- 26 Nisan 2022
- 2.915
- 3.760
Kuuzm hemen destek al senin durumun çok vayimAllah sağlık ferahlık versin diyin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuuzm hemen destek al senin durumun çok vayimAllah sağlık ferahlık versin diyin
O zaman ilişki yaşama madem bunları düşünebiliyon korkuyonBen erkek arkadaşımla yaşadığım ilişkiden korksamda onun arkasındayım ki korktuğum için vajina-penis ilişkisi yasamayali uzunca zaman oldu , doktora gitme sebebim sürtünmeyle olan bir ilişkiydi oda kıyafet üzerindendi yani bu korkum o zaman başladı sonrasında da bir ilişkim olmadı olamazda bu psikolojimle , ben sadece o an karından olacak sandım vajinal usg oldu sonrasında da kafama bu takıldı , vajinal usg aparatıyla zevk yasamadim yani kimsede başkasının sperminden gebe kalmak istemez bu konudaki korkumun başlıca sebebi de bu , genel olarak gebe kalma korkum olsa da burda konu vajinal usg aparatindaki başka adamın spermi
Ya hrseyi yasamaya varlar ama sonra 3.5atislar basliyoO zaman ilişki yaşama madem bunları düşünebiliyon korkuyon
Vallaha ya bu ne ya ilişki uasa zevkini yasa e hamilemiyim sürtünme oldu su olduYa hrseyi yasamaya varlar ama sonra 3.5atislar basliyo
Yaşamıyorum zaten dediğim gibi vajina-penis ilişkisi 1 yıldır yok , Eylül ayında kıyafetlerimiz varken sürtünmeyle ilişki yaşadık o kadar o gün korkum oldu ve doktora gittim vajinal usg oldum sonrada bu düşünce başladıO zaman ilişki yaşama madem bunları düşünebiliyon korkuyon
Hepte ayni sey sürtünme klise oldu resmenVallaha ya bu ne ya ilişki uasa zevkini yasa e hamilemiyim sürtünme oldu su oldu
Ne kolaymış hamile kalmak surtunmeyleHepte ayni sey sürtünme klise oldu resmen
Farkindaysaniz yaşadığım ilişki için gebe miyim demedim . Vajinal usg aparatından gebe kalınır mı diye sordumYa hrseyi yasamaya varlar ama sonra 3.5atislar basliyo
Öyle devam edinYaşamıyorum zaten dediğim gibi vajina-penis ilişkisi 1 yıldır yok , Eylül ayında kıyafetlerimiz varken sürtünmeyle ilişki yaşadık o kadar o gün korkum oldu ve doktora gittim vajinal usg oldum sonrada bu düşünce başladı
Her neyse yinede cevaplarınız için teşekkür ederimÖyle devam edin
Yasadiginz da iliski degil..siz gebelik icin vajina penis birlesmesi nedir biliyor musunuz? Siz cok degisik sularda yüzüyorsunuz tamamiyle mantik disiFarkindaysaniz yaşadığım ilişki için gebe miyim demedim . Vajinal usg aparatından gebe kalınır mı diye sordum
Ben normal yoldanda kalamadim ya vay ben ne edeyimNe kolaymış hamile kalmak surtunmeyle
Yok o anlamda demedim yani zevk alırken iyi sonra hamile miyim diye soruyorlar iması yaptınız ya bende bu konuyu yaşadığım ilişkiden gebe kalır mıyım diye sormadım vajinal usg aparatı ile hamile kalır miyim diye sordum , yani zevk aldığım bir şey için hamile miyim diye korkmadım onu demek istedim , son cümleniz kabulüm ama elimde değil ne yapacağımı inanın bende bilmiyorumYasadiginz da iliski degil..siz gebelik icin vajina penis birlesmesi nedir biliyor musunuz? Siz cok degisik sularda yüzüyorsunuz tamamiyle mantik disi
Siz ne denirse densin ikna olmazsınız takıntıli hal almis bu durum sizde bisey demeye gerek yok bu dusunce ile kendinize hayati zindan etmeye devam edin kolay gelsinYok o anlamda demedim yani zevk alırken iyi sonra hamile miyim diye soruyorlar iması yaptınız ya bende bu konuyu yaşadığım ilişkiden gebe kalır mıyım diye sormadım vajinal usg aparatı ile hamile kalır miyim diye sordum , yani zevk aldığım bir şey için hamile miyim diye korkmadım onu demek istedim , son cümleniz kabulüm ama elimde değil ne yapacağımı inanın bende bilmiyorum
Peki yinede teşekkür ederimSiz ne denirse densin ikna olmazsınız takıntıli hal almis bu durum sizde bisey demeye gerek yok bu dusunce ile kendinize hayati zindan etmeye devam edin kolay gelsin
Ne kadar takintilisn problemlisinPeki yinede teşekkür ederim
Her konuda böyle değilimNe kadar takintilisn problemlisin
Artık şunu kafamda at yoksa paroniyak olursun gidersinHer konuda böyle değilim
Çok istiyorum bu düşüncelerden kurtulmayı rahat bir uyku uyumayıArtık şunu kafamda at yoksa paroniyak olursun gidersin
Face hesap oldugun belli.bir kadin usg basligindan z...almadim diye yazdi ya bu cumleyibu nasil igrenc bir kelime.o kadar kadin hastalik halinde olmadikca gitmek istemedigi yerle boyle bir kelime bagdaslastirmak igrenc.dogrusuysada facesede hastalikli dusunceler bunlar psikiyatra git sen iyisi.gunlerdir git bir kan ver diyolar gelmis birda hala yaziyorsun pesssBen erkek arkadaşımla yaşadığım ilişkiden korksamda onun arkasındayım ki korktuğum için vajina-penis ilişkisi yasamayali uzunca zaman oldu , doktora gitme sebebim sürtünmeyle olan bir ilişkiydi oda kıyafet üzerindendi yani bu korkum o zaman başladı sonrasında da bir ilişkim olmadı olamazda bu psikolojimle , ben sadece o an karından olacak sandım vajinal usg oldu sonrasında da kafama bu takıldı , vajinal usg aparatıyla zevk yasamadim yani kimsede başkasının sperminden gebe kalmak istemez bu konudaki korkumun başlıca sebebi de bu , genel olarak gebe kalma korkum olsa da burda konu vajinal usg aparatindaki başka adamın spermi