• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

humane
slm cnm keşke doğum kontrol hapını kullanmasaydın,tüpleri körelttiği söyleniyor..yumurtalıkları buruşturuyormuş,bi yakınım doktora gittiğinde söylemiş.uzun bi süre kullanmışsın bencede bi süre beklemen gerecektir..ama hayırlısıyla inş hepimiz kucağımıza alırız meleklerimizi..
bende 7 aylık evliyim benim eşim korunuyodu 4 aydır bıraktık korunmayı,her ay bekliyorum ama henüz hamile kalamadım..gebelik öncesi doktora gittim tahlillerim normal çıktı folik aside başlattı doktorum,1 aydır kullanıyorum..bu ay çok umutluydum ama dün adet gördüm aslında hiçbir belirtisi olmadı o yüzden umutlandım.sabah görünce eşime söyledim oda ben üzülmeyim diye teselli ediyor beni..şimdi arkadaşlar diyeceksiniz çok erken daha olur diye ama ben çok sabırsızım bekleyemiyorum resmen..yarın özele gidicem bide tahlillerimi ona göstericem hayırlısı artık..yumurtalamamın yüksek olduğu günlere bakıyorum netten o tarihlerde birlikteliğimiz oluyor genelde,yumurtalama günümün olduğunu kendim nasıl anlıcam bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim:Saruboceq:

canim ovulasyon testleri var, idrarla yapiliyor, gebelik testi gibi ayni. cift cizgi ciktigi gün yumurtladigin gün oluyor. aksamm 6 gibi yapmani öneririm ve 4 saat öncesine kadar idrarini tutmalisin. interntten 50 veya 25 tanesi uygun fiyatla siparis edilebilir. bol sanslar:)

kızlar merhaba bir bilginiz varmı bilmiyorum ama size bir sey soracagım ben bayadır bu siteye girmiyorum daha önceden burada hamile kalmak isteyenler diye bir bölüm vardı o kaldırıldımı kapatıldımı oradada sizin gibi degerli arkadaslarım vardı onları bulamayınca üzüldüm.bilgisi olan varda beni aydınlatırsa sevinirim.tesekkür ederim simdiden.

bende pkoluyum bu ay klomen ve çatlatma iğnesini ilk kez oldum.malesef normal olmam gereken günden 5 gün önce adet oldum.Açıkçası ümitlenmiştim.morelim çok bozuk.farklı olarak adet sancılarım olmadı acaba iğne ve klomenden mi?

birhosseda hayırlısı olsun tatlım..kulalndıgın ilaçlardan dolayı olabilir..klomen yumurtaları kaliteleştiriyor iğne çatlatmasına yardımcı oluyor...adetinin öne gelmesi güzel..gecikmesinden daha iyi...belkide olumlu bir gelişme..benimde ilk klomen iğn etedavim olumsuz sonuçlanmıştııı...

slm kızlar çarşamba doktora gittim..tahlillerime baktı ve ultrasonla baktı yumurtalıklarıma.çok şükür herşey güzel dedi..benim adetim 3 gün sürüyor ve az..birde her ay 4-5 gün öne geliyor..doktor geçikmesi sorun erken olmanda bi problem yok dedi..ovulasyon gününün adetin ilk gününden itibaren 14 gün olarak kabul ediyoruz dedi.gün aşırı ilişki dedi..inş bu ay kızlar hamiş olurum Allah'ın izniyle...mutlu haberimi sizlerle paylaşırım..

birhosseda hayırlısı olsun tatlım..kulalndıgın ilaçlardan dolayı olabilir..klomen yumurtaları kaliteleştiriyor iğne çatlatmasına yardımcı oluyor...adetinin öne gelmesi güzel..gecikmesinden daha iyi...belkide olumlu bir gelişme..benimde ilk klomen iğn etedavim olumsuz sonuçlanmıştııı...

sarıcivciv benim zaten adet olmamda bir sorunum yoktu canım.çocukluktan tüylenme problemim var.ayrıca pkoluyum ve endişelerim çok fazla ne zormuş hamiş kalmak.Çok üzgünüm çoook.ptesi günü tekrardan klomene başlıcam dua edin kızlar.

sarıcivciv benim zaten adet olmamda bir sorunum yoktu canım.çocukluktan tüylenme problemim var.ayrıca pkoluyum ve endişelerim çok fazla ne zormuş hamiş kalmak.Çok üzgünüm çoook.ptesi günü tekrardan klomene başlıcam dua edin kızlar.

inş cnm hakkında herşeyin hayırlısı olur..güsel haberlerini verirsin bizlere...

kızlar merhaba bir bilginiz varmı bilmiyorum ama size bir sey soracagım ben bayadır bu siteye girmiyorum daha önceden burada hamile kalmak isteyenler diye bir bölüm vardı o kaldırıldımı kapatıldımı oradada sizin gibi degerli arkadaslarım vardı onları bulamayınca üzüldüm.bilgisi olan varda beni aydınlatırsa sevinirim.tesekkür ederim simdiden.

