- 26 Eylül 2018
- 155
- 247
- 53
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #106.081
Rezerv düşükse hiç normal yolu bekleme derim ben bir daha tüp bebek dene .Merhaba ben de 3 yildir gebe kalamiyorum. Amh (yumurta rezervi) dusuk oldugu icin olmuyor. 2 ay klomen ve catlatma iğnesi ile denedik olmadi. Aralıkta tup bebek yaptirdik kimyasal gebelik oldu. Bu ağustosta 2. Tup bebek denememizi yaptık negatif sonuç aldım. Artık hiç umudum kalmadı. tekrar tup bebek istemiyorum. Başka doktora mi gitsem onu da bilmiyorum. Çok doktora gittim sonunda hep tup bebek dediler. Nasıl olacak bilmiyorum. Acaba normal yoldan olur mu. Sık sık mantar enfeksiyonu geçiriyorum acaba o mu engel diyorum.
Yaş kaç ?9 aylık süre 35 yaş altında isen normal .35 üstü isen yumurta geliştirme çatlatma olmazsa aşılama dene bence.Merhabalar, 2 Yıllık evliyim 9 aydır bebiş düşünüyoruz fakat olmuyor. 1 ay önce doktora gittim guatırım 4,93 tü 2 hafta ilaç kullandım ve şimdi 2 seviyelerinde. alttan muayene oldum vajinal enfeksiyon çıktı. doktorum fitil ve antibiyotik verdi kullandım ama sonucu nedir henüz bilmiyorum. hormon testinde de ovülasyonum düşük çıkmış yumurta geliştirici ve çatlatma iğnesi kullana bilirmişim. tabi şuan adetime 2 gün var hastalanırsam adetimin 21. günü gidip yumurtalıklarımı kontrol ettireceğim. ona göre iğne ve ilaç yazacak doktorum. benim gibi olan var mı acabainşallah hastalanmam da hamişimdir :)
Evet mantar enfeksiyonu gebeliğe engel olabiliyor.Merhaba ben de 3 yildir gebe kalamiyorum. Amh (yumurta rezervi) dusuk oldugu icin olmuyor. 2 ay klomen ve catlatma iğnesi ile denedik olmadi. Aralıkta tup bebek yaptirdik kimyasal gebelik oldu. Bu ağustosta 2. Tup bebek denememizi yaptık negatif sonuç aldım. Artık hiç umudum kalmadı. tekrar tup bebek istemiyorum. Başka doktora mi gitsem onu da bilmiyorum. Çok doktora gittim sonunda hep tup bebek dediler. Nasıl olacak bilmiyorum. Acaba normal yoldan olur mu. Sık sık mantar enfeksiyonu geçiriyorum acaba o mu engel diyorum.
Tup bebek maddi manevi çok zor. Tekrar denesem nasıl olur bilmiyorum olacak olsaydi 2 defa denedim birinde olurdu.Rezerv düşükse hiç normal yolu bekleme derim ben bir daha tüp bebek dene .
Haklısın çok zor ama 3.,4.5. yi deneyip başaran çok çift var .vazgeçme .zahide yetişin doktoruna çok iyi diyorlar tüp bebekte.Tup bebek maddi manevi çok zor. Tekrar denesem nasıl olur bilmiyorum olacak olsaydi 2 defa denedim birinde olurdu.
Ortalama ne kadar yapıyor tüp bebek ?sigorta karşılamıyor mu?Tup bebek maddi manevi çok zor. Tekrar denesem nasıl olur bilmiyorum olacak olsaydi 2 defa denedim birinde olurdu.
Mantar konusinda da klasik fitil ve krem veriyorlar.O anda geciyor ama tekrarlıyor. Ya adetim birer bitmez oluyor yada yeni adetin başlamasına 1 hafta kala oluyor.Evet mantar enfeksiyonu gebeliğe engel olabiliyor.
Zaten istanbul da bir merkeze gitmedim diye pişmanım çok. Sahife yetisin doktoruna gitseymisiz ama geçti artikOrtalama ne kadar yapıyor tüp bebek ?sigorta karşılamıyor mu?
Yaşım 27. Bakalım inşallah olur.Yaş kaç ?9 aylık süre 35 yaş altında isen normal .35 üstü isen yumurta geliştirme çatlatma olmazsa aşılama dene bence.
Doktorum kan pıhtılaşması ile bebeklerin kaybının alakası olmadığını söylüyor hala.perinatoloğa da gittim ben 2 gebeliğimde de .
Ben 3 yıldır bu testi yaptırayım dedim doktorlarıma,bebekler canlı doğduğu için alakası yok diyorlar.
Rahim ağzı her kontrolümde ölçülüyordu bir sorun yoktu.
Merhaba ben de 3 yildir gebe kalamiyorum. Amh (yumurta rezervi) dusuk oldugu icin olmuyor. 2 ay klomen ve catlatma iğnesi ile denedik olmadi. Aralıkta tup bebek yaptirdik kimyasal gebelik oldu. Bu ağustosta 2. Tup bebek denememizi yaptık negatif sonuç aldım. Artık hiç umudum kalmadı. tekrar tup bebek istemiyorum. Başka doktora mi gitsem onu da bilmiyorum. Çok doktora gittim sonunda hep tup bebek dediler. Nasıl olacak bilmiyorum. Acaba normal yoldan olur mu. Sık sık mantar enfeksiyonu geçiriyorum acaba o mu engel diyorum.
