- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.001
umarım pırlanta gibi bir bebişin olur canım aşılaman tutar bak göreceksin , yeterki sen kendini bugunlerde fazla sıkma tamam mı:teselli:
arkadaşlar bende 1 buçuk senelik evliyim 7 aydır deniyoruz ve olmuyor.herkez stres yapama diyor ama elde değil.düşünme diyorlar istediğin birşeyi nasıl düşünmezsin.olmuyor ben düşünmeden yapamıyorum.sağlıklıyım bir problemim yok ama artık deli olucam.
amin dualarınızla desteğinize cok ihtiyacım var tek sizlerle paylaşıyorum annem babam bilo bu durumumuzu annemle bugün konuştuk bana aşılalmamın tutacağını söyledi benim içimdeki kuvvetli birses olcak dio bir an umutsuzluğa kapılsam içime umut doğuyor aşılama için cok heycanlıyım rabbim bu mübarek aylarda dualarımızı kabul etsin(amin) bu hasret bitecek inşallah kendim kadar sizlerede dua ediyorum :Saruboceq:
rabbim yar ve yardımcın olsun inş kucagın dolar sende bizlere umut olursun
sizlerin bu desteği bana cok morel oluyor beni güclendiriyo icimdeki o ses destek oluyorsunuz birbirimize destek olalım bizi bizden başka kimse anlamaz rabbim bekleyen herkese versin dileğim bu dualarım sizlerle
:Saruboceq:
kızlar bayramdan sonra aşılama yaptırcam bana dua edin
canım bende bayramdan sonra allahın izniyle aşılama yaptırıcam inşallah birbirimize destek olup bebişlerimizi kucağımıza alırız kurban bayramında çifte bayram yaşarız inşallah...
AMİNNNNN güçlü ve umutlu olmamız gerek kurban oldugum sesimizi duyuyo.güzel haberini bekliyo olcaz canm bende bu ay umutluyum adetime var daha ama olsun umudum varrr :Saruboceq:
canım senin kacıncı denemen sorun kimde.rabbim yardımcımız olsun
canım benim için paranın hiç degeri yok ama şu anda çok ödememiz var o yüzden işallah bayram sonrasına kısmetse ve hemen bebegim olsun istiyorum,dedigin suyu nerden bilgi aldın canımkullanan oldumu :1hug:o dedigim organik suyu bi dene istersen bi çok seye yarıyomuş öle yazıyo pahallıda degil ayrıca 20tl falan.onu bi dene sonra tüp bebegi deneyin maddi manevi zor ondan diorum gerçi ne kadar bilmiyorum ama yinede biz kadınlar herzaman hesap peşindeyiz tek sorun para olsa keşke Rabbim kimseyi analık evlatlık duygusundan mahrum etmesin hormon tahlillerimin ilk günü çok korkmuştum o kadar agladmki daha dr'umda görmemiş sonucu ben aglıyom:) sonra burada yazılanları okudum biraz rahatladm Allah büyük canm kalpten gönülden inanıyorum
canım benim için paranın hiç degeri yok ama şu anda çok ödememiz var o yüzden işallah bayram sonrasına kısmetse ve hemen bebegim olsun istiyorum,dedigin suyu nerden bilgi aldın canımkullanan oldumu :1hug:
benim 3. denemem olucak 2.de hamile kaldım ama gelişimi duırdu ve kürtaj oldum senağlama
dr.3 ay dinlenme süresi verdi ramaznda 3 ayımı doldurmuş olucam inşallah hepimizin yüzü güler canım inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?