Gebe Kalır Mıyım?

Bu arada Vanessa, Elizabeth kısmını atlattığın çok iyi olmuş. Zira sen anlattıkça hayat kalitemiz düşüyordu. Aile evinde kendini salona kilitleyip mast yapman, annenin çık dışarı diye bağırması… Bu bile daha iyi ya.

Hahaha nasıl kanıtlayacakmış konuların gerçek olduğunu,tövbe estafurullah,aklıma kötü kötü şeyler geliyor

Sonunda sevistin de ulkecek rahatladik

Birde cumhuriyet altınıda takarız
Hanım abla altın kaç lira olmuş , Vanessa için hayatta o kadar para harcamam. Ama bi ağda paketi alırım, en kalitelisinden. Geceleri saatlerce koltuk altı tüylerini almakla zaman harcamasın diye

Tamam hadi bi de otri ablasından çocuk doktoru randevusu hediyesi gelsin. Bebeği doğduğunda onu en iyi doktora muayene ettiricem otri teyzesi olarak

Hayır ilginç olan her görüştüğü adamda işe kesin kaynana da dahil oluyor, hep bi kaynanaya atıf var. Şimdi de kaynananın 2 evi varmış konular gerçekse vay haline vanessa

Bacım sana üzülüp az yorum yazmadım sana yazdığım yorumlardan ötürü de az linç yemedim ama sen de dikkat et be yavrum her konun bir değişik git psikolojik destek al sana yazık gencecik yaşta..işte bu yüzden anneler evladınizi sevin..

Aceba bunlar hep vannesanin hayal dunyasimi
Kvdesi tuzluk sevgilisi balik felan olabilirmi
Mast sevisme felan da tvde gordugu turk dizi sahneleri olabilirmi

Vanessa şuan şu konuya bakıyor

hHahdnfkdk yaaa gerçekten kahkaha attım. Sürtünerek hamile kalmış, bir de hamileyken orgazm olursam ne olacak derdine düşmüş hahahahfn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…