Gebe kalamayanlar buraya.....

eylül mutlaka haftada 1 gün ödüllendirilirsin canım..sana hayatından çikolatayı çıkart demiyorlar ki..
ayy benim canım neden çekmiyor çikolata bayanların %90 sever dayanamaz ben anormalimm galibaa
zayıfta degilim amaaalmaz:

ayy nasıl canım çekti şimdik kocişime desem hemen iş çıkışı buluşup yiyelim der...
sabahdan beri burda kilodan konurkene olurmu benım yaptıgım....eylüle uyduk böle olduuu

eylül yaa banane banane yiycem ben bu akşam..bugün cuma yarın iş güç yok keyif çatam günü demi arkidişim sen çikolataları ye ben fasfoddları..ama öglen bişey yemedimki ben çekmecende simit vardı kandil simidi 2 tane attım o kadarrr yemek yemege gıtmeye usendım sıcakta..

canım bizim komşu akapuntur merkezi açtı ozon felanda var.ilk gidişte 100 sonraki seanslarda 50 veriyosun.öyle çikolata felan yok maaaalesef canım.senin 2-4 seansta biter heralde sen iyisin kızım bana göre.canım sen spor yapsan verirsin abur cuburun yok ki.

angel haklısın tatlım benim fazlam yok benım sporum sartt..dun aksam tartıldım 58,6 kg ıdım taş catlasım yıyıp ıceyım 60 kg olayım ama basenlerım varr genıs gorunuyroum kılomdann

angel canım öyle olmuyor işte kilolu duruyorum kof kılom var aslında 58 kıloyum adam fazla duruyorum..
ödemimde var galiba su içmiyorumkşi

civcivim bak şimdi sinir oldum sana..

kız seninkide şişmanlıkmı bide şişmanın diye düşmüşsün yollara....
ayyy kızdım şimdi sana sende şişkoysan biz napalım yaaa

eylül haklısın ama 58 diye sarif çıtı pıtı degilim yani..
ayaklarım kalım basenlerim var..kalçam malum..
tartıda evet o kıloyum aam görünüş itibariyle kimse inanmıyor kıloma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…