Gebe kalamayanlar buraya.....

a,sahin canım ben incir kürü demedim sogan kürü uyguladı komşum faydasını görmedi onu yazmıştım inşallah hiç beklemediğimiz şeyler şifa olur aminnnnnn,,,,,,,,,,,,,,,,

cnnm ya soğan kürü miğdemi mahvetti geçen sene denemiştim tadı iğrençti damak tadıma uymadı:)
herkes söylüyor kafanıza takmayın diye artık takmamaya gayret göstercem aklımı başka yerlere vercem zaten yakında ALLAH'ın izniyle çalışcam bebek olursa olur olmazsa olmaz YÜCE RABBİM hayırlı olanını verir inş. hepimize

ben de 10 aylık evlıyım 4 aydır denıyoruz ama olmuyor.16 gun dur adet olmuyorum ama hamılede dıyılım kac kere test yaptım negatıf cıktı.acaba kotu bıseymı var.bu konuda bısey bılen varsa bana yardım etsın :çok üzgünüm:

walla cnm pko olabilir bence doktora git eğer adet olamıyorsan illa hastalıkta olcak diye bişey yok stres sıkıntıdan da olabilir kafana çok takmıcaksın

arkadaşlar merhaba herkese ya bugun doktora gittim bebek tedavisi için işte gecen ay klomen vermişti bu ay yumurtalarım catladı işte ya dün ya 2 gun önce dedi ilişkiye girin falan amaa bi süre durakladı ve dedi cok enteresan cnkü hormonların normal vucut ve bilinç olarak da isteklisin eşimin sperm testi normal ve hala neden olamıyorsun anlayamadım dedi. bu arada 2 senelik evliyim 21 yasındayım herkes daha küçüksün diyor ama ben çokkk istiyorum bi bebek sahibi olabilmeyi arkadaslarımında cogu ya hamile yada bebek sahibi... önümüzdeki ayda klomen kullanıcam ama herkesden dua bekliorum birde sogan kürünü duymustum onu uygulayacağımmm...

kan testi yaptırdın mı oya?stres yaptıysan ondandaolabilir geçen ay bende 6 gün gecikmiştim adetlerin düzenliydi ne kasdar umutlanmıştımyinede umudumuzu kaybetmeyelim kızlar Allah büyük

a,sahin canım ben hiç denemedim ama komşuma faydası olmadı ,benim dr,beynin yumurtalıkları yönlendiriyor,demişti tabi herşey allahtan derdi veren dermanınıda verir sadece sabır, allahım çok beklemeden herkese hayırlı evlatlar ver rabbim önce hiç evladı olmayanlara ver allahım sonrada bizlere ver amin

kızlarr bende 1 senedir deniyorum ama olmadı buğün yine regl oldum yarın doktora gitmeyi düşünüyorum acaba adetliykenmi gitmek iyi yoksa adetin bitimini mi bekleyim doktora gitmek için

kızlarr bende 1 senedir deniyorum ama olmadı buğün yine regl oldum yarın doktora gitmeyi düşünüyorum acaba adetliykenmi gitmek iyi yoksa adetin bitimini mi bekleyim doktora gitmek için

aslında adetliyken daha iyi diyolar bnm ilk muayenem adetimin son gününe denk gelmişti çok utanıyodum dr asistanı böle daha ii demişti:kedi:

ben daha çok yeni balım ya 3 aylık evliyim 3 aydır deniyorum dr gittim test falan istedi sonucunu daha gösteremedm tatilde dr ama baska bi sitede dr sordum o normal dedi hayırlısı senn ne kadar oldu

yoksun yok ayyyyyyyyyy çok erkennnnnnnn 1sene diyor drlar olur olur merak etme inşallah, benim ilk çocugum da 9 ay olmadı köy ebesine gittik belimi falan çekti 1 ay sonra hamile kaldım,, sonra 9 sene olmadı dr gittik yumurtlama prblemi vardedi yaşadıgım yerdeki dr ankaraya yönlendirdi doç dr bana aşılama yaptı o ay hamile kaldım ama sonra küçük melegimi kaybettim 1,5 yaşında şimdi tekrar istiyoruz dr bana üzüntü ile tüpler tıkalı dedi laporoskopi oldum açılmadı benim tek çare tüp dedi dr şimdi biraz maddi manevi beklicez hayırlısı benim sorunum okadar çokki allahım herşey senden bunu biliyorum ama evlat acısı okadar zorki allahkiseye vermesin amin

evliligim çok yeni 6 yıldır beraberiz ama sıkıldm artk ilk aydan karar vermiştik ama olmadı beklemedeym melegine çok üzüldüm basınsaolsunAllah büyük ya bnm umudum var rahim filmi cektirdinmi kimininki acılıyomuş basınçla

öncelikle tşkür ederim allah birda yaşatmasın,allah ol dediği zaman olu verir canım sabırlı ol canım allah uzun ömürlü saglıklı evsin amin, evet rahim filmi çektirdim tüpler tıkalı dedi dr inanmadım bana gösterdi verdigi ilaç karın boşluguna gimemiş gösterdi,laporoskopi ile de açılmadı dr 0/90 açılır dedi ama acamadı benim kılcal damar tıkalı dedi dr biraz basınç verirsem damar patlardedi tek tüp dedi yardımcımız allah

o dedigim organik suyu bi dene istersen bi çok seye yarıyomuş öle yazıyo pahallıda degil ayrıca 20tl falan.onu bi dene sonra tüp bebegi deneyin maddi manevi zor ondan diorum gerçi ne kadar bilmiyorum ama yinede biz kadınlar herzaman hesap peşindeyiz tek sorun para olsa keşke Rabbim kimseyi analık evlatlık duygusundan mahrum etmesin hormon tahlillerimin ilk günü çok korkmuştum o kadar agladmki daha dr'umda görmemiş sonucu ben aglıyom:) sonra burada yazılanları okudum biraz rahatladm Allah büyük canm kalpten gönülden inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…