Gebe kalamayanlar buraya.....

ben kaçıyorumm arkadaşlar hoş sohbetiniz için teşşekürler tekrar görüşürüss umarım allah hepimizin gönlüne göre werin

amanın en kucukleriniz benmisimCADIARZU sanırım evli olunca bu bebek istegi buyuk kucuk dinlemiyor galiba yanılıyormuyum ablacıklarım????

doğru ablasının küçüğü bebek yaş baş dinlemiyo hatta hastalıkta dinlemiyo canı isterse geliyo acaba bizimki ne zaman gelcek sorun burda

en yakın zaman da gelecek kızlar ben buna inanıyorum bir yazı vardı bulabilirsem buraya aktarıcam size hızlı hamile kalmak için bazı yöntemler

kızlar belki konu dışı ama ben bise merak ediyorum arastirdim bulamadim rep nasil veriliyo bileniniz varmi acaba???

denemediğimiz yöntem kalmadı en son böğürtlen kökü aldım 2 kere içtim iğrençti artık içmiyorum inşallah sırada incir kürü var :)

nilse abla acaba bu kürler gercekten ise yarıyormudur ben hic denemedim sanirim bende iltihaplanma varmis ilac kullandim bi sure ama kurlerin bi etkisi oluyorsa bende denemek isterim

iltihaplanmaya birebir soğan kürü böğürtlan incir bunları araştır internetten tariflerini bul temizleyip atıyo ve gercekten faydasını görürsün incir ve böğürtlen aynı zamanda rahmi kuvvetlendiriyo yumurtlamayı sağlıyo ve hamile kalmayı kolaylaştırıyo sen detayını bul oku uygula ben sıkıntıya gelemiyorum hemen geri bırakıyorum bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…