Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

slm hurremcım canım nasılsın ayrıca cok tesekkur ederım canım benım...

slm hurremcım canım nasılsın ayrıca cok tesekkur ederım canım benım...

valla başım çatlıyo canım onun haricinde iyiyim
sana mesaj yazacaktım ama valla ona bi gücüm yok
bişey değil canım ne yaptım ki
sen nasılsın opuyorumnanaktan

yaf yinemi hic kimse yoooooooooooooooooooookkkk klava:lülülülülülüalsanaalsanasmile

kız kaçıvermişsin yine nerelerdesin olumunekankayizsmile
benim de dertleşmeye çok ihtiyacım vardı canım arkadaşım keşke burda olsaydın mafoldumben
abine çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun
Allah yeğenine de acil şifalar versin yavrucak çektiği acılardan Allahın izniyle kurtulur inşallah :Saruboceq:
Ne zor bi dönemden geçiyoruz farkında mısınız hepimizin morali bozuk mafoldumben
Rabbim sabrını da versin

melikecim hallettim canımcım olumunekankayizsmile
nasılsın?

bırben hemen cıkmıssın kısss....

ezgim evlilik yıldönümünüz mü bebişim bugün kaydirigubbakcemile
Allah mutluluğunuzu daim etsin canımın içi
daha nice nice yıllara sağlıkla huzurla girersiniz inşallah a.s.

ezgim evlilik yıldönümünüz mü bebişim bugün kaydirigubbakcemile
Allah mutluluğunuzu daim etsin canımın içi
daha nice nice yıllara sağlıkla huzurla girersiniz inşallah a.s.

evet canım evlılk yıl donumumuz sagol canım RAbbım herkesın mutlulugunu daim etsın ınsallah.....

senın de mı sakıntın var vanım benım havalar degısıyo ya galıba ondan benım bugun en gusel gunum ama yınede bugun ıcım daralıyo boguluyorum sankı...neden oyle anlamıyorm....Rabbım yardımcımız olsun canım valla bugun bana ne oldu anlamıyorum sabah cok ıyıydım moralım yerındeydı ogleden sonra daralmaya basldınm canım ya hatta hastalardan bırını kalbını kırdım yok yere sınrlenıp afff yaaa....mafoldumbenmafoldumben

gecmıs olsun canım bnım yaa

sağol canım ama benim bu baş ağrısı geçmez dünden beri ağlayıp duruyorum
tamamen kontrolümü kaybettim
hayata küstüm diyebilirim
neden böyle oluyo anlamıyorum dayanamıyorum artık mafoldumben

ayy dua edelım canım Rabbım ıcımısdekı bu sıkıntıları alsın.....

ben de okulda terör estirdim hep çocuklara kızdım bağırdım sonra da üzüldüm pişman oldum
sonuçta onların ne suçu var ama kaldıramıyorum artık
başım habire zonkluyo hiçbir şeye tahammülüm kalmadı
herşeyden nefret eder oldum
sanırım yine adet olucam onun da gerginliği var ama ben o zaman ne yapıcam yaa mafoldumben

sağol canım ama benim bu baş ağrısı geçmez dünden beri ağlayıp duruyorum
tamamen kontrolümü kaybettim
hayata küstüm diyebilirim
neden böyle oluyo anlamıyorum dayanamıyorum artık mafoldumben

ayy kıyamam canım benım yaa bazen ınsanlar boyle zamanlar gecıreblıyo canım ya degısık bıseyler yapmaya calıs canım olumsuz dusuncelerden kurtarmaya calıs.. hayata kusme oyle hemen nolur oyle zor durumda olan ınsanlar varkı herseye ragmen yasama sevıncını kaybetmyen... yapma neolur canım benım kendıne ezıyet etme valla ben de kotü oluyorum boyle sızı burda okuyunca bırbenın derdı bı baska melıkenın bı baska Rabbım yardımcımız olsun yaa cok zor boylee...

haklısın canım başkası böyle olsa ben de aynı şeyleri söylerdim saçmalama diye kızardım ama kendimi durduramıyorum akannehir
dedim ya kontrolümü kaybettim
psikoloğa gitmeyi bile düşünüyorum :1no2:
aylardır kendimi tutuyordum bi patlama yaşıyorum herhalde
bir de bu ay hamile değilsem adet olursam bilmiyorum halim ne olur herhalde sinir krizi falan geçiririm mafoldumben

canım benım ya oyle dusunme belkım olmassın adet guzelım hem olsan da dunyanın sonu degıl zamanı geldıgınde mutlaka olacak bılıyorum sabretmesı cok zor ama baska caremızde yok canım Allahım bılıyor nasıl ıstedıgımızı gunu bırınde bızım ıcın en hayırlı olan zamanda vercektr bebıslerımızı bıze...basın cok agrıyorsa bı ılac al bı tanem ya yada neskafe yap iç ıyı gelıyo bas agrısına ne bıleyım baska nane varsa onu kaynat kremle beraber basını ovala...

sağol canım benim
eşim ovdu baya öğle arası ama bana mısın demedi meret
beynim yerinden çıkacak sanki
biraz yatiim uyuyabilirsem belki iyi gelir
teşekkür ederim hayatım desteğin için
ben akşama yine uğrarım görüşürüz opuyorumnanaktan

yok bıtanem ya oyle deme nıye krız gecıresın kı Rabbım esımıze ve bıze saglık versın once once yuvamızdan huzuru eksık etmesın hem hamıle kalmak senın elınde degıl kı canım Rabbım ol deyınce olur oyuzden karartma dunyanı emın ol vaktı geldıgınde sende anne olacaksın bızlerde sadce sabır canım bunun bızım ıçın bı ımtıhan oldugunu dusun sabret ve her zaman dua et bebegın ıcın... bı tane arkadasım demiştıkı ıstedıgımız seylerı ne kadar yurekten ıstıyrz acaba seccadenın ustune kapanıp yalvarıyormuyuz Allaha yada Allahın bızım ıstedıklerımzı yapması ıcın bız ne yapıyoruz hosnut edıyormuyuz onu....gercekten oyle once ona layık kul olmamz lazım kı bunun ıcın cok caba gostermelıyız sonra yuzumuzu karatmadan ısteyebılelım RAbbımdenn ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…