• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

su su siyorum bak bugün yin ehiç içmedim canım istemiyor...
bu arada eşimle konuştum dışarda yemek yiyecegiz.
ordanda sahile istanbulu bilirsin angelimm

Selam arkadaşlar ben geldim . buraya bir el attım diyet bölümüne çevirmişim kaydirigubbakcemile3

Mehalim çözüm derkene.......yemek yiyerek zayıflama çikolata talı offff offfff cipsler fast foodlar bunları yiyerek zayıflama metodun varsa sırtımda taşırım seni..

Aslında başkalarına akıl veriyorumda sizi gruba katılmak istiyorumda ben de azim yok .....

offffff yaaaaa mayom bile olmuyor artık...
canım inan herşeyden ölçülü ye yada en azından bir süre uzsak dur bak nasıl vucut normale dönmeye başlıyor sen bile şaşarsın .
Bizim gruba her zaman isteyen herkez gelebilir kapımız kilo vermek isteyen destek isteyen herkese açık yeter ki siz karar lı olun
ama inan bana şuan beni tek mutlu eden şey çikolata..Kendimi kaybediyorum çikolatayı yerken.Kendimi çok mutlu hissediyorum..Onu bıraktıktan sonra valla stresimden yanıma yanaşılmıyor..
ahh bende öyleydim tüm hırsımı çikolatan çıkarırıdım hatta öyle abartırdımki bulanan kadar yerdim
akapunktura karar verdim başlıycam sarıcivcivim arkadaş başladı cmt.4 kilo vermiş.bakalım banada yararsa yaza mutlu devam ederim.
canım ben diyet yapmaya ilk akapuntur ile başlamıştım kendime inancım yoktu destek arıyordum en azından psikoljık destek 1 ay akapuntura devam ettim biliyordum sadece psikolojık etkilediğini ama işe yaradı ilk ay 5 kilo verdim ve çok rahat bir şekilde artık kendim yapabilirim dediğim anda bıraktım ve devam ettim geri kalan 19 kiloyu kendi çabamla verdim ama ne zaman ruhsal olarak zayıf hissettsem akapuntura 1 haftada olsa başladım
akapuntur fiyatları nasılmış canım benim..kaç seanda bitiyor..
ben geçen sene giderken kayseride haftalık 40 milyondur bir seansı zaten haftada 1 seans gidiyosunuz
akapunkturda çikolata yemek serbestmi........?????????????zemuszemus
:)) keşkee demi hem yesek hem zayıflasak :))
eylül mutlaka haftada 1 gün ödüllendirilirsin canım..sana hayatından çikolatayı çıkart demiyorlar ki..
ayy benim canım neden çekmiyor çikolata bayanların %90 sever dayanamaz ben anormalimm galibaa
zayıfta degilim amaaa:olmaz:

işte püf nokto burda ben o hafta kilo verdiğimde haftanın bir gününü yada en azından bir öğünü ödül günü ialn etmiş canımın istediğini yemiştim ama o hafta kilo vermek şartıyla süper işe yaramıştı bende

slm arkadaslar 10 aylık evlıyım ve 3 ay once 2 haftalık dusuk yaptım hıc korunmadım ama hala bebek yok ılac tedavısıne baslayayım dedım dr um gerek yok dedı yasım 22 dr um bıraz bekleyelım dedı sızce erkenmı :uhm:

slm arkadaslar 10 aylık evlıyım ve 3 ay once 2 haftalık dusuk yaptım hıc korunmadım ama hala bebek yok ılac tedavısıne baslayayım dedım dr um gerek yok dedı yasım 22 dr um bıraz bekleyelım dedı sızce erkenmı :uhm:

bencede erken canım az daha sabret rahmin biraz kendine gelsin. mutlaka gebe kalacaksındır

arkadaslar zayıflama konusunuda ele alıyosunuz burda bende bışey soylemek ıstıyorum ben evlendıkten sonra 5 kılo aldım ama 1 haftada 2 kılosu gıttı sporda yapmıyorum dıyette sadece unlu gıdalar ve tatlılardan uzak duruyorum ve su bol su ıcın ayrıca spor cok onemlı benım yapmadıgıma bakmayın yakında baslıyacagımkaydirigubbakcemile3

a.s.a.s.a.s.kızlar slm ben 16 sında klomene basladm 5 gun içtim.kasıklarımda çok feci belime dogru sancım oluyo sankı kasıklarımda ıdrar sıkışması gıbı sancım oluyo cok hassaslaştı klomen kullananlar lutfen yasadıklarınızı paylasın

arkadaşlar zayıflamayı ele alıyoruz çünkü aramızda pko olanlar var mesela ben kılo alırsam eger gebe kalabılme sansım azalıyor..ister çok ister az olsun kilo gebelikte önemli ve ettkiliyor....bu sebeple zayıfolamk sart..ben pko lu iken aldım kıloalrı sonra veremedım..yumurtlama sansımız azalıyor..
ben dogum kontrol hapı kullandımdiane35 polikistik over sendromum vardı..epeydir dr gitmedim n edurumdalar bılmıyorum ama reglım sasmıyor..gebe kalamıyorum ne yazıkkiiii

arkadaslar zayıflama konusunuda ele alıyosunuz burda bende bışey soylemek ıstıyorum ben evlendıkten sonra 5 kılo aldım ama 1 haftada 2 kılosu gıttı sporda yapmıyorum dıyette sadece unlu gıdalar ve tatlılardan uzak duruyorum ve su bol su ıcın ayrıca spor cok onemlı benım yapmadıgıma bakmayın yakında baslıyacagımkaydirigubbakcemile3
evet canım zayıflamak daha doğrusu normal kilomuza dönmekten bu işte çok etken .dikkat etmek gerekiyor. spor vucudunun sıkılaşmasınaı ve kas oranın artmasını sağlayacaktır.böylece vucudun normal zamanda yaktığı kalori miktarı artacaktır ama en önemlisi unlu tatlı gidalardan uzak durmaktır
a.s.a.s.a.s.kızlar slm ben 16 sında klomene basladm 5 gun içtim.kasıklarımda çok feci belime dogru sancım oluyo sankı kasıklarımda ıdrar sıkışması gıbı sancım oluyo cok hassaslaştı klomen kullananlar lutfen yasadıklarınızı paylasın
bende klomeni 3 ay kullandım ama bu hassasiyetleri sancıları yaşadığımı gerçekten hatırlamıyorum.
arkadaşlar zayıflamayı ele alıyoruz çünkü aramızda pko olanlar var mesela ben kılo alırsam eger gebe kalabılme sansım azalıyor..ister çok ister az olsun kilo gebelikte önemli ve ettkiliyor....bu sebeple zayıfolamk sart..ben pko lu iken aldım kıloalrı sonra veremedım..yumurtlama sansımız azalıyor..
ben dogum kontrol hapı kullandımdiane35 polikistik over sendromum vardı..epeydir dr gitmedim n edurumdalar bılmıyorum ama reglım sasmıyor..gebe kalamıyorum ne yazıkkiiii

bende aynı sorunla boğuştum uzun zaman normal kişlomu azıcık aşayım hiç regl olmam aylarca ve sürekli ilaç kullanmam gerekli ancak normal kiloma yaklaştığımda mutlaka düzenli adet görüyorum geçen sene 84 kiloda olmamadan dolayı tedaviye cevap vermedim malesef ama bu sene attığım kilolarla olumlu sonuç alacağıma eminim

sogan kürünü denedinmi canım

Canım bende yıllar önce kullanmıştım klomen ama hiç böyle sancılarım olmadı.İstersen bi doktoruna danış..

Back