Gebe kalamayanlar buraya.....

Mehalim çok teşekkür ederim canım sana valla bana azim veriyorsun..Beni kamçuılıyorsun...Hiç üşenmeden her sorduğumuza cevap veriyorsun çok teşekkür ederim canım sağol...

Ya burası gebe kalamayanlerın sorunlarını paylaştığı sayfa değil mi???
Msn sohbeti gibi olmuş ne yazık ki!!!!!!!!!!!!!!!

sadece hamile kalamadık diye yakınmaya kalkarsak yaşamak haram olur diymi bize.İnsan ların hem sohbete hemde bilgi paylaşıman ihtiyacı var..Evet burası sadece gebe kalamayanların paylaşımlarını açtığı sayfa...Ama biz burda yeri geliyor dertleşiyoruz yeri geliyor bilgilermizi aktarıyoruz yeri geliyor sohbet ediyoruz...Keşke sonradan gelipde böyle yakıştırmalar yapmasaydınız..Eb azından sayfaları okusaydın neyse buda sizin görüşünüz...Saygı duyanlarda vardır elbet..Sizin de bir sorununuz varsa bis söylenmeden paylaşmaya ve sohbete hazırız...

günaydın eylülcüm eve bende klomen kullandım hiç sancım olmadı..ne güzel sadece yumurtamın çatladıgı gün kasıklarımda agrım olmuştu o ay hüsran oldu nerden bilelim eşdede sorun oldugunu??
ben sogan kürü uygulamadım..incir kürüde uygulamadım..rabbime sıgınıyroum bekliyorum belki mucizemiz oluverir diye...ben sık sık dr gitmek istemiyorum..tüp bebek için birikim yapıp gidicem..
hakkımızda hayırlısı olsun..

arkadaşlar aranızda yeni tüp bebek yaptıracak varmı temmuz ayında..yada düşünen..
fiyat araştırması yapıyorum..geçen yıl arkadaşım yaptırmıstı ilaçlar dahil 10 milyarı bulmuştu...

SARI CIVCIV;bızım bı tanıdık vardı 6 yıllık evlı pko luydusogan kuru kullandı 1 ay sonra dr a gıttıgınde tamamen pko sorunun ortadan kalkmıs dedi ve 2 ay onrada hamıle kaldı eger ınanıyorsan boyle seylere dene derım

sagol tatlım bende pko var ama eşimded sorun var tek taraflı sorun olsa denerim eşim de keçiboynuzu kullandı sonuç olumsuz...ben tüp bebek merkezi araştıyorum canım...

Bende sizdenim 3 yılldır bekliyoruz bir gün gelecek diye ama yok gelmiyorsenağlama.Allah'ım isteyen herkese versin bekletmesin bizlere hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin!:Saruboceq:zor bir sınav ama napalım yinede şükürler olsun!

merhabalar ben klomenden kullandıgım ıcın sancılarım oluyo demıstım hafts sonu dr gıttım ultrason grdım bı problem yok dedı yumurtlaman baslamıs dedı hatta etrafında sıvı kesesi olusmus dedı hamılemıyım acaba daha 10 gun var adetıme

kızlar ya yardım edin bana
ben 3 bucuk yıldır myralon kullanıorum 6 ay oldu bırakalı
cocuk calışmalarına basladık 1 aydır
bana 1 yıl beklememi soluyolar
dogum kontrol hapını duzenli kullandıgım için 1 yıldan once olmazmıs
bu konuda bilgisi olanlar lutfen yardımcı olurlarsa sevinirim

Günaydın arkadşlar dün doktota gittimve hormon tahlillerim yapıldı sonuçlar çok iyi allaha şükür doktor picolu old eminmisin bile dedi:)) ve bana sakın kilo alma dedi bakın arkaaşlar 5 kilo dahi vermek gebe kalma şansını % 20 artırıyormuş bu azımsana cak bir oran değil arkadaşlar

slm canım hiçte öyle olmuyor çevremde kullanıp bırakınca hemen hamile kalanlarda var 3-5 ay sonra kalanlarda var.hem olmazsa ne diye bekliyesinki o sürede denemiş olursun ya olursa olmaz diye birşey yok....

bence beklemenize gerek yok üstünden 6 ay geçmiş zaten. her söylenene inanmamak lazım.doktora sorulması en sağlıklı yol tabiiki.Allah gönlünüze göre versin

merhaba canım 3 yıllık evliyim.1 yıl kullandım bıraktıktan sonra dr. görüştüm ve 3 ay sonra gebe kalabiliceğimi söyledi...hala ogün buğün bi türlü kalamadım bence vakit kaybetmeden bi kadın doğumcuya görün.

merhaba arkadaşlar 1 yıllık evliyim ilk iki ay korunduk sonra bıraktık bebek istiyoruz bütün tahlillerimiz normal çıktı doktorum erken daha olur stres yapma dedi iki ay önce klomen ve çatlatma iğnesi oldum tutmadı bu ayda umudum bitti...

Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıklı bebekler nasip etsin inş.

humane
slm cnm keşke doğum kontrol hapını kullanmasaydın,tüpleri körelttiği söyleniyor..yumurtalıkları buruşturuyormuş,bi yakınım doktora gittiğinde söylemiş.uzun bi süre kullanmışsın bencede bi süre beklemen gerecektir..ama hayırlısıyla inş hepimiz kucağımıza alırız meleklerimizi..
bende 7 aylık evliyim benim eşim korunuyodu 4 aydır bıraktık korunmayı,her ay bekliyorum ama henüz hamile kalamadım..gebelik öncesi doktora gittim tahlillerim normal çıktı folik aside başlattı doktorum,1 aydır kullanıyorum..bu ay çok umutluydum ama dün adet gördüm aslında hiçbir belirtisi olmadı o yüzden umutlandım.sabah görünce eşime söyledim oda ben üzülmeyim diye teselli ediyor beni..şimdi arkadaşlar diyeceksiniz çok erken daha olur diye ama ben çok sabırsızım bekleyemiyorum resmen..yarın özele gidicem bide tahlillerimi ona göstericem hayırlısı artık..yumurtalamamın yüksek olduğu günlere bakıyorum netten o tarihlerde birlikteliğimiz oluyor genelde,yumurtalama günümün olduğunu kendim nasıl anlıcam bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim:Saruboceq:

Son düzenleme:

inş cnm hepimizin sıkıntısı aynı birbirimize daha iyi anlarız..dedikleri doğru daha erken ama gelde bunu bizlere anlat,hakkımızda herşeyin hayırlısı olur inş.birbiriimize güsel haberler veririz inş.kaydirigubbakcemile3

Mehalim çok svindim canım benim.İnşallah ellerin boşta kalmasın allahım sana yardım etsin...Hadi bakalım devam rejime....

merhaba kızlar.. yeni üye oldum bende... 11 aylık evliyim. sorunum pko...bu ay klomen ve catlatma iğnesi oldum. 19 haziranda çatlatma iğnemi oldum. bugun de kan testi yaptırdım souçç 1.66 yani negatif cok morelim bozuldu. bu ayda umutlarım tükendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…