Gebe kalamayanlar buraya.....

catlatma igneleri asilamalar birsuru duymadigim seylerden bahsediyorsunuz bende ogreniyorum. Yurtdisinda yasayan arkadaslar bilirler, buradaki doktorlar maalesef turk doktorlari gibi hassas degiller. Adeta basindan savmak icin ugrasiyorlar. Sen soru sormazsan seni bilgilendirmeye calismiyorlar. Ya da benim oturdugum yerde boyle

canım benimki puregondu aynı değerde zaten onlar.yumurtaa geliştirici ya.merak etme bende hep tek yumurta oluşuyordu.iğneyle baya fazla oldu ve aşılama yapıldı.hemde düşük dozla yapılmasına rağmen.inş.güzel olur senın içinde

canım a.b.d yi bilmiyorum ama ben almanyada doğum yaptım ilk oğlumu.gayet süperdi.ne yapacaklarını şaşırdılar.wc ye götürüyorlardı beni.beni yıkıyorlardı.anlayacağın bebek gibi baktılar beni.birde bu devlet hastanesi yani.ama abd bilemiyorum.şansın varsa türkiyeye gel ve muayene ol.gercekten de tavsiye ederim.ben türkiyeden de çok memnunum.:çok üzgünüm:

Turkiyeye geldigimde yaptigim ilk sey doktora gitmek oluyor. Burada anlatiyorum anlatiyorum hicbir sonuc alamiyorum. Eczanelerde falan satilan ilaclari veya testleri oneriyorlar. istersen onu da yapabilirsin sunu da kullanabilirsin gibi. Nasil bi gelismis ulke anlamadim gitti.

Canim benimde senin gibi vajinusmus derdim vardi gecti. simdide hamile kalamiyorum. allah hayirlisini versin diyoruz ama etrafimizda sak diye hamile kalanlari gorunce klava:

daha yeni başladım iğnelere bu ay.eğer hamile kalamazsam aşılama yapılabilir.ama ileri vadede plan yapınca ona inanıyosun ve gerçekten hamile kalamıyosun gibi geliyo bana o yüzden bundan sonra ne olacak diye sormadım.inşallah normal yolla olur.çünkü eşim sıkıldı artık.iğnelerimi bile kendim oluyorum.ona belli etmeden kendim savaşıyorum.ama artık bu sitede benim gibi hissden dostlarım var....

arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza. Bende yeni öğrendim PKO lu olduğumu USG den teşhis ettiler. Doktorum kan tahlili yaptırdı ama maalesef yanlış yaptırmış (adet olduğumda yapılması gerekiyormuş). Bunu doktorum askere gidince onun yerine gelen doktordan öğrendim. Yaptırdığım yanlış kan tahlillerinde hormonlarım normal çıktı.
Doktorum adet söktürücü verdi Progestan. Bu ilacı kullanan varmı? Ekim'den bu yana korunmuyoruz ama henüz bişey yok senağlama
Hepimiz için hayırlısı neyse onu diliyorum (umarım hayırlı olan bir bebek olur hepimiz için....)
:a015:

gözekcim reklamımızıda yaptın hemen hıh güzel güzel liste çoğalsın ama bir yandanda azalsın dimi ya

Kızlar ben de bu ay klomene başladım. Eğer yumurtalar büyürse çatlatma iğnesi olacağım. Bu iğneyi daha önce olan var mı? Nereden vuruyorlar iğneyi?
Bir de yumurta takibinin sonucunda hamile kalan var mı?

Kızlar ben de bu ay klomene başladım. Eğer yumurtalar büyürse çatlatma iğnesi olacağım. Bu iğneyi daha önce olan var mı? Nereden vuruyorlar iğneyi?
ben yaptırdım canım kalçadan vuruyorlar ben gonaphene kullandım yumurtalar büyüyünce çatlatma iğnesi verdi 4 tane vuruldum ama hamiş olamadım yanlız çatlatma iğnesiyle hamile kalan çok arkadaşımız var inşallah senin tutar sende terfi edersin belki listeden ilk çıkan sen olursun zaten adın en başta yazıyor bellimi olur he dersinsüprizzzzz

cnm bende vuruldum ama hamile kalamadım klomen kullanmamıştım ben

İnşaallah canım hepimiz en kısa zamanda çıkarız o listeden. Ben de daha önce ganophane kullanmıştım ama hiç çatlatma iğnesi olmadım. Zaten ganophaneden sonrada bebiş yerine nurtopu gibi 2 tane kistim oldu. Uzun bir tedaviden sonra onlardan kurtuldum. Şimdi yeniden başladık bebiş çalışmalarına. Doktorumu değiştirdim ama bu doktorum da yumurta takibine almak zorunda olduğunu söyledi. Bir de klomen gerginlik yapar mı? Ben kullanmaya başladığımdan beri çok gerginim. Menepozlu kadınlar gibi oldum valla.

