Gebe kalamayanlar buraya.....

merhaba arkadaşlar bende sizin gibi hamile kalamayanlardanım.9 yıllık evliyim 8 yaşında kızım var. yaklaşık 1.5 yıldır uğraşıyorum ama nafile aslında ilk 8 ay üstüne düşmedim denk gelmedi olmadı falan diye geçiştirdim baktım iş ciddiye gidiyorm bu seferde çok stres yaptım herhalde adet düzensizliğim vardı daha da fazlalaştı dr. gittim ocak ayında diane 35 diye ilaç verdi ama kullanmam ne mümkün inanılmaz baş ağrısı ve bulantı yaptı kullanmadım bıraktım o günden beri gitmedim doktorada şimdi öyle duruyorum. ama biryerlerden başlamam lazım bakalım sizlerden de yardım alıcam arkadaşlar ne yapmalıyım bilmiyorum.. Allah herkesin yardımcısı olsum Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın..

merhaba kizlar benimde bebegim yok 6 bucuk senelik evliyim hic hamile kalmadim aslinda dogru duzgun doktorada gitmedim en son 1 sene once gittigimde zayiflamam gerektigini soyledi ama malesef veremedim kilo itiraf etmek gerekirse hicte ugrasmadim kendime cok kiziyorum bu konuyu cok ihmal ediyorum en son doktora gittigimde bi kan testi ve renkli ultrason yapmami soledi kan verdim ama ultrasonu adetimin 3. ve 5.gunleri arasinda yapmam gereliydi ama yapacak olan kadin randevu vermedi malesef doluymus bakalim bi dahaki aya kaldi hakkimizda hayirlisi neyse o olsun INSALLAH en kisa zamanda

canım ne demek tabii anlatacaksın biz dertleşmek konuşmak için burdayız yerimseniben

selam arkadaslar ben20 yasındayım vede korunmadıgımız halde hamıle kalamıyorum doktora gıttım bana klomen dıye ır hap verdı onerılerınız varmı acaba

selam arkadaslar ben20 yasındayım vede korunmadıgımız halde hamıle kalamıyorum doktora gıttım bana klomen dıye ır hap verdı onerılerınız varmı acaba

hapı kullan canım yumurtlama takibi için verdi herhalde doktor sorun neymiş tedavilerini aksatma ateş ölçme yöntemide faydalı oluyormuş birde sakın kafana takma sonra hamile kalmak zorlaşıyor yaşın genç keyfine baka.s.

merhaba bana ateş ölçme yöntemi nasıl oluyo anlatırmısın

merhaba ben de 4 yıllık evliyim geen sene mayıs ayında 6 haftalık hamileyken kalbi durduğu için kürtaj oldum korunmadığımız halde henüz birşey yok,
doktorum hiç bir problem olmadığını söylüyor ama yumurta takibi falan da yapmıyor

bana doktorun dedıgı bu hapı ıkı ay adetın4.gununden ıtıbaren 5 gun kullan eger yıne olmazsa tekrar gel dedı

sünger 83 ateş ölçme adetin başaldığında sabahları yaataktan kalkmadan önce ateşini ölçüp bir yere not ediyorsun hergün buna devam ediyorsun yumurtlamanın olduğu gün ateşin en yüksek olduğu gündür yani her sabah ateşini ölç hergün aynı çıkar ateşinin yükseldiği gün yumurtlama günündür anlatabildimmi bilmiyorum kolay gelsin

efet anladım teşekkür ederim

bana doktorun dedıgı bu hapı ıkı ay adetın4.gununden ıtıbaren 5 gun kullan eger yıne olmazsa tekrar gel dedı

doktorlar senin durumuna göre karar veriyorlar bu ilacı 6-7 ay kullanan bile var olmazsa aşılamaya geçiliyor umarım yumurtlama takibiyle hamiş kalırsın benim yumurtlaama takibi sonuçsuz belki bir daha deneriz bilmiyorum nasip tedavini bırakma ve inancını yitirme kafanada takma psikolojide a.s.etkiliyor gebeliği rahat ol

hangi aşamada yumurta takibi yapılıyor acaba

canımdoktorun uygun gördüğü zaman yapılıyor ama ilk aşama bu sonra aşılama en son tüp bebek tabi kişiye göre değişiyor kimine direk tüp bebek uygulanıyor ilk önce yumurtlama takibi yapılıyor ama doktorun gerek görmediyse vardır bir bildiği belki doğal yollardan hamile kalmanın daha uygun olduğunu düşündü ne dersinyerimseniben

slm arkadaşlar bende 1 buçuk yıllık evlıyım.bende pko var klomen le yumurta takıbıne başladık yarın yumurta takıbım için son kez doktora gıdıcem daha yumurtan 15 mm 17 yada 18 olması lazımmış rabbim kımsenın kucağını boş bırakmasın..yeterkı o vermek ıstesın o ıstemedıkçe yaprak kımıldamaz...

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katılanlardanım umarım bana destek olursunuz düşük yaptıktan sonra 6 aydır bebiş istiyoruz ama olmuyo

Belenay teşekkür ederim ilgin için, ne yapayım inşallah doğal yollardan hamile kalırım. Tabi dileğim isteyen herkesin en kısa sürede hamile kalabilmesi

Belenay teşekkür ederim ilgin için, ne yapayım inşallah doğal yollardan hamile kalırım. Tabi dileğim isteyen herkesin en kısa sürede hamile kalabilmesi

inşallah canım aslında hamile kalabilmek kadar o bebeği sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmek de önemli bizim bebişler biraz nazlı napalım geç geleceklergeç olsunda güç olmasın demi ya bizde aslında özel anneleriz öyle pat diye hamile kalamıyoruz özeliz yaniyerimseniben

merhabalar bende 2 yıllık evliyim ve 7 aydır bebek istiyoruz ama henüz olmadı her ay hayal kırıklığına uğruyoruz ve aşırı üzülüyorum ama 2-3 aydır stres yapmamaya çalışıyorum ama nereye kadar tartışılır...7 ayın öncesindede eşim askerdi 7 ay oldu geleli:)

tskler belenay abla bıraz rahatladım yazdıklarını okuduktan sonra ıcımde korku vardı cunku cok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…