- Konu Sahibi EstetikEditor
-
selam arkadaşlar bende 14 yıllık evliyim ve malesef pko hastasıyım tedavi tedavi tüp bebek ilaçlar ilaçlardan dolayı oluşan miyom ameliyatı vs vs ama yine ellerim boş kafaya takma diyorlar mümkün mü üzüntüden kafayla konuşmaktan yüz felci oldum şükür geçti. benim şansızlığım yanlış tedavi ile kortizon yüklenmesi ve her tedavi sonunda bebek yerine dahda büyüyen göbek sahibi oldum.hep terslikler beni buldu kusura bakmayın çok doluyum ve dertleşmek istedim daha fazla sıkmayım allah dileyen herkese hayırlı evlat versin
selam arkadaslar ben20 yasındayım vede korunmadıgımız halde hamıle kalamıyorum doktora gıttım bana klomen dıye ır hap verdı onerılerınız varmı acaba
hapı kullan canım yumurtlama takibi için verdi herhalde doktor sorun neymiş tedavilerini aksatma ateş ölçme yöntemide faydalı oluyormuş birde sakın kafana takma sonra hamile kalmak zorlaşıyor yaşın genç keyfine baka.s.
sünger 83 ateş ölçme adetin başaldığında sabahları yaataktan kalkmadan önce ateşini ölçüp bir yere not ediyorsun hergün buna devam ediyorsun yumurtlamanın olduğu gün ateşin en yüksek olduğu gündür yani her sabah ateşini ölç hergün aynı çıkar ateşinin yükseldiği gün yumurtlama günündür anlatabildimmi bilmiyorum kolay gelsin
efet anladım teşekkür ederim
bana doktorun dedıgı bu hapı ıkı ay adetın4.gununden ıtıbaren 5 gun kullan eger yıne olmazsa tekrar gel dedı
hangi aşamada yumurta takibi yapılıyor acaba
Belenay teşekkür ederim ilgin için, ne yapayım inşallah doğal yollardan hamile kalırım. Tabi dileğim isteyen herkesin en kısa sürede hamile kalabilmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?