Gebe kalma düşüncesinde yoğun kaygı korku duyma

Evet bu dediğinizi psikoloğuma danisacagim belki yönlendirme yapar , yoksa böyle olmuyor uykusuzluktan gün içinde halsiz kalıyorum ailemle sorunlar oluyor bir şey aciklayamiyorum kimseye söyleyip böyle böyle oldu bundan korkuyorum diyemiyorum çok sıkışıp kaldım bu konuda keşke doktora da gitmeseydim usg de bakilmasaydi kendime kızıyorum çok

Kendinize meşguliyet edinin. İşe girin puzzle yapın kafanız sürekli meşgul olsun. Ancak o zaman bu takıntılı düşünceyi az da olsa unutabilirsiniz

Kendinize meşguliyet edinin. İşe girin puzzle yapın kafanız sürekli meşgul olsun. Ancak o zaman bu takıntılı düşünceyi az da olsa unutabilirsiniz
Yani şöyle ben aslında bu düşünceyi bırakıyorum zaman zaman ama bı yerde bı gerçek var ve bu gerçek gebelikse diye unutmak sanki dindirmeyecek gibi geliyor yani hiç düşünmesem bile o aparata bulaşan spermden gebelik yaşayacak gibi hissediyorum

Kaç gün oldu bu olay olalı? Adet oldubuzmu

Olmazsan zaten dünya da bir ilk olacak şaka maka yeter kendini üzdüğün . Hamile falan değilsin Allah isteyenlere nasip etsin
Evet çok üzüldüm gerçekten halada üzülüyorum umarım dediğiniz gibi adet olup rahatlarim da bı nebze de olsa toparlanirim

Daha pnceki konunada yazdim bunada yazayim .asla hamile kalamassin bu sekilde.bir beynini ruhunu serbest birak.birliktelik yasarken bile bu kadar bir korku yasamamistirsin heralde.git iyisi kan testi ver ve kendini bu eziyetten kurtar

Daha pnceki konunada yazdim bunada yazayim .asla hamile kalamassin bu sekilde.bir beynini ruhunu serbest birak.birliktelik yasarken bile bu kadar bir korku yasamamistirsin heralde.git iyisi kan testi ver ve kendini bu eziyetten kurtar
Kendimi bu düşünceden uzak tutmaya çalışıyorum sürekli ama zorlanıyorum, regl oldum 3 gün bitti rahat ol diyorum ama sonrası ayrı , kan testi versem çıkana kadar can veririm

Kendimi bu düşünceden uzak tutmaya çalışıyorum sürekli ama zorlanıyorum, regl oldum 3 gün bitti rahat ol diyorum ama sonrası ayrı , kan testi versem çıkana kadar can veririm
Zaten burda hergun can veriyorsun burda verecegine git hastanede bu stresle bekle ne diyelim artik.

En azindan burda hergun mahf olacagina orda birkac saat bekker normale donersin o bakimdan diyorum.burda oooo hergun yaz yaz dur diyer aya kadar mahf olursun boyle .
Psikoloğuma tekrar gideceğim kan testi gibi bir şeye girişirsem bunun ardı arkası kesilmeyecek benim sıkıntımı tam olarak çözmem lazım bu gebe kalma konusundaki takintimın altında ne var onu bulmam gerek

Psikoloğuma tekrar gideceğim kan testi gibi bir şeye girişirsem bunun ardı arkası kesilmeyecek benim sıkıntımı tam olarak çözmem lazım bu gebe kalma konusundaki takintimın altında ne var onu bulmam gerek
Alens başka sorularda denk geliyorum sana o kadar mantıklı fikirlerin var ki. Sanki onları başka biri bu sorudaki yorumlarını başka biri yazıyor. Keşke bizim gözümüzden görebilsen

Alens başka sorularda denk geliyorum sana o kadar mantıklı fikirlerin var ki. Sanki onları başka biri bu sorudaki yorumlarını başka biri yazıyor. Keşke bizim gözümüzden görebilsen
Evet abla insanlara yardim etmeyi fikir vermeyi düzgünce telaffuz etmeyi çok seviyorum ve beni en çok üzen şey de bu sizlerle benzer düşünüp içimdeki duyguya engel olamamak biraz önce okudum cinsel obsesyon olarak geçiyor bu , bugün psikoloğa tekrar gitmek istememi tetikleyen bir başka olay oldu ve yine kötü oldum

İlişki yaşamak kendisi zaten korkmak gereken bir şey. Erkeklerden ne kadar hastalık geçiyor, biliyormusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…