- 13 Ağustos 2007
- 839
- 0
- 42
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
ayrıca dün kontrol günümdü doktorum muzocuğuma gittim,(yaşlı ama karizmatiktir doktorum,özellikle sesi)adetimin 1.günüydü 6 gün klomen kullandım.dün 13 mm di.yarın estradiol E2 tahlili istedi,salı günü tekrar görüşelim dedi...neden naz yapıyo bu yumurtalarım anlamıyorum....yumurtalar bu kadar nazlı ise inşallah bi bebişim olduğunda o da çok nazlı olacak heralde...yandık walla....allah o günleri görmeyi nasip etsinde...ya 13.günde 13 mm olması normalmi sizce arkadaşlar...daha büyürmü acaba salı gününe kadar...
hu huuuuuuuu... bende geldim...Bizde nerdeyse 2 senedir çocuk için uğraşıyoruz.1 seneyi geçkindir hadi olsun aman biraz daha bekleyelim ha oldu ha olacak derken CADIARZU1 seneye yakındırda olsun diyoruz ama yok olmuyor..Hayırlısı diyelim arkadaşlar..Sevgiyle kalın
hu huuuuuuuu... bende geldim...Bizde nerdeyse 2 senedir çocuk için uğraşıyoruz.1 seneyi geçkindir hadi olsun aman biraz daha bekleyelim ha oldu ha olacak derken CADIARZU1 seneye yakındırda olsun diyoruz ama yok olmuyor..Hayırlısı diyelim arkadaşlar..Sevgiyle kalın
merhaba
bende 1 senelik evliyim ve 6 aydir korunmuyoruz. bizdede olmadi. her ay adetimin gelmemesi icin yalvariyorum ama olmuyor iste. bu ayda 4 gun gecikti ama sanmiyorum. cunku sadece goguslerimin ucu agrio ve baska belirti yok. yinede allaha sukur ediyorum zamani gelince bebisimin bana gelecegini biliyorum. oda gelmeyi bekliyor ve gelicek buna inaniyorum....
CANIM fsh kaç senin benimde biraz yüksek ama dr. çok yüksek değil diyor benim de hep kafama takılıyor bu fshkızlar merhabalar...
benimde bir evladım var...
ama 1 yıldır bebek için çabalıyoruz...
fsh yüksek çıktı...
klomen kullandım ç.iğnesi oldum..:1no2:
yumurtalar gelişti hemde bayağı iyi dedi dr. ama bebek olmuyor...kafamçokkarıştı
artık iyice umutsuzluğa kapıldım...:uhm:
sürekli ağlıyorum...senağlama
her ay kendimi hamiş ilan ediyorum... işte kasık ağrısı,bel ağrısı,hassasiyet bu defa hamiyeyim diyoe bide utanmadan kendime yandaş buluyorum tezimi destekleme amaçlı...:çok üzgünüm:
ama yine sonuç hüsran tabi...senağlama
ayrıca regli oluyorum ....ama bu defada kesin üstüne görmüşümdür diye test almaya koşuyorum....:sm_confused:
galiba deliriyorum......tatlicadiarzu