- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #106.041
Merhaba 2 gün geçti adet gunumden gebelik testinde çift çizgi ama bir tanesi silik kesin olarak hamilemiyimdir bu durumu yaşayan var mı
canımın nasilsn :)Hafızalar hâlâ yerinde 
Merhaba kızlar benim ilk gebeliğim ana rahmine düştü ikizdi. Ama 9. Haftada kalp atışları durdu. 2 ve 3. Hamileliğim de dış gebelik oldum. Meğer bende kan pıhtılaşması varmış yeni öğrendim . Rahim filmi çekinicem bayram sonrası. Dış gebelik geçirip Rahim filmi nden sonra gebe kalabilen var mıdır aranızda. Umut olun nolur. 1 yılda 3 kere hamile kaldım.kucsgım hala boş
canımın nasilsn :)
Ayy maşallah ne güzel Rabbim size bagislasin :)İyiyim canım çok şükür. Tedaviler derken 2 yaş sendromu diyoruz artık.
Amin inşallah çok yoruldumGebe kalmada sorununuz yok. Rahim filmi sonrası gebelik şansı artıyor diyorlar. Ama bunun tekrar dış gebelik olmaması için bi çözümü var mı bilmiyorum. Rabbim hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah
Offf nasıl özledim herkesi... Buradaki uykusuz gecelwri... @mdk35selamlar
forumun en gedikli ve en eski üyesi geldi
arada sırada buralara bakan geçmişi özleyen herkese selamlar öpücükler. zorla kalınan hamilelikler ve 3 kayıptan sonra sonunda oğlumu kucağıma aldım. eylülde 3 yaşına girecek. buraya bir çare bir cevap aramaya gelenler pes etmeyin hiçbir şeyin ucunu bırakmayın ve inanmaktan vazgeçmeyin. doktorunuza güvenin ama araştırmaktan ve öğrenmekten vazgeçmeyin. bu yolda en büyük desteğiniz eşiniz ve sizi gerçekten anlayabilecek dostlarınız. ki ben onları bu forumda tanıdım canımın parçaları oldularmucizenin ne zaman ve ne şekilde geleceğini bilemezsiniz. misal senin tüp bebek dışında sağlıklı bir gebeliğin olmaz denilen ay tosuncuğuma hamile kalmam gibi. minik mucizenizin gönlünüze düştüğü gibi kucağınıza gelmesi dileğiyle esen kalın
Ayy maşallah ne güzel Rabbim size bagislasin :)
Amin inşallah çok yoruldum
Fırsat bulup giremiyoruz ki artıkOfff nasıl özledim herkesi... Buradaki uykusuz gecelwri... @mdk35bebeem ciftsariliyumurta yine gelelim buraya yaaa 4 yıl ince olduğu gibi...
Slm ablacim nasilsinAhahahaha delisin sen sabah sabah noluyor dedim :)
Nasılsın canım alıştın mı yeni evine ?Merhaba kızlar bende atanıza katılmak ıstıyorum ben ıstedıkten uc ay sonra hamıle kaldım fakat 20.haftamda kaybettım bebegımı 4 ay oldu saglık sorunlarıyla ugrasıyorum rahım yapısıklıgı olmus sımdıde onun ıcın operasyon olucam benım durumlar bu sızler nasılsınız