Gebe kalamayanlar buraya.....

ayrıca dün kontrol günümdü doktorum muzocuğuma gittim,(yaşlı ama karizmatiktir doktorum,özellikle sesi)adetimin 1.günüydü 6 gün klomen kullandım.dün 13 mm di.yarın estradiol E2 tahlili istedi,salı günü tekrar görüşelim dedi...neden naz yapıyo bu yumurtalarım anlamıyorum....yumurtalar bu kadar nazlı ise inşallah bi bebişim olduğunda o da çok nazlı olacak heralde...yandık walla....allah o günleri görmeyi nasip etsinde...ya 13.günde 13 mm olması normalmi sizce arkadaşlar...daha büyürmü acaba salı gününe kadar...

hu huuuuuuuu... bende geldim...Bizde nerdeyse 2 senedir çocuk için uğraşıyoruz.1 seneyi geçkindir hadi olsun aman biraz daha bekleyelim ha oldu ha olacak derken CADIARZU1 seneye yakındırda olsun diyoruz ama yok olmuyor..Hayırlısı diyelim arkadaşlar..Sevgiyle kalın

slm arkadaşlar bizde 2 aydır bebek istiyoruz bunun için de bu ay hergünü değerlendirdik :)inş bu ay olur

slm kizlar bizde 2 senedir deniyoruz bu ay ilk defa adetim 6gün gecikti ve bende tabiki herhalde hamileyim diye ümütlendim ama adet oldum dün

cnm merhaba en az 18 mm olması gerekiyor bildigim kadarıyla,sen klomen ile asılama olacaksın?sorun neydi cnm:uhm:

bende 1.5 senedir hamile kalamıyorum.Allaha şükür ikimizde de sorun çıkmadı ama nedendir bir türlü olmuyor işte.bu ay takvim metoduna başlayacaz doktor kontrolunda.acaba bu metodla hamile kalan varmı ??

peki doktora gittin mi hiç ? benimde aynı şekilde 1 seneden fazladır olmuyor ama ben çok mutsuzum.sanırım olmamasının sebebide benimde çok ama çok bebek istiyor olup bunu stres yapmamsenağlama

gecmiş olsun bitanemm....tedavinin hangi asamasındasınız?sorun ne cnm..?insallah en kısa zamanda hepimiz buraya sevinçli haberlerimizi yazarız.aaaammmiiinnn...

bende 2,5 yıllık evliyim ve benimde bebişim olmuyo dr gittim plikislik over dedi ve 1 aydır tedavi görüyorum klomen verdi ve yumurtalıklarımda büyüme olmadı drum yumurtalıkların dürençli olduğunu söledii o kadar çok bebişim olmasını istiyorumki anlatamam rabbim tün isteyen anne adaylarını hayırlısını veriri inşallah gel artıkın bebişim annen ve baban seni bekliyo üzme bizsenağlama

bende 2,5 yıllık evliyim ve benimde bebişim olmuyo dr gittim plikislik over dedi ve 1 aydır tedavi görüyorum klomen verdi ve yumurtalıklarımda büyüme olmadı drum yumurtalıkların dürençli olduğunu söledii o kadar çok bebişim olmasını istiyorumki anlatamam rabbim tün isteyen anne adaylarını hayırlısını veriri inşallah gel artıkın bebişim annen ve baban seni bekliyo üzme bizsenağlama

Kizlar Bende Ikinci Bebek Için Uğraşiyorum....
ç.iğnesi +klomen Tedavisi Bende Işe Yaramadi....
1 Seneyi Geçti Ve Ben Hala Bekliyorum... Artik çok Yoruldum....ve Her Ay Su-onu Dibe Vurmaktan Yoruldum....öle Bişi Ki,adet Olunca Bile -yok Yok Kesin üstüne Görmüşümdür Deyip Test Almaya Koşuyorum....ya Galiba Deliriyorum...

yok merak etme onu ben de çok yaptım..allah çocugunu bağışlasın..ben de daha birinci de yok...her adet gördüğümde acaba düşük mü diye kafayı yiyodum

merhaba
bende 1 senelik evliyim ve 6 aydir korunmuyoruz. bizdede olmadi. her ay adetimin gelmemesi icin yalvariyorum ama olmuyor iste. bu ayda 4 gun gecikti ama sanmiyorum. cunku sadece goguslerimin ucu agrio ve baska belirti yok. yinede allaha sukur ediyorum zamani gelince bebisimin bana gelecegini biliyorum. oda gelmeyi bekliyor ve gelicek buna inaniyorum....

Hepimiz buna o kadar çok inanıyoruz ki canım bu inancımız olmasa ne yapardık bilmiyorum. Allah inancımızı yitirmememiz için bize güç versin.

CANIM fsh kaç senin benimde biraz yüksek ama dr. çok yüksek değil diyor benim de hep kafama takılıyor bu fsh

gonaphen kullandım 4 yıllık evliyim 2.5 yıldır kullanıyom ara ara 3 aşılama yapıldı ve tutmadı lütfen iyi bir doktor bulunuz doktorumu değiştirdim aynı doktorda 2.5 yıl çok uzun bi zaman dedi yeni doktorum 3 ay içersinde Allahın izniyle seni hamile bırakırım dedi bu ilaçları 3 aydan fazla kullanmayın dedi ufak bi enfeksiyonum varmış o iyleşmeden 10 tane aşılama tüp bebek yapsamda olmaz dedi iyi bi doktor bulun

bende 6,5 yillik evliyim sadece 1 sene korunduk ara ara doktora gitsekte esimin isi sebebiyle gidemiyorduk cunku o zamanlar isvicredeydik doktorda fransadaydi vede muayene gunu sali ve persembeydi.1,5 sene once fransaya donduk doktora gittik bi problemimiz olmadigini soledi tek sorunum kilolarim kilo vermemi soledi ama ben hala ayniyim yaaa keske biraz inat edebilsem bebislerim icin.bu ay adetim olunca renkli ultrasona giricem ve sonra doktordan randevu alicaz ama beni hala bole gorurse adam ne dese haklidir valla aranizda benim gibi olan arkadaslar varmi yoksa sadece benmiyim of ya caba sarfettigimde yok duzenli ve hafif beslensem hemende kilo veriyorum

larencim esimde varikosel cikti 1yil önce ama amaliyt oldu iyilesti allaha sükür sirf bebis icin 3 aydirda sigara icmiyor onunda baya bi etkisi olusormus sen tedavimi görüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…