- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #105.821
1 hafta oolmuş neredeyse ama. Ben cuma ya da persembe baktirmistim negatifti sali 270 çıkmıştı :)Test dediğim gibi 27 ekimde yapmıştım 0.3 çıktı. Başka yapmadım. Perşembe günü randevum var. Bakalım neler olacak.
Maşallah. İdrar yaptım bugün negatif çıktı1 hafta oolmuş neredeyse ama. Ben cuma ya da persembe baktirmistim negatifti sali 270 çıkmıştı :)
Persembeye az kaldi bi bekleyelim bakalim :-/Maşallah. İdrar yaptım bugün negatif çıktı
Ignenin etkisi yaniltabilir en azindan 1 2 gün kalana kadae bekleyinKızlar adetime 10 gün kaldı ama çok sabirsizim igne vurulali 3 4 gün oldu ya nasil geccek on gün bilemedm adeti beklemeden 4 5 gün kala yapsam çıkar mı ki
Sabretcem yapmicam test falan ya umutlanmak istemiyorum adetim geçerse o zaman yaparimIgnenin etkisi yaniltabilir en azindan 1 2 gün kalana kadae bekleyin
sabredebilirsen tabi daha iyi de :)Sabretcem yapmicam test falan ya umutlanmak istemiyorum adetim geçerse o zaman yaparim
EDicem insallahsabredebilirsen tabi daha iyi de :)
Canim mesajini gec gordum. Sol ymurtaligimda minik minik kistler var, kilo artisim ve tuylenmeme gore pkos teshisi konulduCanim hormonlr normal adet duzeni normal demissin peki polikistik teshisini nasil koydu doktorlar
Bu arada bende doktora gittim ve banada polikistik teshisi koyuldu. Ben 6 yildir istiyorum ikinciyi olmadi bir turlu hersey normal denildi bu zamana kadar. Ve bir aktar farketti tahlilime gore polikistiksin dedi bosa giden yıllarimami yanayim bu hastaligin nasil caresini bulcam onami yanayim. Hep dedim bi teshis koyulsunda nasilsa tedavi edilir sebepsiz kadar kotu olamaz dedim ama suan tıkandim resmen. Bu arada aktardan birseyler aldim bakalim fayda etcekmi yazarimCanim mesajini gec gordum. Sol ymurtaligimda minik minik kistler var, kilo artisim ve tuylenmeme gore pkos teshisi konuldu
Yakıyı nereye yapıştırıyodunuxKizlar yaki yakildiktan sonra dusa girilir mi..adet bitimi yapistirdim sonra birlesme oldu dusa girmem lazim girilir mi gitillrilmez mi bilgi verir msnz
Bende yapistrmistim belin alt kısmına canimYakıyı nereye yapıştırıyodunux
Ben hamile kaldm kendinden ama sagliksizdi simdi 1 yildir bidaha bekliyorum. Ben de dun aktardan civan percemi, aslan pençesi, çoban çantası aldin bunlari karstrcam bakalm faydasi olcak mi. Sen asilama vs denemedn mi canm ya cok olmus? Ama tedavide kolay yanit veriyoruz merak etme. Ymurtlama ilaclari asilama falan basarili oluyo genelde pkosta.Bu arada bende doktora gittim ve banada polikistik teshisi koyuldu. Ben 6 yildir istiyorum ikinciyi olmadi bir turlu hersey normal denildi bu zamana kadar. Ve bir aktar farketti tahlilime gore polikistiksin dedi bosa giden yıllarimami yanayim bu hastaligin nasil caresini bulcam onami yanayim. Hep dedim bi teshis koyulsunda nasilsa tedavi edilir sebepsiz kadar kotu olamaz dedim ama suan tıkandim resmen. Bu arada aktardan birseyler aldim bakalim fayda etcekmi yazarim
Yakı niçin acaba kullandınız geçen Bende dr gittim ayak üstü bir hastayla konuşma şansım oldu benim kaynanam eski ebelerden dedi baya tüyo verdi bir de takı dedi kullan bütün hastalarına tavsiye ediyor dedi şimdi görünce hemen yazayım dedim bilgilendirirseniz sevinirim.Yakıyı nereye yapıştırıyodunux
Yaptim canim 2 asilama 2 yumurta takibi ama pko oldugumu bilmeden ve doktorlarda soylemedi hicBen hamile kaldm kendinden ama sagliksizdi simdi 1 yildir bidaha bekliyorum. Ben de dun aktardan civan percemi, aslan pençesi, çoban çantası aldin bunlari karstrcam bakalm faydasi olcak mi. Sen asilama vs denemedn mi canm ya cok olmus? Ama tedavide kolay yanit veriyoruz merak etme. Ymurtlama ilaclari asilama falan basarili oluyo genelde pkosta.
3 yillik evliysen tup bebek yapablrsn ozaman cnm 2 asilaman olmus sonuctaYaptim canim 2 asilama 2 yumurta takibi ama pko oldugumu bilmeden ve doktorlarda soylemedi hic
O aklima takildiya oyle cok fazlada yumurtam gelismedi gerci doktorda istemedi cogul gebelik olmasin diye en fazla igneyle iki yumurta oldu ona bile riskli dedi yapmak istemedi ben istedimde yapti. Okuduklarima gore genelde cok yumurta gelisirmis pkoda aklim karisık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?