Gebe kalamayanlar buraya.....

Merhaba Bende sizler gibi anne olmayı dusleyenlerdenim yaklasık 8 aydır deniyoruz.. bizde de hiç br problem yok cok sukur ama ben stres yaptıgım için olmuyor herhalde.. (diye dusunuyorum) biraz kendimi rahatlatmak için sizlerle paylaşmak istedim.. bu stresi yenmenin bir yolu varmı.. cok ugrasıyorum bu ay gebelkle ilgili hicbirsey yapmıcam unutucam diyorum ama bir turlu olmuyor..[/QU

canım ins olur bende de aynı sorun var hiçbir sorunumuz yok ama 9 aydır uğraşıyoruz bu ayda olmadı çok üzülüyorum

canım 8-9ay çok kısa bi zaman.en az 1yıl diyor doktorlar.sorun edecek bişey yok.bak benim 3yıl bitti.ben çok fazla dert etmiyorum.herşey allahın taktiri.enazından yaşım genç diyorum teknoloji ileride diyorum bi şekilde teselli ediyorum.benimde aşılamamın 4.günü sonucuma 11gün var.inş.herşey güzel olur hepimiz için..

Arkadaşlar merhaba,
Bende 2,5 yıllık evliyim son 5 aydır deniyoruz ama olmadı eşimin bekarken varikosel ameliyatı geçirmiş olması bizi endişelendirdiği için hemen doktora gittik. Sperm tahlili yapıldı sayı iyi ama morfolojik bozukluk tespit edildi. Normal iş görür sperm miktarı %10 çıktı. Daha sonra doktor tedavi süreci içinde beni değerlendirmeye aldı. Geçenlerde muayenemi oldum yumurtalıklarım iyi çıktı,hormon testlerimi yaptırdım onlarda iyi sadece prolaktin hormonu biraz yüksek oda problem yaratacak türden değilmiş. Doktorumun amacı benim bütün verilerimi değerlendirip bende sorun yoksa aşılama eğer bendede sorun varsa direk tüp bebek yöntemine başvurmak. Beni endişelendiren ise şu an çektirmek zorunda olduğum ilaçlı rahim filmi. Sizden bu konuda yardım istiyorum. daha önce yaptıranlar varsa ağrılı olup olmadığını söylerse çok sevinirim. Eğer ağrı oluyorsa anestezi yaptıracağım. Şimdiden teşekkürler.

CADIARZUArkadaşlar merhaba,
Bende 2,5 yıllık evliyim son 5 aydır deniyoruz ama olmadı eşimin bekarken varikosel ameliyatı geçirmiş olması bizi endişelendirdiği için hemen doktora gittik. Sperm tahlili yapıldı sayı iyi ama morfolojik bozukluk tespit edildi. Normal iş görür sperm miktarı %10 çıktı. Daha sonra doktor tedavi süreci içinde beni değerlendirmeye aldı. Geçenlerde muayenemi oldum yumurtalıklarım iyi çıktı,hormon testlerimi yaptırdım onlarda iyi sadece prolaktin hormonu biraz yüksek oda problem yaratacak türden değilmiş. Doktorumun amacı benim bütün verilerimi değerlendirip bende sorun yoksa aşılama eğer bendede sorun varsa direk tüp bebek yöntemine başvurmak. Beni endişelendiren ise şu an çektirmek zorunda olduğum ilaçlı rahim filmi. Sizden bu konuda yardım istiyorum. daha önce yaptıranlar varsa ağrılı olup olmadığını söylerse çok sevinirim. Eğer ağrı oluyorsa anestezi yaptıracağım. Şimdiden teşekkürler.

canım endişelenmene gerek yok.sadece adet sancısının en ağır şekli.karına şiddetli bir sancı giriyor.ama en fazla 5dk.sürüyor.ben yapı olarak çok hassasım katlandım.dayanılmayacak bişi yok.allah yardımcın olsun canım..

Arkadaşlar merhaba,

canımben çektirdim çokda korkulacak birşey yok adet sancısı gibi bir sancı oluyor oda sadece ilacı veririken sıkmassan birşey olmaz bana doktor bir ağrı kesici verdi filmden önce o kadar rahat olursan kolay olur bende gözümde büyüttüm hep erteledim filmi çektirdikten sonra çok güldüm kendime bunun içinmi stres yaptım diye hastaneden çıktım işe gittim o kadar yani hiç korkma sıkma kendini ve bir an önce yaptırki tedaviye başlayabilesinyerimseniben

canımben çektirdim çokda korkulacak birşey yok adet sancısı gibi bir sancı oluyor oda sadece ilacı veririken sıkmassan birşey olmaz bana doktor bir ağrı kesici verdi filmden önce o kadar rahat olursan kolay olur bende gözümde büyüttüm hep erteledim filmi çektirdikten sonra çok güldüm kendime bunun içinmi stres yaptım diye hastaneden çıktım işe gittim o kadar yani hiç korkma sıkma kendini ve bir an önce yaptırki tedaviye başlayabilesinyerimseniben
canım sana ne tedavi oldu bişiy sorucaktım aşılama falan yaptırdın mı

