- 15 Temmuz 2008
- 2.299
- 42
- 163
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.761
humane
slm cnm keşke doğum kontrol hapını kullanmasaydın,tüpleri körelttiği söyleniyor..yumurtalıkları buruşturuyormuş,bi yakınım doktora gittiğinde söylemiş.uzun bi süre kullanmışsın bencede bi süre beklemen gerecektir..ama hayırlısıyla inş hepimiz kucağımıza alırız meleklerimizi..
bende 7 aylık evliyim benim eşim korunuyodu 4 aydır bıraktık korunmayı,her ay bekliyorum ama henüz hamile kalamadım..gebelik öncesi doktora gittim tahlillerim normal çıktı folik aside başlattı doktorum,1 aydır kullanıyorum..bu ay çok umutluydum ama dün adet gördüm aslında hiçbir belirtisi olmadı o yüzden umutlandım.sabah görünce eşime söyledim oda ben üzülmeyim diye teselli ediyor beni..şimdi arkadaşlar diyeceksiniz çok erken daha olur diye ama ben çok sabırsızım bekleyemiyorum resmen..yarın özele gidicem bide tahlillerimi ona göstericem hayırlısı artık..yumurtalamamın yüksek olduğu günlere bakıyorum netten o tarihlerde birlikteliğimiz oluyor genelde,yumurtalama günümün olduğunu kendim nasıl anlıcam bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim:Saruboceq:
canim ovulasyon testleri var, idrarla yapiliyor, gebelik testi gibi ayni. cift cizgi ciktigi gün yumurtladigin gün oluyor. aksamm 6 gibi yapmani öneririm ve 4 saat öncesine kadar idrarini tutmalisin. interntten 50 veya 25 tanesi uygun fiyatla siparis edilebilir. bol sanslar:)