Gebe kalamayanlar buraya.....

canım merhaba bence korkulacak bir şey yok bence iltihabın temilens,n hamile kalırsın bu şekilde çok hamile kalan var testlerde bildiğim kadarıyla adetin 3. günü yapılması gerekiyor
geçmiş olsun

benim bir çocugum var 9 yasında.bende maalesef 5 yıldır ikincisine ugrasıyorum.cocugum tek kalsın istemiyorum.Aranızda benimle aynı kaderi pylaşan var mı arkadaslarr?varsa lütfen paylasın...

merhaba canım bende seninle aynı kaderi paylaşıyorum benimde 9 yaşında bir oglum var 4 yıldır ona kardeş istiyoruz ama olmadı şansa bak hemde aynı şehirdeyiz dr gidiyor musun

bende 2 yıllık evliyim.ilk bir yıl doktora gitmeyin dediler bende gitmedim.ama bir yıldan sonra doktora gittik.eşimdede bendede hiçbir sorun yok ama olmuyor.aşılama yaptırmayı düşünüyoruz. stres yapmayın diyorlar ama demesi kolay benimde etrafımda hamile kalan arkadaşlarım çok onları gördükçe dahada fazla çocuk istiyorum.

merhaba aum gercekten aynı kaderi paylasıyoruz.doktora gittim evet (konya hospital) fakat hersey temiz cıktı sen gittin mi pekii?sana ne soylediler paylasırsan sevinirim buna cok ihtıyacım var gorusemk uzere...

bende bugun doktora gitttim ve ymurtlama ilacı verdi klomofimen die bi illaç bi sürüde tahlil verdi tahlillere bakmadan bişi demedi ama biraz zorlu bi süreç olabilir dedi polikistik overden şüpheleniormus tahlilleri adetin 3. günü yaptır dedi çok stres yapma dedi stres tedavinn cevabını geçiktirirmiş

selam,bencede stress yapmamaya çalış,benim 2 arkadaşımda polikistik over vardı ve şuan ikisininde çok sağlıklı bebekleri var.tabiki burda olan tüm arkadaşlarımız ben dahil bebek sahibi olabilmek için sabırsızlanıyoruz,yaşadığımız çevreden dolayı daha çok sıkıntılar çekiyoruz.çocuğu olanlar acıyarak bakıyor aaa onun olmuyor diye.ben 2 yıldır bunları yaşıyorum bende endometriosis ve miyom var,yani iki hastalık birden.Allahım hepimize şifa versin ve sağlıklı bebekler nasip etsin.

canlarım çoook teşekkür ederim bilgi verdiğiniz iiçin a.s.
bende ona göre gideyim artık bu adet dönemimde

selam kızlar baktımda herkes 3 5 yıldır olmuyor dior ben 6 yıldan beri bekliiyorum senağlama allahım nolur bizleri gör dualarımızı kabul et bizelerin kucanada bebiş ver :CüvCüv:

merhaba aum gercekten aynı kaderi paylasıyoruz.doktora gittim evet (konya hospital) fakat hersey temiz cıktı sen gittin mi pekii?sana ne soylediler paylasırsan sevinirim buna cok ihtıyacım var gorusemk uzere...

merhaba canım ben selçuklu hastanesine gittim hikmet beye sonrada güler altıntepeye ikiside ayrı şeyler söylüyor bende artık bıraktım çok kilo aldım klomen yüzünden benim herşyim normal rahim filmi de temiz çıktı ama olmuyor sorun ne gerçekten bende anlamadım anladıgım tek şey allah bize bir tanede olsa vermiş şükür ediyorum allah onlar uzun ömür versin çünkü çok zor biir şeymiş allahım olmayanlara nasib etsin çok zor bir süreç sabır gerekiyor bence zamanı var veya benim için hayırlı değil böyle düşünüyorum allah yardımcın olsun senin de mi sorun belli değil görüşmek üzere

selamlar aum,bendede hersey temiz cıktı canım,bende rahim filmi cektirdim hersey temiz cıktı bendede.en son bende hikmet beye gittim oda bi sorun yok dedi intihab yok dedi bakalım artık bende senin gibi dusunuyorum canım en azından bir cocugum var.Allahtan hayırlısını istiyorum bende belkide benim icin bu daha hayırlı.bende klomen kullandım gercekten kilo yapıyo.canım benim rabbim hakkımzda hayırlısı neyse onu versin tekrar gorusmek uzrere canımm...

slm arkadaşlar ben 8 senelik evliyim 6 yaşında birinci sınıfa giden bi oğlum var 2. bebeği düşünüyoruz 1 sene olmasına rağmen hamile kalamadım bu arada benim rahimde ters napacağımı bilmiyorum ama şu an iltihabım var napacağımı bilmiyorum

seni çok iyi anlıyorum nevin aynı dert bendede var 2.5 yıldır uğraşıyorum polikistik over var bende takma olur diyolar ama kolay sanıyolar ne çektiğimi bi ben niliyorum inşallah hepşmiz hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız yüce rabbim o annelik duygusunu bizede en kısa zamanda tattırır inşallah cnm

merhaba kızlar bende 2,5 yıldır doktora gidiyorum ama tabii bu arad çok yıprandım
şimdi doktorumu değiştirmdim 3 aydır yumurtlama takibi yapıyor klomen kullanıyorumbakalım sonuç ne olcak

merhaba arkadaşlar. ben pco luyum. ve glukofen tedavisi görüyorum. adetlerim inanılmaz düzensiz. ve şimdi göğüslerimin uçlarında şiddetli bir acı mzellikle sol yumurtalığımda bıçak saplanması gibi bir ağrı var. ve yumurtlama döneminde olan akıntı bende 10-15 gündür devam ediyor. mide bulantım hafif var ama glukofendende olabilir diye düşünüyorum. korunmadığım için hamile olma olasılığım da var. ama ben nasıl anlayacağım? yani adetimin gecikip gecikmediğini anlayamam zaten düzeni yok. hamilelik testini yapsam belki şu an erken ona da güvenemem. beta hcg testi yaptırsam acaba zamanı gelmişmidir onu da bilmiyorum. çok kafam karıştı ne olur yardım edin

bi kac kez adet dönemnde ilşkiye girdim bu neden olmus olabilir mi 8 aydır korunmuyorum hala olmadı cocugumuz ama dohtora gittim herhangi bir sorun yok dedi ama burdada okuyunca aklımda kaldı

merhaba canım bende ikinciyi istiyorum ama olmadı bence iltihabın varsa kolay antibiyotiklerle geçer benimde rahmim ters bütün gittiğim dr lar bebek olmamasına mani olmadıgını söylediler işallah en kısa zamanda hamile kalırsın bence dr gitmeyi ihmal etme

hepiniz sorunlarınızla yüzleşmiş cesur kadınlarsınız..bense daha ne derdim olduğunu bile görmeye tahammül edemeyecek kadar korkağım..çünkü bu tedavi süreci beni çok korkutuyor..hayalkırıklığı yaşamak istemiyorum..
Sağlıkçı olmama rağmen terzi kendi söküğünü dikemez hesabı ihmal ediyorum herşeyi..ondan sonra da hamile kalamıyorum diye üzülüp duruyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…