Gebe Kalır Mıyım?

Fake olduguna yemin edebilirim ama ispatlayamam 🙄

Bence bu kişinin kadın olduğunun ispatlanması, yazdıklarının doğru olduğu anlamına gelmiyor. Hikâyeler uydurma olabilir. Muhtemelen ilgi çekmeyi seviyor, verilen cevaplar hoşuna gidiyor; kahvesini yudumlarken cevaplara gülümsüyor. Yani böyle düşünmek istiyorum. Yoksa zihinsel bir problem olabilir.

Bence bu kişinin kadın olduğunun ispatlanması, yazdıklarının doğru olduğu anlamına gelmiyor. Hikâyeler uydurma olabilir. Muhtemelen ilgi çekmeyi seviyor, verilen cevaplar hoşuna gidiyor; kahvesini yudumlarken cevaplara gülümsüyor. Yani böyle düşünmek istiyorum. Yoksa zihinsel bir problem olabilir.
Aynen oyle

If I answer your question in form that you deserve probably admin will block me but ım gonna try being kind, hayır hamile kalmazsın. Bu kadar bilgisizsen cinsel ilişkiden uzak durmalısın

So karşılamıyor "ama" bağlacını sanırım ama hatam varsa dikkate alıcam teşekkür ederim🥲
Ama baglacini karsilamiyor ama bence zaten ama degil, “o yuzden” seklinde devam etmeliydi cumleniz. Yani amacim yanlis duzeltmek degil, anlamsal olarak “o yuzden” daha iyi olacagi icin yazmistim yoksa benim ingilizce cunle duzeltmek ne haddime 😊

Ama baglacini karsilamiyor ama bence zaten ama degil, “o yuzden” seklinde devam etmeliydi cumleniz. Yani amacim yanlis duzeltmek degil, anlamsal olarak “o yuzden” daha iyi olacagi icin yazmistim yoksa benim ingilizce cunle duzeltmek ne haddime 😊
Aynen daha mantıklı geldi şimdi siz açıklayınca sağolun tekrardan, yurtdışına gidemeyince sağda solda ingilizce konuşmaya çalışıyorum arada bir😂

sevgilimin ailesibnin 2 tane evi var diğer evde sabahtan beri beraberdik.
neyse işte yatakta oynaşırken ben ağzıma aldım ama yanında kondom yokmuş hemen gitti aldı.
sevişmedik kokrtuk ama baya sürtündük benim ve onun sadece iç çamaşırırmız vardı.
sonra baktık prezervatif kaymış ve dışına hafif sızmış.
sizce bizim çamaşırları geçip hamile kalır mıyım?
Tabikide kalırsın heemn bebek alışverişine başla

neyse işte yatakta oynaşırken ben ağzıma aldım ama yanında kondom yokmuş hemen gitti aldı.
sevişmedik kokrtuk ama baya sürtündük benim ve onun sadece iç çamaşırırmız vardı.
9 ay sonra 9 dogurursun merak etme 🤣🤣

Vanessa aklima geldi, sen teknik bi bolum okuyordun di mi? Work&travel’la bi universiteye bavurup kafani dagitsana, hem her anlamda cok sey katar sana 😌

Bu üye banlanmasın bence eğleniyoruz işte… Değişik bir düşünce biçimi var 😅 Keşke ona yazılan yorumlara da cevap verse
Sadece hakaret ve eleştirilere cevap veriyor ama lütfen hakkını yemeyin kızın 😂😂😂

ama bu tüp bebeğin konusu, yanlış yere açmışsın :-)

2 evi var dan sonrasında kulaklarımda sürekli müge anlı çınladı, ama senin evin yok ki, evin yok senin...

Yorumlara kahkaha attım 😅 siz çok yaşayın emi. Vanessa sende çok yaşa anacım daha ne sürtünmeler yaşayıp bize anlatacaksın merak ediyorum 😎

X