canım sana ne tedavi oldu bişiy sorucaktım aşılama falan yaptırdın mı

yok ben gonaphene kullandım çatlatma iğnesi yani yumurtlama takibi yapıldı bir kez daha yapılacak olmazsa aşılamaya geçeceğiz kısmet bakalım ama bildiğim bir şey varsa cevaplamaya çalışırım

yok ben gonaphene kullandım çatlatma iğnesi yani yumurtlama takibi yapıldı bir kez daha yapılacak olmazsa aşılamaya geçeceğiz kısmet bakalım ama bildiğim bir şey varsa cevaplamaya çalışırım

ok canım aşılamayla ilgiliydi.sağol yinede

arkadaslar 13 aylık evlıyım ve son 8 aydır korunmuyoruz ama hala tık yok bu olay benım cok canımı sıkıyo, daha onceen doktora gıtmıstım rahım terslıgı oldugunu soledı ama bunun gebelıge kesınlıkle engel olmadıgını soledı sadece zamanı uzatır dedı, ama artık bende yeterınce uzun oldu bende anne olmak ıstıyorum, bu arada gunumden 2 gun gectı ınsallag dıcem ama kendımı umutlandırmakta ıstemıyorum.:çok üzgünüm:

arkadaslar 13 aylık evlıyım ve son 8 aydır korunmuyoruz ama hala tık yok bu olay benım cok canımı sıkıyo, daha onceen doktora gıtmıstım rahım terslıgı oldugunu soledı ama bunun gebelıge kesınlıkle engel olmadıgını soledı sadece zamanı uzatır dedı, ama artık bende yeterınce uzun oldu bende anne olmak ıstıyorum, bu arada gunumden 2 gun gectı ınsallag dıcem ama kendımı umutlandırmakta ıstemıyorum.:çok üzgünüm:

canım benimkide öyle fakat ben şuana kadar 3-4 doktora gittim kimse bana biraz geç olur falan demedi.zaten benimde 3yıl oldu.bilemem belki etkendir..

merhaba ellis .sakın filmi geciktirme canım.çok rahat ve sorunsuz inan.ben hiiiççç bişe hissetmedim.zaten önce ağrı kesici vuruyolar sonra ilacı veriyo çok rahat.en azından çatal derdi yok:)

belenay sende izmirdensin bende sana birşey sorucaktım hangi dri gidiyorsun bende iyi bir dr. arıyorumda cevap verirsen sevinirim.

merhabalar
biz de yeni ögrendik normal yolla cocuk sahibi olamayacagımızı.esimin sperm sayısı cok az tüp bebege baslayacagız
ilaclı rahim filmini ben de cektirdim devlette ve seni korkutmak gibi olmasın ama benim canım cok yandı.belki bünyem hassas olabilir ama aglayarak bagırarak gerceklesrti.rahime bir alet yerlestiriyorlar o esna da cok agrıdı ve ilacı enjekte ediyorlar o sırada canım cıktı gercekten ben sana anestezi ile yaptırmanı tavsiye ederim ama bünyemn saglamsa ve dayanırım olur biter diyorsan cektir tabi
özelde benim duyduguma göre 200-300 ytl alıyorlarmıs tercih meselesi tabiki
sevgiler

merhaba arkadaşlar ben 6 yıllık evliyim.birtane kızım var.bir buçuk yıldır ikinci çocuk için uğraşıyoruz.ne eşimde ne de bende bir sorun yok.rahim filminden yumurtlamaya kadar fakat olmadı.şu an gonal f kullanıyorum.3. günüm inşallah bundan bir sonuç alırız.aranızda kullanan varmı acaba???allaha emanet olun birgün hepimiz burda bebişlerimizle ilgili konuşuruz inşallah amin

merhaba arkadaşlar ben 6 yıllık evliyim.birtane kızım var.bir buçuk yıldır ikinci çocuk için uğraşıyoruz.ne eşimde ne de bende bir sorun yok.rahim filminden yumurtlamaya kadar fakat olmadı.şu an gonal f kullanıyorum.3. günüm inşallah bundan bir sonuç alırız.aranızda kullanan varmı acaba???allaha emanet olun birgün hepimiz burda bebişlerimizle ilgili konuşuruz inşallah amin
ilki normal yollamı olmuştu.olsun dert etme enazından senin 1tane var.onu bağışlasın allah sana.kullandığın yumurta geliştirici dimi.

evet canım ilki normal oldu.evlendim 3. ayda hamile kaldım.Allah herkesin evladını anne babasına bağışlasın rabbim benimkinide.kullandığım ilaç gonal f iğne.yumurtlama için.ama benim yumurtlama sorunum yoktu.sırf gebelik şansını arttırmak için.allah isteyen herkese nasip etsin rabbim....sen kullandın mı?

bende puregon kullandım iğne.aynı düzeyde iğneler zaten.valla benim hap ile hep 1tane gelişiyordu.iğneylede 1olursa diye korktum fakat çok düşük dozda yapmama rağmen.çok hızlı gelişti.6yumurta ile aşılama yapıldı.doktor fazla ama dedi.inş.fayda sağlar canım sanada.aşılama falan olmıycak dimi.benimde daha 4gün oldu aşılama olalı bakalım sonuçta güzel olur umarım.

X