- 14 Kasım 2016
- 983
- 2.667
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #105.801
Günaydın kızlar dün testim hcg 1.20 çıktı Sürekli ped koyuyorum oldum olacagım diye dün pembe akıntı geldi peceteye Sefaf renkliydi biraz içinde çok az pembelik vardı peceteye az geldi bi birde sabah 2 damar gibi küçüçük büyük I harfi büyüklüğünde bu kadar minnacık silince peceteye geldi adet yok pede gelen yok akan yok bu ne oluyor sizce bu Arada söyle anlatayım belim fatıyor kaşığım agrıyor batma var aşırı gaz sancım gazım var gögüsler şiş şişlik var uyku halsizlik var akıntı var ama su gibi yapısız ve sefaf
Eylül 28 inde korunmayı bıraktık 1 inde adet oldum 2 sinde bitti normalde 5 gün sürerdi 29 günde bir oluyordum adet olmadım 3 gün gecti adet bir gün geçti diye dün teste gittim 1.20 çıktı sizde bu ne olabilir ne okuyor doktor tekrar edeceğiz testi dedi bunu yaşayan var mı bugüne kadar hap koruma hapı falan kullanmadım hep doğal ve daha Eylül’ün 28 inde korunmayı bıraktık 1-2 ekim galiba korunmayı bıraktım diye oldu 2 gün adet olmaz sonuçta durumlar bu bunu yasayıpta hamiş kalan var mı buna yorumunuz nedir :/ endişelendim Daha ilk ayımız ilk deneme ama olsun
Eylül 28 inde korunmayı bıraktık 1 inde adet oldum 2 sinde bitti normalde 5 gün sürerdi 29 günde bir oluyordum adet olmadım 3 gün gecti adet bir gün geçti diye dün teste gittim 1.20 çıktı sizde bu ne olabilir ne okuyor doktor tekrar edeceğiz testi dedi bunu yaşayan var mı bugüne kadar hap koruma hapı falan kullanmadım hep doğal ve daha Eylül’ün 28 inde korunmayı bıraktık 1-2 ekim galiba korunmayı bıraktım diye oldu 2 gün adet olmaz sonuçta durumlar bu bunu yasayıpta hamiş kalan var mı buna yorumunuz nedir :/ endişelendim Daha ilk ayımız ilk deneme ama olsun