- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.721
canım inan herşeyden ölçülü ye yada en azından bir süre uzsak dur bak nasıl vucut normale dönmeye başlıyor sen bile şaşarsın .Mehalim çözüm derkene.......yemek yiyerek zayıflama çikolata talı offff offfff cipsler fast foodlar bunları yiyerek zayıflama metodun varsa sırtımda taşırım seni..
Aslında başkalarına akıl veriyorumda sizi gruba katılmak istiyorumda ben de azim yok .....
offffff yaaaaa mayom bile olmuyor artık...
ahh bende öyleydim tüm hırsımı çikolatan çıkarırıdım hatta öyle abartırdımki bulanan kadar yerdimama inan bana şuan beni tek mutlu eden şey çikolata..Kendimi kaybediyorum çikolatayı yerken.Kendimi çok mutlu hissediyorum..Onu bıraktıktan sonra valla stresimden yanıma yanaşılmıyor..
canım ben diyet yapmaya ilk akapuntur ile başlamıştım kendime inancım yoktu destek arıyordum en azından psikoljık destek 1 ay akapuntura devam ettim biliyordum sadece psikolojık etkilediğini ama işe yaradı ilk ay 5 kilo verdim ve çok rahat bir şekilde artık kendim yapabilirim dediğim anda bıraktım ve devam ettim geri kalan 19 kiloyu kendi çabamla verdim ama ne zaman ruhsal olarak zayıf hissettsem akapuntura 1 haftada olsa başladımakapunktura karar verdim başlıycam sarıcivcivim arkadaş başladı cmt.4 kilo vermiş.bakalım banada yararsa yaza mutlu devam ederim.
ben geçen sene giderken kayseride haftalık 40 milyondur bir seansı zaten haftada 1 seans gidiyosunuzakapuntur fiyatları nasılmış canım benim..kaç seanda bitiyor..
:)) keşkee demi hem yesek hem zayıflasak :))akapunkturda çikolata yemek serbestmi........?????????????zemuszemus
eylül mutlaka haftada 1 gün ödüllendirilirsin canım..sana hayatından çikolatayı çıkart demiyorlar ki..
ayy benim canım neden çekmiyor çikolata bayanların %90 sever dayanamaz ben anormalimm galibaa
zayıfta degilim amaaalmaz:
slm arkadaslar 10 aylık evlıyım ve 3 ay once 2 haftalık dusuk yaptım hıc korunmadım ama hala bebek yok ılac tedavısıne baslayayım dedım dr um gerek yok dedı yasım 22 dr um bıraz bekleyelım dedı sızce erkenmı :uhm:
bencede erken canım az daha sabret rahmin biraz kendine gelsin. mutlaka gebe kalacaksındır
evet canım zayıflamak daha doğrusu normal kilomuza dönmekten bu işte çok etken .dikkat etmek gerekiyor. spor vucudunun sıkılaşmasınaı ve kas oranın artmasını sağlayacaktır.böylece vucudun normal zamanda yaktığı kalori miktarı artacaktır ama en önemlisi unlu tatlı gidalardan uzak durmaktırarkadaslar zayıflama konusunuda ele alıyosunuz burda bende bışey soylemek ıstıyorum ben evlendıkten sonra 5 kılo aldım ama 1 haftada 2 kılosu gıttı sporda yapmıyorum dıyette sadece unlu gıdalar ve tatlılardan uzak duruyorum ve su bol su ıcın ayrıca spor cok onemlı benım yapmadıgıma bakmayın yakında baslıyacagımkaydirigubbakcemile3
bende klomeni 3 ay kullandım ama bu hassasiyetleri sancıları yaşadığımı gerçekten hatırlamıyorum.a.s.a.s.a.s.kızlar slm ben 16 sında klomene basladm 5 gun içtim.kasıklarımda çok feci belime dogru sancım oluyo sankı kasıklarımda ıdrar sıkışması gıbı sancım oluyo cok hassaslaştı klomen kullananlar lutfen yasadıklarınızı paylasın
arkadaşlar zayıflamayı ele alıyoruz çünkü aramızda pko olanlar var mesela ben kılo alırsam eger gebe kalabılme sansım azalıyor..ister çok ister az olsun kilo gebelikte önemli ve ettkiliyor....bu sebeple zayıfolamk sart..ben pko lu iken aldım kıloalrı sonra veremedım..yumurtlama sansımız azalıyor..
ben dogum kontrol hapı kullandımdiane35 polikistik over sendromum vardı..epeydir dr gitmedim n edurumdalar bılmıyorum ama reglım sasmıyor..gebe kalamıyorum ne yazıkkiiii
arkadaşlar zayıflamayı ele alıyoruz çünkü aramızda pko olanlar var mesela ben kılo alırsam eger gebe kalabılme sansım azalıyor..ister çok ister az olsun kilo gebelikte önemli ve ettkiliyor....bu sebeple zayıfolamk sart..ben pko lu iken aldım kıloalrı sonra veremedım..yumurtlama sansımız azalıyor..
ben dogum kontrol hapı kullandımdiane35 polikistik over sendromum vardı..epeydir dr gitmedim n edurumdalar bılmıyorum ama reglım sasmıyor..gebe kalamıyorum ne yazıkkiiii
a.s.a.s.a.s.kızlar slm ben 16 sında klomene basladm 5 gun içtim.kasıklarımda çok feci belime dogru sancım oluyo sankı kasıklarımda ıdrar sıkışması gıbı sancım oluyo cok hassaslaştı klomen kullananlar lutfen yasadıklarınızı paylasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?