- 7 Mayıs 2013
- 1.541
- 967
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #106.021
Canim seninde oldumu bebeginAmin canim.hayirli cumalar.evet zamaninda az knusmadik burada.ses edinnn kizlarrrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim seninde oldumu bebeginAmin canim.hayirli cumalar.evet zamaninda az knusmadik burada.ses edinnn kizlarrrrr
Amin canim darisi basina. Benim ilki yaşasa bu ay 5 yasina girmis olacakti. Hersey nasipAllah anali babali buyutsun canim darisi biz bekleyen isteyenlere ben hala bekliyorum 5 yil oldu
Canim seninde oldumu bebegin
adıyla yaşasın
diğer kızlar ne yapıyor acaba ya gelen bi haber etsin
Merhaba nbr cnm.bende kavustum oglusuma cok sukur.18 mayista dogdu.Rabbim nerde isteyen bekleyen varsa tez vakitte nasip etsin ins.
Amin canim darisi basina. Benim ilki yaşasa bu ay 5 yasina girmis olacakti. Hersey nasip
Aa :) bizim de eylül 19 :)Benim oglumda eylülde 3 yasına girecek 2015li umutsuz olmayın Allah var
Ozlemene firsat birakmadigimdanÖzlemişim seni bebeem ama en çok emojileri
Evet ya cok sükürNasip. . Benimde 5 yaşına girmiş olacaktı.. Kaderimiz yaşadıklarımız birbirimizi kazandırdı
Amin canım herşeyi denedik doktorada gittik femara kullandım yumurta takimi yapıldı herşey normal yumurta çatlıyor atılıyor progestoron yüksek çıkıyor 21 günde şimdi ise eşim tahlil yaptırdı morfolojisi %2 çıktı şimdi ona sebep buluyoruz onun için uğraşıyoruz kısmet artık
canım bende 2. bebiş için uğrasıorum ,salı günü catlatma iğnem yapıldı oğlumda birde bir tutmustu bakalım bu sefer tutcakmıı beklemedeyim:))
bende 2,5 yıldır hamıle kalamıyorum pko teshişi konuldu ama allaha şükür yumurtlama porblemım yok 4 ay gonophene ve pregly tedavısı gördüm olmadı 7 aydır tedavı görmüyorum ve bu ay inş. tedavıme baslıyorum ve cok heyecanlıyım bir an önce adetım gelmesını ve doktora gıtmeyı istiyorum içimde tuhaf bır kıpırtı var hayırdır :)
CNm kürtajdan sonra adet olman lazım bende kürtaj oldum sonramı adetim düzene ce direk doktoruna git kontrollerini yaptır yada en yakın hastaneye git benceKizlar ben 29 mayista bos gebelikten dolayi kurtaj oldum ama hala adet olmadim 2 ay oldu doktora gittim adet sokturucu vermedi folic 1 verdi icsem bi zarari var mi adet olduktan sonra mi iceyim diye sormayi unuttum hastanede uzakta randevu falan gecikmeden iceyim mi bilemedim
Bazen bir sorun çıkması bile iyi bir şey en azından çaresi aranıp bulunuyor. ben kayıplarım olduğu zaman o kadar yırtındım ki sorunu bulmak için. herşey normalse ve hala olmuyorsa inan daha zor. morfoloji sanırım takviyelerle düzeltilebiliyor.Amin canım herşeyi denedik doktorada gittik femara kullandım yumurta takimi yapıldı herşey normal yumurta çatlıyor atılıyor progestoron yüksek çıkıyor 21 günde şimdi ise eşim tahlil yaptırdı morfolojisi %2 çıktı şimdi ona sebep buluyoruz onun için uğraşıyoruz kısmet artık
Sen de kimdin ya dur bakim hatırlayabilecek miyim hanım hanım öyle kolay unutulur musunuz acaba nasıl bebişler nasıl gidiyor annelikSlm kizlar nasılsınız :) Çok özledim ya sizi :) Beni hatırlayanlar yazsın:))
Slm kizlar nasılsınız :) Çok özledim ya sizi :) Beni hatırlayanlar yazsın:))