- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.961
a sahin evet bende bu kürleri duymuştum benim komşum denedi ama hiç fayda etmedi
ama moydonoz okadar etkiliki bende denedim aşırı iltahap söküyor karnımıyumşatmıştı:umursamaz:
a sahin evet bende bu kürleri duymuştum benim komşum denedi ama hiç fayda etmedi
ama moydonoz okadar etkiliki bende denedim aşırı iltahap söküyor karnımıyumşatmıştı:umursamaz:
slm kızlar sogan kürüde bende işe yaradı iltihapı mı artık yumurtalıktaki kistimi söküyo anlamadm ama çamaşırımda bişiiler görebiliyorum ayrıca eşlerinde sperm düşüklügü olanlar içinde bal arı sütü ve polenle ilgili bi karışım var onu tam ögreniyim acıklarım rabbim isteyen herkese bebek versn
CANIM ÇOK TŞK EDERİM BU BİTKİSEL İLACIN NASIL İSMİNİ ÖGRENEBİLİRİZ BURASININ ÖZEL MSJ KISMINI BENDE BİLMİYORUM SAGOL CANIM YAZINI SONRADAN OKUDUM BU GÜN NETE GİREMEDİM ALLAH HEPİMİZE ŞİFA VERSİN CANIM:a015:canım tam bi ot ya da bitki ismi bulamadım ama bitkisel bi ilaç buldum istersen özelden vreriyim buranın özel msj kısmı varmı onuda bilmiyorum yine a
rastırırım aklımda yerimseniben
ssağol cnm o zaman incir kürünü denemeyeyim madem sonuç alınmıyor ama iltihap için maydonuzu muhakkak denicem
burhunde merhaba yazını okudum canım evet söylediklerine katılıyorum benim ilk bebegim köy ebesi deniliyor bukadınlara onun uyguladıgı ilaçla hamile kalmıştım ve benim göbegim belim düşmüştü kandın epey ugraşmıştı allah razı olsunarkadaşlar gebe kalamayanlar için bir şey söyleyecem göbek düşmesini duymuşmuydunuz bilmiyorum ama göbek düşmesi gebeliğe engelmiş.bence birde göbeğiniz düşükmü değilmi baktırmanızı tavsiye ederim.göbek düşmesi ise gerçekten tedavisi de zor.benimde sürekli göbeğim düşüyor.gerçekten gittiğim kadın çok olmuş düşeli göbeğim aç karnına ve üç gün yapılması gerekiyor.göbeğim düşeli çok olduğu için karnımı epey ovaladı göbeğimin düşmesi epey zaman geçtiği için birde belimi(sırtımı)çiğnedi.hergün 1 saat aç karınına karnımı ovaladı yine geçmedi.maalesef göbeğim hala yerinde değil.gerçekten göbek düşmesi hamileliğe engel.bence göbek düşmesi olan arkadaşlar baktırsın.herkes şifalar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?