• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

Seni korkutmak ne haddime canım benim....Böyle yarım yamalak okuyunca böyle oluyor işte..Bu arada günaydın canım nasılsın.?

[COLOR="Magenta"]günaydın kızlarrr hepinizin cuması mübarek olsun..Masa başında çalışıyorsun eylülcüm o yüzden spor var canım bol su iç abur cuburu kesemiyorsan bunalrl ayetin derim..[/COLOR]

civcivim ben valla masa başında çalışan değilim..Bizim vaktimizin çoğu dışarıda.ışyeri denetlediğimiz için genellikle antalyanın ilçelerinde ve dışarıdayız.Devamlı ayakatayım canım buna rağmen kilo 1 gr düşmüyor valla.Ama 1 aydır çikolatayı bıraktım hafifledim sankim biraz.. bakalım ne olacak..

anladım eylülcüm.hayırlısı olsun..çikolatayı bıraktıysan ne mutlu sana tebrikler..1 kg bile kilo düşmüyorsa o koşturmacada saglık sorunun olabilir tatlım..müsait oldugunda bir dr görün derim..
bendede pko oldugu için kilo alıyorum ama veremiyorum..yapışıp kalıyor kilolar..gacıı olmak ne kadar zor yaz geldi denizzzzzz selülitlü selülitlii amanın bee

Mehalim çözüm derkene.......yemek yiyerek zayıflama çikolata talı offff offfff cipsler fast foodlar bunları yiyerek zayıflama metodun varsa sırtımda taşırım seni..

Aslında başkalarına akıl veriyorumda sizi gruba katılmak istiyorumda ben de azim yok .....

offffff yaaaaa mayom bile olmuyor artık...

ama inan bana şuan beni tek mutlu eden şey çikolata..Kendimi kaybediyorum çikolatayı yerken.Kendimi çok mutlu hissediyorum..Onu bıraktıktan sonra valla stresimden yanıma yanaşılmıyor..

alla alla ilginçç benimde çikolata su aklıma hiç gelmez..yersemde kahve ile o kadar..
senin için önemli ise azar azar keseceksin birden kesme yok yere strese girersin.
yemek yemeyi sevmiyormussun işin kolay..ama fasfoodlardanda uzak dur lütfen..
sık dişini birkaç kilo verince sen bile inanamıycaksın..

Back