A
aum
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.201
canım merhaba bence korkulacak bir şey yok bence iltihabın temilens,n hamile kalırsın bu şekilde çok hamile kalan var testlerde bildiğim kadarıyla adetin 3. günü yapılması gerekiyorkıslar ya ben bişisorcam sıse
11 aylık evlıyım
sımdı bende 4-5 aydır cocuk ıstıyorum ama olmadı bundan ıkı ay once dra gıttım dr ıltıhapvar dedı ılac verdı
folık asıte basla dedı 3 ay olmazsa gel testlerını yapalım dedı
sımdı bu ay sonunda gıtmem lasım testler ıcın
ama adet gunumu gıdıcm yoksa normal bı gundemı farkedıyomu
bılıomusunuz acaba ?
benim bir çocugum var 9 yasında.bende maalesef 5 yıldır ikincisine ugrasıyorum.cocugum tek kalsın istemiyorum.Aranızda benimle aynı kaderi pylaşan var mı arkadaslarr?varsa lütfen paylasın...
merhaba aum gercekten aynı kaderi paylasıyoruz.doktora gittim evet (konya hospital) fakat hersey temiz cıktı sen gittin mi pekii?sana ne soylediler paylasırsan sevinirim buna cok ihtıyacım var gorusemk uzere...
selam kızlar baktımda herkes 3 5 yıldır olmuyor dior ben 6 yıldan beri bekliiyorum senağlama allahım nolur bizleri gör dualarımızı kabul et bizelerin kucanada bebiş ver:CüvCüv:
merhaba.. Biz 4 senedir uğraşıyoruz banada hep stres yapma kafana takma olmayınca üzülme diyolar ama bunun mümkün olmadığını anlamıyolar.Bu bence mümkün değil heleki etrafındaki herkes şakır şakır çocuk doğuruyorsa off ya yine hamile kaldım dicek kadar kolay hamile kalabiliyosa...Stres en büyük düşmanımız ama artık en yakın arkadaşımız oldu maalesef..herkese hayırlısıyla sağlığıyla dünya güzeli evlatlar nasip olsun inşallah...herkese kolaylıklar..
slm arkadaşlar ben 8 senelik evliyim 6 yaşında birinci sınıfa giden bi oğlum var 2. bebeği düşünüyoruz 1 sene olmasına rağmen hamile kalamadım bu arada benim rahimde ters napacağımı bilmiyorum ama şu an iltihabım var napacağımı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?