- 30 Mart 2009
- 13.980
- 62.747
- Konu Sahibi VanessaRinki
Bakar misiniz rica etsem? Bizim aklimizla bu kadar dalga gecmesine musaade etmeyinİşte bu mümkün :) bu arada konularına hiç bakmadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakar misiniz rica etsem? Bizim aklimizla bu kadar dalga gecmesine musaade etmeyinİşte bu mümkün :) bu arada konularına hiç bakmadım
Iç çamaşırlarınız varken oluyor zaten hamilelik hele bide hem iç çamaşırı bide prezatif varsa kesinlikle hamilesin vanessa sen nasıl hamile olunuyor sanıyorsun kisevgilimin ailesibnin 2 tane evi var diğer evde sabahtan beri beraberdik.
neyse işte yatakta oynaşırken ben ağzıma aldım ama yanında kondom yokmuş hemen gitti aldı.
sevişmedik kokrtuk ama baya sürtündük benim ve onun sadece iç çamaşırırmız vardı.
sonra baktık prezervatif kaymış ve dışına hafif sızmış.
sizce bizim çamaşırları geçip hamile kalır mıyım?
Kazen abi bence bakın ve bu üyenin bu sitede ne işi var dersiniz eminimİşte bu mümkün :) bu arada konularına hiç bakmadım
Vanessa level atladı artık,kaynanan nene olacak gözü aydın olsunsevgilimin ailesibnin 2 tane evi var diğer evde sabahtan beri beraberdik.
neyse işte yatakta oynaşırken ben ağzıma aldım ama yanında kondom yokmuş hemen gitti aldı.
sevişmedik kokrtuk ama baya sürtündük benim ve onun sadece iç çamaşırırmız vardı.
sonra baktık prezervatif kaymış ve dışına hafif sızmış.
sizce bizim çamaşırları geçip hamile kalır mıyım?
ama geçen gün parkta onun penisini elledim.
baş başa oturuyorduk onun ellerini zorla göğüslerime getirdim ama hemen çekti.
sonra o uzanmıştı ben de elimi içine soktum fakat kapatırken penisini hafif gördüm onun da hoşuna gitti ama daha ileri gitmeyelim dedi.
sizce erken mi henüz?
Ondan önce hamilelik süreci var hanım ablam hep birlikte burda dogurucagizVanessa level atladı artık,kaynanan nene olacak gözü aydın olsun
Birde cumhuriyet altınıda takarızOndan önce hamilelik süreci var hanım ablam hep birlikte burda dogurucagiz
Hahaha o değilde bir sevgili daha yapar ikisi arasında kalırsa bizim halimiz nece olurBirde cumhuriyet altınıda takarız
Bünyemiz kaldırmaz herhalde başka darling olayınıHahaha o değilde bir sevgili daha yapar ikisi arasında kalırsa bizim halimiz nece olur
tiplanip girelim cumhuriyet altinaBirde cumhuriyet altınıda takarız
Türkçe neti en az 1 olan ipi göğüsler gibi arada kalmazHahaha o değilde bir sevgili daha yapar ikisi arasında kalırsa bizim halimiz nece olur
Üç beş toplarız artık minnoşumtiplanip girelim cumhuriyet altina
Insanın beynini yakıyor baksana hem iç çamaşırları var hemde prezatif bide halen dışarı cıkmış ver coşkuyu mahmut abiTürkçe neti en az 1 olan ipi göğüsler gibi arada kalmaz
Bu saflikla bu yasa gelemezdi diyorum iste, kafa buluyor cok netHahahahaha süpermiş ben neden hiç görmedim bu üyeyi. Bence kafa bulmuyor kendisi hafif saf gibi... Bu arada telefon teyidi almışız ama buna ait bir log bulamadım bu sebeple yeniden onay alacağım.
Çocuğun kafa pek basmıyor ama spermleri gölgelerin gücü adına demek kiInsanın beynini yakıyor baksana hem iç çamaşırları var hemde prezatif bide halen dışarı cıkmış ver coşkuyu mahmut abi