-
- Konu Sahibi VanessaRinki
Fake olduguna yemin edebilirim ama ispatlayamam
So karşılamıyor "ama" bağlacını sanırım ama hatam varsa dikkate alıcam teşekkür ederimBut yerine so olsa cumle daha bi guzel olcakmis sanki
Aynen oyleBence bu kişinin kadın olduğunun ispatlanması, yazdıklarının doğru olduğu anlamına gelmiyor. Hikâyeler uydurma olabilir. Muhtemelen ilgi çekmeyi seviyor, verilen cevaplar hoşuna gidiyor; kahvesini yudumlarken cevaplara gülümsüyor. Yani böyle düşünmek istiyorum. Yoksa zihinsel bir problem olabilir.
If I answer your question in form that you deserve probably admin will block me but ım gonna try being kind, hayır hamile kalmazsın. Bu kadar bilgisizsen cinsel ilişkiden uzak durmalısın
Ama baglacini karsilamiyor ama bence zaten ama degil, “o yuzden” seklinde devam etmeliydi cumleniz. Yani amacim yanlis duzeltmek degil, anlamsal olarak “o yuzden” daha iyi olacagi icin yazmistim yoksa benim ingilizce cunle duzeltmek ne haddimeSo karşılamıyor "ama" bağlacını sanırım ama hatam varsa dikkate alıcam teşekkür ederim
Aynen daha mantıklı geldi şimdi siz açıklayınca sağolun tekrardan, yurtdışına gidemeyince sağda solda ingilizce konuşmaya çalışıyorum arada birAma baglacini karsilamiyor ama bence zaten ama degil, “o yuzden” seklinde devam etmeliydi cumleniz. Yani amacim yanlis duzeltmek degil, anlamsal olarak “o yuzden” daha iyi olacagi icin yazmistim yoksa benim ingilizce cunle duzeltmek ne haddime
Kolay gelsinAynen daha mantıklı geldi şimdi siz açıklayınca sağolun tekrardan, yurtdışına gidemeyince sağda solda ingilizce konuşmaya çalışıyorum arada bir
Tabikide kalırsın heemn bebek alışverişine başlasevgilimin ailesibnin 2 tane evi var diğer evde sabahtan beri beraberdik.
neyse işte yatakta oynaşırken ben ağzıma aldım ama yanında kondom yokmuş hemen gitti aldı.
sevişmedik kokrtuk ama baya sürtündük benim ve onun sadece iç çamaşırırmız vardı.
sonra baktık prezervatif kaymış ve dışına hafif sızmış.
sizce bizim çamaşırları geçip hamile kalır mıyım?
9 ay sonra 9 dogurursun merak etmesevgilimin ailesibnin 2 tane evi var diğer evde sabahtan beri beraberdik.
neyse işte yatakta oynaşırken ben ağzıma aldım ama yanında kondom yokmuş hemen gitti aldı.
sevişmedik kokrtuk ama baya sürtündük benim ve onun sadece iç çamaşırırmız vardı.
Vanessa aklima geldi, sen teknik bi bolum okuyordun di mi? Work&travel’la bi universiteye bavurup kafani dagitsana, hem her anlamda cok sey katar sanasevgilimin ailesibnin 2 tane evi var diğer evde sabahtan beri beraberdik.
Spermler iç çamaşırı gözeneklerinden fırlayıp taaaa rahmine kafa göz dalamaz Vanessa, sen beni çıldırtmak mı istiyorsun? Bir de mühendissin, ay bana bir şeyler oluyor…
Eq’su dusuk cocuuun ellemebu kafayla mühendis olduysa ben kendimi biryerlerden atarım
Eq’su dusuk cocuuun elleme
Bence bu kişinin kadın olduğunun ispatlanması, yazdıklarının doğru olduğu anlamına gelmiyor. Hikâyeler uydurma olabilir. Muhtemelen ilgi çekmeyi seviyor, verilen cevaplar hoşuna gidiyor; kahvesini yudumlarken cevaplara gülümsüyor. Yani böyle düşünmek istiyorum. Yoksa zihinsel bir problem olabilir.
Sadece hakaret ve eleştirilere cevap veriyor ama lütfen hakkını yemeyin kızınBu üye banlanmasın bence eğleniyoruz işte… Değişik bir düşünce biçimi varKeşke ona yazılan yorumlara da cevap verse
ama bu tüp bebeğin konusu, yanlış yere açmışsınsevgilimin ailesibnin 2 tane evi var diğer evde sabahtan beri beraberdik.