- 14 Kasım 2016
- 986
- 2.669
- 113
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #105.801
Yumurtalıkların da her hangi bir sorun yoksa bir kadın her ay kaç tane yumurtası olur
Benim bat 23 Ekim..yani bu gün adetimin 10 günü
Ve dün Doktor kontrolünde bir tane yumurtan var ve bir iki güne çatlar dedi...
Şimdi ben normalde erken mi yumurtalmis oluyorum...
Yani adetine daha 20 kusur gün var
Acaba bu ay sadece o bir yumurta mı olur yoksa yine arada yumurtlar miyim
Ne yalan söyleyeyim bir tane yumurta az geldi gözüme
Masallah subhanallah ona.evet cnim yeni 7haftaligiz daha sukurler olsun
Canım gözün aydın sağlıkla al kucağına inşallah
Doğru söyLyrsnz ben fazLa kaptırdım kendimi bu ise herkes diyo oLuruna bırak bide ben küçükLkten beri hiç bir kere çorap giydiğimi hatırLamıyorum üşütmüşsün de diyoLar bana
Sadece kansa sorun değil de hani ne biliyim smear testi rahim filmini tekrar yapmazlar herhalde dimiMuhtemelen takrar bakilir ama sadece kan tahlili isterler adetin 3.günü gidersen daha iyi olur hormon tahlili o gün yapiliyor çünkü.
Smear 1 yili gectiyse yapiyorlar ama rahim filmini tekrarlamazlarSadece kansa sorun değil de hani ne biliyim smear testi rahim filmini tekrar yapmazlar herhalde dimi
Canim hormonlr normal adet duzeni normal demissin peki polikistik teshisini nasil koydu doktorlarKizlar klomen kullanmadan once hep giriyordum buraya umidim vardi az bucuk ama klomeni 3 ay kullandim tik yok ya. Salak doktor takipsiz verdi klomeni. Doktor degistirdim. Umidim iyice gidiyo. En son gecen sene temmuzda hamileydim keske dusmeseydi. Ne kadar zor bi surec. Polikistik overim hormonlarim normal adet duzeni normal ama bebis yok. Ne peki sorun ya rahim flmi temiz spermler normal. Yaptirmadigim sey kalmadi. Pkolular nasil hamile kaldiniz Allah askina ya
Ben hala adet olmadım biliyor musunuz stresten gecikmiştir değil mi bugün 6. GünümAnladim insallah gelmistir bebis o zaman :) ama fitil kullanirken ilişki olmamasina dikkat edin çünkü akinti spermlerin kalitesini düşürür hatta çoğunu öldürür :-/
Igne etkilemis olabilir idrar testini biraz daha bekleyip yenileyin en iyisi :-/Çatlatma iğnesinin 10. Günü test yaptım negatif çıktı 13. Gün yaptım pozitif çıktı kan verdim sonuç 2.23 neden böyle oldu değer yükselir mikafam karıştı
Net pozitif tebrikler :)Kizlar esim simdi gebelik testi getirdi onu yaptim bakin bi acil 2 gun gecti
Net pozitif tebrikler :)Kizlar esim simdi gebelik testi getirdi onu yaptim bakin bi acil 2 gun gecti
Test yaptiniz mi? Benim normalde geciktigi halde fitil kullandigim ay erken olurdum bi bakin benceBen hala adet olmadım biliyor musunuz stresten gecikmiştir değil mi bugün 6. Günüm
Test dediğim gibi 27 ekimde yapmıştım 0.3 çıktı. Başka yapmadım. Perşembe günü randevum var. Bakalım neler olacak.Test yaptiniz mi? Benim normalde geciktigi halde fitil kullandigim ay erken olurdum bi bakin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?