- 9 Ocak 2016
- 667
- 1.367
- 43
- 34
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #105.301
O akıntıyı bi ben çözemedim.Birley sorcam peki benim akıntım var şeffaf ve uzayan bi akıntı bu ne demek tam olarak
şimdi regl ne zaman bitti? yumurtlama dönemi başladığında oluyor o akıntı iki üç gün sürüyor, beyaz katı akıntı ile son buluyor.Birley sorcam peki benim akıntım var şeffaf ve uzayan bi akıntı bu ne demek tam olarak
kız kafam karıştı benim sen neden öyle yapıyorsun ki, adet bittikten 10. gün sonra başlayacaksın gün aşırı ilişkiyehadi erken yumurtladın desen adet bittikten bir hafta sonra falan başla en erken.. kaç gün de bir regl oluyorsun?
Benim adetim düzensiz canım kaç günde olduğu belli olmuyor pcos var ama 10 gün yapıp tamamen bırakıyorum sonrasında akışına bırakıyorum bir dahaki adete kadar bazen 3 günde bir bazen iki gün üst üste oluyor yani tamamen boş birakmiyorum
yanlış yapıyorsun canım öyle olmaz yumurtlaman reglden hemen sonra başlamaz bir on gün sonra başlar ki seninki daha geç olabilir. iyi oku öğren boşa çaba sarfetme :)Benim adetim düzensiz canım kaç günde olduğu belli olmuyor pcos var ama 10 gün yapıp tamamen bırakıyorum sonrasında akışına bırakıyorum bir dahaki adete kadar bazen 3 günde bir bazen iki gün üst üste oluyor yani tamamen boş birakmiyorum
yanlış yapıyorsun canım öyle olmaz yumurtlaman reglden hemen sonra başlamaz bir on gün sonra başlar ki seninki daha geç olabilir. iyi oku öğren boşa çaba sarfetme :)
Pco mu var sendede canmselam kızlar ilk defa yazıyorum bende hamile kalamıyorum onu geçtim ben adet bile olamıyorum 4 5 aydır yumurtalıklarım yavaş çalışıyormuş ben gibi olan varmı aranızda kalıcı bi çözüm buldunuzmu
hayır o kadar doktora gittim pco falan demedi fazla kilom var tiroidlerim az calısıyo ama ona ilaç kullanıyorum şu an normal seviyedePco mu var sendede canm
Canm bende pco oldugu icin adet olamıyorum..doktorun sana adetinin düzelmesi için herhangi bir ilaç falan verdi mi..hayır o kadar doktora gittim pco falan demedi fazla kilom var tiroidlerim az calısıyo ama ona ilaç kullanıyorum şu an normal seviyede
Regl 31 ağustosta bitti 1 gün sürdü 1 Ağustosta da leke geldi sadece kan verdim ama 0.13 çıktı bu ay bişey anlamadım kum döküyormuşum ama enfeksiyon yok bu nasıl iş bilemedim Vallaşimdi regl ne zaman bitti? yumurtlama dönemi başladığında oluyor o akıntı iki üç gün sürüyor, beyaz katı akıntı ile son buluyor.
Yaa ne desem bilemedim cnm böyle takiple yıpranma sonuçta beynimiz yönetiyor hormonları. Akışına bırak ve hafta da en iki ilişki ile devam et. Zor değil basit düzenli regl olunca ama biz de düzen yok bu nedenle ovulasyon testi yardımcı olur dediğim gibi en erken yumurtlama reglnin onuncu günü olur ki çok düşük ihtimal.regl gecikiyorsa geç oluyordur yumurtlama. Bu ay soğan kürü yapıyorum tabi gastritim var bu nedenle günde bir kez tok karnına yapıyorum az da olsa faydası olsun diye. Testere dişli aslan pençesi de içiyorum kısmet artık.O kadar bıktım ki canım inan yordu beni artık bu çocuk meselesi
Her gittigimde adet sokturucu verip gonderiyolar bi ara dogum kontrol kullandim ama su an kullanmiyorum dogal yolla duzenli adet gormenin yollarini ariyorumCanm bende pco oldugu icin adet olamıyorum..doktorun sana adetinin düzelmesi için herhangi bir ilaç falan verdi mi..
Yaa ne desem bilemedim cnm böyle takiple yıpranma sonuçta beynimiz yönetiyor hormonları. Akışına bırak ve hafta da en iki ilişki ile devam et. Zor değil basit düzenli regl olunca ama biz de düzen yok bu nedenle ovulasyon testi yardımcı olur dediğim gibi en erken yumurtlama reglnin onuncu günü olur ki çok düşük ihtimal.regl gecikiyorsa geç oluyordur yumurtlama. Bu ay soğan kürü yapıyorum tabi gastritim var bu nedenle günde bir kez tok karnına yapıyorum az da olsa faydası olsun diye. Testere dişli aslan pençesi de içiyorum kısmet artık.
Yaa ne desem bilemedim cnm böyle takiple yıpranma sonuçta beynimiz yönetiyor hormonları. Akışına bırak ve hafta da en iki ilişki ile devam et. Zor değil basit düzenli regl olunca ama biz de düzen yok bu nedenle ovulasyon testi yardımcı olur dediğim gibi en erken yumurtlama reglnin onuncu günü olur ki çok düşük ihtimal.regl gecikiyorsa geç oluyordur yumurtlama. Bu ay soğan kürü yapıyorum tabi gastritim var bu nedenle günde bir kez tok karnına yapıyorum az da olsa faydası olsun diye. Testere dişli aslan pençesi de içiyorum kısmet artık.
Anlafm bende her ay söktürücü kullanıyorum..sogan suyunu dene istersen adeti düzene sokuyor tabi ben faydasini göremedim pcodan dolayiHer gittigimde adet sokturucu verip gonderiyolar bi ara dogum kontrol kullandim ama su an kullanmiyorum dogal yolla duzenli adet gormenin yollarini ariyorum
Bu ay bir yıl oluyor cnm. Amin inşaallah hepimizin kucağı dolsun.Rabbim emeklerini boşa çıkartmasın canım inşallah şifa olur ictiklerin vesile olur dediklerini yapicam sağol :) sen ne zamandır istiyorsun çocuk
Uygun cnm içinde çok var 20 lira falan gösteriyor cnm merak etme.Bir de ovulasyon testlerini hiç denemedim çok pahalı mı bir de kesin gösteriyor mu yumurtlama gunlerini
Uygun cnm içinde çok var 20 lira falan gösteriyor cnm merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?