- 22 Haziran 2007
- 3.720
- 2
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
catlatma igneleri asilamalar birsuru duymadigim seylerden bahsediyorsunuz bende ogreniyorum. Yurtdisinda yasayan arkadaslar bilirler, buradaki doktorlar maalesef turk doktorlari gibi hassas degiller. Adeta basindan savmak icin ugrasiyorlar. Sen soru sormazsan seni bilgilendirmeye calismiyorlar. Ya da benim oturdugum yerde boyle
canım a.b.d yi bilmiyorum ama ben almanyada doğum yaptım ilk oğlumu.gayet süperdi.ne yapacaklarını şaşırdılar.wc ye götürüyorlardı beni.beni yıkıyorlardı.anlayacağın bebek gibi baktılar beni.birde bu devlet hastanesi yani.ama abd bilemiyorum.şansın varsa türkiyeye gel ve muayene ol.gercekten de tavsiye ederim.ben türkiyeden de çok memnunum.:çok üzgünüm:
selam 4 yıllık evliyiz 2 yılım vajinusmusla derdinde boşa geçti sonra dr gittik herşey düzene girdi 2 yıl hiç korunmadık hala hamile değilim ne yapayım kısmette ne zamansa diyiyorum herşey ters gitti önce vajinismus derdi vardı o geçti şimdide bebek olmuyor offffffff ki ne offffffff
ben yaptırdım canım kalçadan vuruyorlar ben gonaphene kullandım yumurtalar büyüyünce çatlatma iğnesi verdi 4 tane vuruldum ama hamiş olamadım yanlız çatlatma iğnesiyle hamile kalan çok arkadaşımız var inşallah senin tutar sende terfi edersin belki listeden ilk çıkan sen olursun zaten adın en başta yazıyor bellimi olur he dersinsüprizzzzzKızlar ben de bu ay klomene başladım. Eğer yumurtalar büyürse çatlatma iğnesi olacağım. Bu iğneyi daha önce olan var mı? Nereden vuruyorlar iğneyi?
Bir de yumurta takibinin sonucunda hamile kalan var mı?
Kızlar ben de bu ay klomene başladım. Eğer yumurtalar büyürse çatlatma iğnesi olacağım. Bu iğneyi daha önce olan var mı? Nereden vuruyorlar iğneyi?
Bir de yumurta takibinin sonucunda hamile kalan var mı?
ben yaptırdım canım kalçadan vuruyorlar ben gonaphene kullandım yumurtalar büyüyünce çatlatma iğnesi verdi 4 tane vuruldum ama hamiş olamadım yanlız çatlatma iğnesiyle hamile kalan çok arkadaşımız var inşallah senin tutar sende terfi edersin belki listeden ilk çıkan sen olursun zaten adın en başta yazıyor bellimi olur he dersinsüprizzzzz
En azından bir evladın varmış. Allaha şükret.. Benim bir tane bile bebeğim yok ve olup olmayacağını allahım biliyor. Sanırım asıl benim delirmem gerekiyor.kızlar merhabalar...
benimde bir evladım var...
ama 1 yıldır bebek için çabalıyoruz...
fsh yüksek çıktı...
klomen kullandım ç.iğnesi oldum..:1no2:
yumurtalar gelişti hemde bayağı iyi dedi dr. ama bebek olmuyor...kafamçokkarıştı
artık iyice umutsuzluğa kapıldım...:uhm:
sürekli ağlıyorum...senağlama
her ay kendimi hamiş ilan ediyorum... işte kasık ağrısı,bel ağrısı,hassasiyet bu defa hamiyeyim diyoe bide utanmadan kendime yandaş buluyorum tezimi destekleme amaçlı...:çok üzgünüm:
ama yine sonuç hüsran tabi...senağlama
ayrıca regli oluyorum ....ama bu defada kesin üstüne görmüşümdür diye test almaya koşuyorum....:sm_confused:
galiba deliriyorum......tatlicadiarzu