimle konuşan bitek sendin yapma çok korkuyorum zaten yanlış bir şey mi dedim

Bacım biraz daha zorlarsan, düşünce gücüyle kendini gebe bırakan ilk insan olarak kayıtlara geçeceksin
Bende düşünmek istemiyorum inanın uyku uyuyamayiyorum artık işkence gibi düşünce kurtulamıyorum tam kendimi rahatlatiyorum insan sağlığı temizdir bir şey olmamıştır diye pat bı anda bosluguma gelip yine düşünüyorum her şey başa sarıyor aparat sperm vajina gebelik diye

Peki ne olursa ikna olursun hamile olmadığına

Hayır abla terapiye gidiyorum gayet etkili de oluyordu ama şu an çok fazla tetikledi ne yapacağımı şaşırdım
Kesinlikle doktoruna ilaç konusunu danış. Tek başına bu kaygılarla baş edemiyorsun anladığım kadarıyla. İlaç bu konuda sana çok güzel destek olur ve düşüncelerini engeller. Doktor en uygun ilacı yazar zaten sana

Ne ablası aramızda 1 yaş var. Ne yapayım ağlıyımı? Hayal gücün komik gerçekten
Bilmiyorum ki genelde bu siteyi benden yaşça büyük kitle kullanıyor diye öyle hitab ediyorum sert konuşmamak adına , hayal gücü dediğiniz şey bir korku bastırmaya çalıştıkça daha artan bir korku , çok imkansız olabilir ama ben yaşadığım için ben görmedim ve dikkat etmediğim için aparata bulaşan bir spermden şüpheleniyorum ki bu basite indirgenemeyecek hassasiyetlikte , siz bu konuya değil bana gülüyorsunuz ama saygım sonsuz gülün , bende kendime ACIYORUM zaten ...

O konuşarak aşabilecek olduğumuzu düşündü bende öyle düşünüyordum ama siz konumu okudunuz mu peki

O konuşarak aşabilecek olduğumuzu düşündü bende öyle düşünüyordum ama siz konumu okudunuz mu peki
Okudum evet. Konuşarak da aşılabilir tabiki ama uzun zaman alabilir bu da size fiziksel zarar veriyor. Uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum demişsiniz. Bence kendinize acı çektirmektense ilaç daha mantıklı. İlaç+terapi gibi. Bu arada gittiğiniz psikolog mu yoksa psikyatrist doktor mu?

Uzman psikolog evet yemek yemiyorum, uyuyamıyorum, çevremdeki insanlarla konuşmak istemiyorum kendimi çok suçlu hissediyorum sırf o aparattaki spermden gebe kaldım düşüncesi ile

Uzman psikolog evet yemek yemiyorum, uyuyamıyorum, çevremdeki insanlarla konuşmak istemiyorum kendimi çok suçlu hissediyorum sırf o aparattaki spermden gebe kaldım düşüncesi ile
Kuzum psikolog ilaç yazamaz senin acilen psikiyatriste gitmen lazım. O ilaç yazamadigi için öyle demiştir sana. Şuan ne desek boş o korkulu düşünceyi bastırabilmen için bi destek lazım sana o da doktorun yazacağı uygun bir ilaç

Ben ilaç dengemi bozar diye pek istemiyorum yani ağrı kesici bile çok dayanamayacak kadar olduğunda zorla içiyorum bu yüzden ilaca pek başlamak istemedim çünkü korkum sadece cinsellik konusunda var yani mesela bı yanitimda da demiştim bir üye AIDS hiv gibi hastalıklar var ona gelene kadar enfeksiyon var demişti ben onları hiç düşünmeden spermde takıldım kaldım yani aşabilirim ama nasıl ne zaman bilmiyorum bu düşünce bana da çok uç geliyor ama bende olsa bu imkanli olcak sonuçta %1 ihtimaldir ama bunu ben yaşarsam %100 olacak

Arkadaşım onlar sürekli yenileniyor
Çok doktora gittim vajinal ultrasona girdim
Oooo
Kist vardı sürekli muane olurdum kisti daha iyi görünüyor öyle
Azla olmucak dediğin şey
Sprem kadın rahmine girdiğini an eğer rahim duvarına tutunamazsa ölüyor tutunursa da orda kalıyor sonra yolculuk başlıyor gebelik için
Mikrop ta kapmazsın
Çnkü ben her muaneden sonra asistan gelip dezenfekte etmeye başlıyordu her şeyi
Her şey tek kullanımlık
Özelde de devlette aynı
Hiç bir hekim hijyen kurallarına aykırı davranmaz çnkü ilk eğitimleri steril olmak

Hayır ilaç asla dengeni bozmayacak kaygı bozukluğun olduğu için ilaç almaktan bile kaygı duyuyorsun şu anda. Lütfen kendine eziyet edip acı çektirmeyi bırak psikiyatristten randevu al ön yargılı olma bu geçer yarın başka bir korkun başlar tedavi olmak zorundasın çünkü ne desek ikna olmuyosun

Yani umarım bende takilmadiysa bile benden önce takılmış ve çöpe atılmıştır, mikroptan ziyade dediğim gibi sadece bu olası sperm bulaşı o aparatla ben muayene edilince bende bir gebelik oluşturur mu korkusu var , hastaneyi aramıştım tek kullanımlık prezervatifler kullanılıyor dendi , buda rahatlatmisti sonra genel bir kural söylendi o hemşire asistan yapmamış olabilir , gozardi etmiş olabilir diye düşündüm ve başladı yine acabalar azla olmayacak dediğiniz cümleyi anlamadım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…