Merhabalar, 2 Yıllık evliyim 9 aydır bebiş düşünüyoruz fakat olmuyor. 1 ay önce doktora gittim guatırım 4,93 tü 2 hafta ilaç kullandım ve şimdi 2 seviyelerinde. alttan muayene oldum vajinal enfeksiyon çıktı. doktorum fitil ve antibiyotik verdi kullandım ama sonucu nedir henüz bilmiyorum. hormon testinde de ovülasyonum düşük çıkmış yumurta geliştirici ve çatlatma iğnesi kullana bilirmişim. tabi şuan adetime 2 gün var hastalanırsam adetimin 21. günü gidip yumurtalıklarımı kontrol ettireceğim. ona göre iğne ve ilaç yazacak doktorum. benim gibi olan var mı acabainşallah hastalanmam da hamişimdir :)
Rahim de falan da sıkıntı yok.ikizler polihidroamniosla erken doğdu normal doğumla,tek bebek plasenta dekolman erken doğum sezeryan.tüm bebeklerim 6 aylık doğdu canlı.hepsini kaybettim .Bende bu yüzden sürekli gittim. Gebelikte coraspin de kullandım. Perinatolog da diğer doktorlar genetik doktoru da pıhtılaşmanın gebeliğin ilk hastaların da etki edip sonlanma etkisi yaptığını söyledikleri için sordum. Çünkü 6 aya kadar gelmişsiniz. Başka bi durum olmalı . Dikiş atılması denendi mi ikinci gebelikte . Gerçi tek gebelik diye ihtimal verilmemiş olunabilir . Bazı bünyelerde rahim belli aydan sonra gebeliği erken sonlandırabiliyor. Uzun süre gebelik üzerine tedavi gördüğüm için bi çok insan hayat hikayesi okuduğum için. Haftasını tam hatırlamıyorum ama kendi gebeliğim de başka bi arkadaş vardı ilk gebeliğinde 35 ikinci de 32 ve üçüncü de 29 haftalarda doğum yapmıştı. Sorun olmamasına rağmen gebelikleri her seferinde daha da erken doğumla sonuçlanıyordu. Belki rahim boyutuyla da alakalı olabilir. Bu yolda iyi bir doktorla karşılaşabilmek çok önemli. Onlara sürekli karşılaştıkları için normal geliyor ama zorluğunu yaşayanlar biliyor
Serklaja gerek görmediler zaten rahim ağzı açılmadığı için acil sezeryana aldılar son bebekte.suyum geldi kan geldi ama rahim ağzı açılmadı.plasenta ayrılmasında anne hayatı da riske giriyor.Bende bu yüzden sürekli gittim. Gebelikte coraspin de kullandım. Perinatolog da diğer doktorlar genetik doktoru da pıhtılaşmanın gebeliğin ilk hastaların da etki edip sonlanma etkisi yaptığını söyledikleri için sordum. Çünkü 6 aya kadar gelmişsiniz. Başka bi durum olmalı . Dikiş atılması denendi mi ikinci gebelikte . Gerçi tek gebelik diye ihtimal verilmemiş olunabilir . Bazı bünyelerde rahim belli aydan sonra gebeliği erken sonlandırabiliyor. Uzun süre gebelik üzerine tedavi gördüğüm için bi çok insan hayat hikayesi okuduğum için. Haftasını tam hatırlamıyorum ama kendi gebeliğim de başka bi arkadaş vardı ilk gebeliğinde 35 ikinci de 32 ve üçüncü de 29 haftalarda doğum yapmıştı. Sorun olmamasına rağmen gebelikleri her seferinde daha da erken doğumla sonuçlanıyordu. Belki rahim boyutuyla da alakalı olabilir. Bu yolda iyi bir doktorla karşılaşabilmek çok önemli. Onlara sürekli karşılaştıkları için normal geliyor ama zorluğunu yaşayanlar biliyor
Ama şöyle de birşey duydum kan pıhtılaşması illa bebekte kalp durmasına neden olmuyor ,erken doğumu da tetikliyor bebek canlı doğabiliyormuş.benim doktorum kan pıhtılaşması ile ilgili değil dese de ben yeni bir gebelik durumunda iğne vurucam hergün .hayırlısı allahtan.Bende bu yüzden sürekli gittim. Gebelikte coraspin de kullandım. Perinatolog da diğer doktorlar genetik doktoru da pıhtılaşmanın gebeliğin ilk hastaların da etki edip sonlanma etkisi yaptığını söyledikleri için sordum. Çünkü 6 aya kadar gelmişsiniz. Başka bi durum olmalı . Dikiş atılması denendi mi ikinci gebelikte . Gerçi tek gebelik diye ihtimal verilmemiş olunabilir . Bazı bünyelerde rahim belli aydan sonra gebeliği erken sonlandırabiliyor. Uzun süre gebelik üzerine tedavi gördüğüm için bi çok insan hayat hikayesi okuduğum için. Haftasını tam hatırlamıyorum ama kendi gebeliğim de başka bi arkadaş vardı ilk gebeliğinde 35 ikinci de 32 ve üçüncü de 29 haftalarda doğum yapmıştı. Sorun olmamasına rağmen gebelikleri her seferinde daha da erken doğumla sonuçlanıyordu. Belki rahim boyutuyla da alakalı olabilir. Bu yolda iyi bir doktorla karşılaşabilmek çok önemli. Onlara sürekli karşılaştıkları için normal geliyor ama zorluğunu yaşayanlar biliyor
Benim eşim oldu 2.5 yıl önceselam kızlar eşi varikosel olan veya varikose ameliyatı yaptırmış olan varmı bana yardımcı olacak
bu konu hakkında bana biraz bilgi verebilirmisinBenim eşim oldu 2.5 yıl önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?