Gebe kalamayanlar buraya.....

klomen bendede işe yaramadı iki defa bir kaç aryla kullndım ç.iğneside vuruldum am işe yaramadı yumurtalar büyüyor çatlıyorda ama bebek olmuyor

selam melos..canım mesajını şimdi gördüm...benim 1,5 yıldır çocuğum olmuyor.herşeyi yaptırdım.hormanlarım normal,yumurtalıklarım çalışıyor,tubeler açık,eşim sağlıklı,rahim kalınlığı çok ii...vs.ama olmuyo hayırlısı.bu ay gonal f çatlatma iğnesi oldum bilirsin işte...şu an beklemedeyiz adetime daha on gün var.benim birtane çocuğum var allaha çok şükür..ama ikinciyi de çok istiyoruz ama olmadı inşallah olacak :) doktorum bir tane çocuğun olduğu için şansımız daha yüksek diyo ama ekliyo''bebek bebek dersen olmazz''ama nasıl yaaa...ayy içim boşalttım birden ne doluymuşum ya..canım çok öpüyorum seni

bende gonal f kullandım en son 5 aydır tedavi görüyorum ve her ay hastalanacakmıyım diye beklemekten sıkıldım. bu gün doktorumlar görüştüm tedaviye 4 ay ara verdim biraz kendime gelicem. aldığım ilaclar kiloda aldırıyo onada sinir oluyom(vicuttan su atımını azaltıyomuş falan filan..)Sonuçta Allah ne zaman nasip ederse o zaman olucak. 4 ay aradan sonra direk tüp bebek olayına girmek istiyorum. doktorum bütün aşamaları yapalım sonra dedi. daha aşılama bile yapmadık.başka bi doktora gidip görüşücem.
Allah hepimize hayırlısını versin.

ya bişe soracam. bu rahimdeki yara hakkında bilgisi olan varmı? yakmak lazım dedi doktor ama ben korktum. acaba çocuk olmasını geciktiri mi?
bir de biz 5 aydır(çocuk istediğimizden beri) ovulasyon zamanı gün aşırı ilişkiye giriyoruz. hergün olursa spermlerin kalitesi düşer diye. acaba böyle bişi varmı? hergün yapsak şansımız artar mı?

slm galiba aynı kaderi paylasıyoruz canım....Allahtan hayırlısı...ins.olur

selam arkadaşlar. bizde 2,5 yıllık evliyiz 1,5 yıldır da bebek istiyoruz.klomen ve gonaphene kullandım, 2 aşılama oldum ama sonuç negatif hep. farkettimde epey muhasebeci var aramızda. sanırım muhasebeciliğin stresi yetiyor bayanlar için.gökmen sen de muğladanmışsın.maalesef bebek fikrini kafadan atmak mümkün olmuyor arkadaşlar. bütün bayanlar için hayırlısı olsun.

biryerde okumuştum stres kısır yapmazmış kısırlık stres yaparmış..ama streste prolaktin hormonunu yükseltirmiş buda hamile kalmayı zorlaştırırmış..kısır döngü işte ama aramızda o kadar unutunca hamile kalan varki ! ilginç!! :)))

arkadaşım yarayı yaktır yara dondursanda bı faydası olmaz yakılması lazım hemen o zaman hamıle kalırsın Allahın ıznıyle

10 aydır ugraşıyorum bu ay biterse 11 olcak 1 kere gonphane ve çatlatıcı kullandım oda kist yaptı.dr degiştirdim şimdi nisanı bekliyoruz tedaviye başlıycaz herşey normal ama olmuyor artık o çizgiyi ben göremiycekmişim gibi geliyor adetim dün veya bugün olmama gerekiyordu olmadım test yaptım tek çizgi. umutsuzum yani

lütfen umutsuzluğa kapılmayın :1no2: Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun.Stres,sıkıntı üzüntüde bazı şeylere engel oluyor.Sabır sabır....a.sSağlıcakla kalın

bende pko var.yumurta oluşuyor çatlatma iğneside oldum fakat şu ana kadar bişi olmadı.tedavimin 4.ayındayım sizce yenimiyim daha. nekadar süreceğini Allah bilirde doktorlar ne zamandan sonra tüp bebeği öneriyorlar acaba bileniniz varsa söyleyebilirmi?

meryemcim,eğer yumurtlama ilacın hap şeklindeyse bundan sonra iğneye geçebilirsin..yani yumurta gelişene kadar iğne sonra yine çatlatma iğnesi..buda olmazsaki inşallah tutar gerek kalmaz aşılama olursun .bence sen hiç bunları düşünme sonraki aşamayı düşündünmü ona inanıyosun ve inandığın gibi oluyo sen hamile kalacağına inan.ben bugün doktara gittim canım.ve adet oluncamı gelecem dedim doktorum çok kızdı belki olmayacaksında geleceksin hemen kararını vermişsin dedi.. haklı aslında

selammm bendede aynısı var ben 2 defa hapla klomen le tedavi gördüm ama işe yaramadı sonrada bıraktım şimdi tedavi falan görmüyorum

canım klomene cevap vermiyorsa yumurtalarınız iğneye geçmeniz lazım doktorunuzla bu konuyu konuşun bence bazıları oyalamaktan başka bişey yapmıyor çünkü

bende daha 8 aylık evliğim çocuğum yok daha ama olmaz diye çok korkuyorum içimde sıkıntılar var bir an önce denemek istiyorum ama evliliğim daha yeni bir sene geçmesini istiyorum sıkıldım bu durumdan ne yapmalıyım sizce?

testlerini yaptır. eşinde sperm testi yaptırsın. bi sorun yoksa korunursunuz. var gibiyse korunmasız girersiniz ilişkiye. nasıl olsa sorun varsa zaman alıyor gebelik. ben tahlil yaptırdım evliliğimin 10.ayında. hormonlar biraz sorunlu çıktı. öyle olunca bizde korunmayı bıraktık. şimdi 15 aylık evliyiz ve daha bebişimiz yok

selamlar.bende sizdenim.7 yıllık evliyim.benimde bebişim yok.eşimde sperm sayısı azlığı ve hareketsizliği bendede pko var.bu ay ilk aşılama tedavime başladım.inş bizlerde bebeklerimize kavuşuruz.

haklısın canım bizde aynı şeyleri yaşıyoruz ama benimçok ciddi kilo problemim var bir kaçdrla görüştüm kimi sebebdir diyor kimi etkilemez fikri olan varmı

arkadaşlar şu anda kimse yok galiba
2 farklı dr la görüştüm 1,5 yıllık evliğim düğünden sonra 30 kilo aldım hiç korunmadık fakat çokda üstüne düşmedik son 5-6 aydır drlarla görüştüm ilk görüştüğüm dr glokobin diye bir prolaktin hormonu ilacı verdi ikinci dr önce ganopane diye bir ilaç verdi etsisi olmayınca 15 kilo ver öyle gel dedi sizce neye inanmalı
birde hızlı kilo için şok diyetlerden uygulasan gebelik için olumsuz etkisi olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…