- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.981
yoksun yok canım şifa içinmi rabbim yar ve yardımcımız olsun aminnn canımcanm telden gırıorum nete özelden gtmedı cuma gunlerı sela ıle ogle ezanı arası 100 kere ya evvel cek sonuncusunda salavat getr rabbım yar ve yardmcımz olsun
a,sahin canım ben incir kürü demedim sogan kürü uyguladı komşum faydasını görmedi onu yazmıştım inşallah hiç beklemediğimiz şeyler şifa olur aminnnnnn,,,,,,,,,,,,,,,,
ben de 10 aylık evlıyım 4 aydır denıyoruz ama olmuyor.16 gun dur adet olmuyorum ama hamılede dıyılım kac kere test yaptım negatıf cıktı.acaba kotu bıseymı var.bu konuda bısey bılen varsa bana yardım etsın :çok üzgünüm:
yoksun yok canım şifa içinmi rabbim yar ve yardımcımız olsun aminnn canım
bi akrabam var 5 yıldır çocukları olmuyodu sebepsiz kısırlıktı hocaya gitmişler ona sölemiş böle yap die 3 aylık hamilekaydirigubbakcemile3
cnnm ya soğan kürü miğdemi mahvetti geçen sene denemiştim tadı iğrençti damak tadıma uymadı:)
herkes söylüyor kafanıza takmayın diye artık takmamaya gayret göstercem aklımı başka yerlere vercem zaten yakında ALLAH'ın izniyle çalışcam bebek olursa olur olmazsa olmaz YÜCE RABBİM hayırlı olanını verir inş. hepimize
ben daha çok yeni balım ya 3 aylık evliyim 3 aydır deniyorum dr gittim test falan istedi sonucunu daha gösteremedm tatilde dr ama baska bi sitede dr sordum o normal dedi hayırlısı senn ne kadar olducanım allah istedikten sonra neler olmazki canım senin kaç senedir olmuyor
kızlarr bende 1 senedir deniyorum ama olmadı buğün yine regl oldum yarın doktora gitmeyi düşünüyorum acaba adetliykenmi gitmek iyi yoksa adetin bitimini mi bekleyim doktora gitmek için
kızlarr bende 1 senedir deniyorum ama olmadı buğün yine regl oldum yarın doktora gitmeyi düşünüyorum acaba adetliykenmi gitmek iyi yoksa adetin bitimini mi bekleyim doktora gitmek için
ben daha çok yeni balım ya 3 aylık evliyim 3 aydır deniyorum dr gittim test falan istedi sonucunu daha gösteremedm tatilde dr ama baska bi sitede dr sordum o normal dedi hayırlısı senn ne kadar oldu
yoksun yok ayyyyyyyyyy çok erkennnnnnnn 1sene diyor drlar olur olur merak etme inşallah, benim ilk çocugum da 9 ay olmadı köy ebesine gittik belimi falan çekti 1 ay sonra hamile kaldım,, sonra 9 sene olmadı dr gittik yumurtlama prblemi vardedi yaşadıgım yerdeki dr ankaraya yönlendirdi doç dr bana aşılama yaptı o ay hamile kaldım ama sonra küçük melegimi kaybettim 1,5 yaşında şimdi tekrar istiyoruz dr bana üzüntü ile tüpler tıkalı dedi laporoskopi oldum açılmadı benim tek çare tüp dedi dr şimdi biraz maddi manevi beklicez hayırlısı benim sorunum okadar çokki allahım herşey senden bunu biliyorum ama evlat acısı okadar zorki allahkiseye vermesin amin
öncelikle tşkür ederim allah birda yaşatmasın,allah ol dediği zaman olu verir canım sabırlı ol canım allah uzun ömürlü saglıklı evsin amin, evet rahim filmi çektirdim tüpler tıkalı dedi dr inanmadım bana gösterdi verdigi ilaç karın boşluguna gimemiş gösterdi,laporoskopi ile de açılmadı dr 0/90 açılır dedi ama acamadı benim kılcal damar tıkalı dedi dr biraz basınç verirsem damar patlardedi tek tüp dedi yardımcımız allah
slm bu gece cok sessiz bu topige nolmus boyle herkez kacmis erkenden.
kızlar bayramdan sonra aşılama yaptırcam bana dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?