evet canım orası kapatıldı ama ordaki, arkadaşların hepsi maercanayşenin açtığı yerdeler

slm ben aranıza yeni katıldım artık bende sizlerdenim ismim hülya 4 senedir çocuk bekliyorum ama olmuyor bu durumada çok üzülsemde takmıyorum artık sonuçta alıştımmsenağlama

merhaba arkadaslar 7aydır ugrasıoruz ama hala hamıle kalamıorum yatıorumda kalkmıorum ama genede olmuo bı sorunda yok bende ama hap kullanmıstım belkı onun etkısı vardır bılemıorum ınsan uzuluo bole olunca....:1no2:

slm ben aranıza yeni katıldım artık bende sizlerdenim ismim hülya 4 senedir çocuk bekliyorum ama olmuyor bu durumada çok üzülsemde takmıyorum artık sonuçta alıştımmsenağlama

bende yenı katıldım canm hosgeldık:dance:valla bızımde 7aydır olmuo allahtan umıt kesılmez üzme kendını kontrollerde sebep ne pekı bı sorun cıkıomu

merhaba bende 2.5 yıllık evliyim iki kez mikroenjeksiyon denedim ama ikincisininde negatif oldugunu bugün malesef öğrendim çok üzüldüm senağlama o kadar ümitliydim ki bu sefer olacagından inanamadım öyle kalakaldım tekrar başa döndük yapacak bişey yok keşke olsaaaa herkesin dünyada bir imtihanı var bizimkide bu allahım isteyen herkese bebişini versin bana da versin inşallah en kısa zamanda

meraba canım gecen ay aynısı banada oldu adetım gecıktı dedım bu sefer oldu dıe ama yok test yaptım gene negatıf bızde 7aydır ugrasıoruz ıns...allah hepımız bebegımıze kavusuruzkaydirigubbakcemile5

merhaba arkadaslar 7aydır ugrasıoruz ama hala hamıle kalamıorum yatıorumda kalkmıorum ama genede olmuo bı sorunda yok bende ama hap kullanmıstım belkı onun etkısı vardır bılemıorum ınsan uzuluo bole olunca....:1no2:

Slm Özge! Ben de de aynı sorun... 4 ay önce doğum kontrol hapını bıraktım şimdi de tutturamıyorum bi türlü. Sanırım hapın etkisi konuştuğum herkes öyle diyor. Ben 2 sene aralıksız kullanmıştım, şimdiki aklım olsa o kadar uzun kullanmazdım kesinlikle :1no2: bir de bırakır bırakmz olacak gibi geliyor insana olmayınca geriliyor, gerildkçe de olmuyor sanki. Bir kısır öngü işte...

kızlar bu doğum kontrol hapları çok fena kullanmayın ya iyiki eşim bana kullandırtmadı..ilçacı ne kadar kullandıysan o kadar süre çocuğun olmayabilirmiş..

benimde tam günlerim hamiş olmak için..iki gündürde akıntım var(sümük gibi)ovulasyon günlerimdeyim galiba..neyse hayırlısı olsun inşallah..ALLAH'IM SANA EL AÇANLARI GERı ÇEVıRME YARABBıM..(amin)

Slm Özge! Ben de de aynı sorun... 4 ay önce doğum kontrol hapını bıraktım şimdi de tutturamıyorum bi türlü. Sanırım hapın etkisi konuştuğum herkes öyle diyor. Ben 2 sene aralıksız kullanmıştım, şimdiki aklım olsa o kadar uzun kullanmazdım kesinlikle :1no2: bir de bırakır bırakmz olacak gibi geliyor insana olmayınca geriliyor, gerildkçe de olmuyor sanki. Bir kısır öngü işte...

meraba arkadaşım ben evlenmeden önce kullanmıştım kist vardı birkaç ay kullanmıştım dr.um vermişti bende 15 aylık evliyim uzun süredir korunmuyoruzda ama hamilede kalmadım rahimde felan sorunum yok acaba hap benide etkilermi nedersiniz

meraba arkadaşım ben evlenmeden önce kullanmıştım kist vardı birkaç ay kullanmıştım dr.um vermişti bende 15 aylık evliyim uzun süredir korunmuyoruzda ama hamilede kalmadım rahimde felan sorunum yok acaba hap benide etkilermi nedersiniz
merhaba cisem ben 2 ytıllık evliyim ..kontrol hapı hiç kullanmadım 1 yıl sonunda bebek yapmaya karar verdik dr.kontrolüne gittim sorun görünmedi korunmayarak geçirdiğimiz bir yıl sonunda tekrar dr gittiğimde hormon testlaeri yapıldı ve hiperprolaktinemi denen rahatsızlığımın olduğu anlaşıldı hiçbir belirtisi olmamıştı adetlerimin düzenide birebir değişmiyor travsiye ediyorum en kısa sürede testleri yaptırmanı eşine yaptırın ..umarım hepimize allah nasip eder nasıl bir stres olduğunu çok iyi biliyorum .

Back