arkadaşlar stres çok önemli bebeğe yoğunlaştınmı olmuyo.benim çok yakın arkadaşım hamile kaldığında bana bunun için ikiyıl uğraştığını anlattı.yani ben bilmiyodum bunu.daha sonra tedaviyi bırakıp olmayacağına karar vermiş .işe başladı ve ikinci ayda hamile kaldı:)şuan bi tane kızı var.unutmak ve oluyorsa olsun demek ve allaha sığınmak lazım,ona emanet etmek lazım kendini.ama olmuyo işte zaman hızla geçiyo çünkü...inşallallah bizimde çok geçmeden bebeklerimiz süpriz yaparlar:))))))

:roflol::roflol:tüp bebek isteyen bana gelsin kızlar bedava gel geeeeeel tüpçüde çalışıyorumda envai çeşit boy boy hangisinden isterseniz önce benlülülülülülükendime torpil geçim dimi :sm_cool::sm_cool::sm_cool:şimdi bu kız kafayı yedi diceksiniz laelaelaelaelaeyok yok iyiym azcık hoşluk olsun dedim amaaaaaan bebek diye diye içimiz karardı hadi sıraya girin bakim tüp bebek için hişt kavga yok sıraylasırnaşık şey

25 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim 1.5 yıldır çocuğumuz olmuyo.Hsg ye kadar bütün işlemleri yaptırdım hiç bi problem yok bende ve eşimde.Bu ay baya bi umutluydum az önce dr dan geldim yine negatif sonuç.Artık sabrım kalmadı.Tükendim.Her saniye aklımdan çıkmıyo.Biliyorum farkındayım bunu yapmamam lazım ama elde değil işte.şuanda evde yanlızım ve gurbetteyim.ağlıyorum ağlıyorum ağlıyorum.Allah en kısa zamanda isteyen herkese hayırlı evlatlar nasib eder inşallah.

Son düzenleme:
neslihan bizde de sorun yok ama olmuyor.herşeyin hayırlısı de ve şükret..hiç bir sorunu olmadan hamile kalam ayan hiç gördün mü?en azından çok azdır.neler oluyor hayatta (((

kızlar merhabalar...
benimde bir evladım var...
ama 1 yıldır bebek için çabalıyoruz...
fsh yüksek çıktı...
klomen kullandım ç.iğnesi oldum..:1no2:
yumurtalar gelişti hemde bayağı iyi dedi dr. ama bebek olmuyor...kafamçokkarıştı
artık iyice umutsuzluğa kapıldım...:uhm:
sürekli ağlıyorum...senağlama
her ay kendimi hamiş ilan ediyorum... işte kasık ağrısı,bel ağrısı,hassasiyet bu defa hamiyeyim diyoe bide utanmadan kendime yandaş buluyorum tezimi destekleme amaçlı...:çok üzgünüm:
ama yine sonuç hüsran tabi...senağlama
ayrıca regli oluyorum ....ama bu defada kesin üstüne görmüşümdür diye test almaya koşuyorum....:sm_confused:
galiba deliriyorum......tatlicadiarzu

En azından bir evladın varmış. Allaha şükret.. Benim bir tane bile bebeğim yok ve olup olmayacağını allahım biliyor. Sanırım asıl benim delirmem gerekiyor.

hürrem 2000 canım aynı bende senin gibiyim benimde bir çocuğum var beş yaşında:Ama 2,5 senedir denememize rağmen tekrar anne olamıyorum.Benimde fsh yüksek çıktı.
Benim ekim test sonuçlarım şöyle:
Fsh 17
lh 4,76
Tsh 4,03
Estradiol 65
prolaktin 8,29

Aralık

Fsh 9,83
lh 2,78
estradiol (e2) 107

senin test sonuçlarınıda yazarsan sevinirim hürrem 2000
benimkiler bayaaa bi yüksek hatta erken menepozda sayılabilir.

selam kıslarrr...merhaba üyeliğim önceden ama evde net yoktu biraralar yazamıyordum.evet benide alın aranıza bende pko luyum.1,5 yıllık evliyim,1 yılı geçti korunmayı bırakalı,korunmayı bırakır bırakmaz doktora gittim çünkü genç kızlığımdan biliyordum rahatsızlığımı.geçen seneden beri önce gonophene + duphaston kullandım,aralık ayından beride klomen + progestan kullanıyorum,ayrıca geçen yıl haziran ayından buyana da glukofen isimli insülin dengeleyiciyi kullanıyorum.doktorumun dediğine göre bu şeker ilacını taki bebeşimin ilk kalp atışlarını duyuncaya kadar kullanacakmışım.

ne olacak bu halimiz bilmiyorum walla......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…